ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Lep pozdrav! Čestitke vsem suhicam, ki ste končale dieto in čestitke vsem novim hujšaricam, da ste se opogumile in se pridružile v naš klub!!!! Moram vam zaupati, da sem tak slabe volje, ker mi že 14 dni teža stoji. Niti gor niti dol mi ne gre. Baje sem polna vode, tak so mi rekli na telovadbi, sploh se mi ne odvaja voda ven iz telesa. Kako naj rešim ta problem? Hvala za odgovore že vnaprej! Barbolinka
Frtalja je B dan, malo manj daj moke in kruha, pa bo. Barbolinka, jaz se koncentriram na pitje vode največ dopoldan, cca 2l, popoldan manj in zvečer samo, če sem žejna. Čez dan gremo večkrat l...., ponoči pa spimo in zato več vode ostane v telesu. Če pa ne bo bolje, ti ostaja lasex za odvajanje. Dobiš ga na recept, vendar nisem pristaš kemije. V drugem mesecu 3MD teža ponavadi cca 3 tedne skoraj stoji. To je praksa. Saj bo bolje. lp Irena
Barbolinka, pravijo, da je sveži peteršilj zelo dober naravni odvajalec vode. Pa ne pretiravati s soljo, ker potem telo slabše "odvodnjava". marjanca45
Najlepša hvala za odgovore! Barbolinka
Zdravo, punce! Čestitam vsem za dosežene uspehe in tistem, ki so se odločile začeti znova ali prvič. Podpora je res super, hujjšanje z vami je lažje. Micl, knjižnice so res super. Jaz si vedno vzamem no skoraj vedno tudi kakšno knjigo o hušanju, ravno danes bom vrnila knjigo zakoncev Diamond, ki opisuje hujšanje z ločevanjem živil. Stvar izvira iz leta 1945, razlage so dobre, prepričale so me, da bom ostala na takšnem načinu prehranjevanja še naprej. Naslov knjige je Živeti zdravo. V Mariboru je vreme povsem neprimerno za kolesarjenje, zato bom žal morala hoditi peš. Na Pohorju gledamo sneg, zato je tudi temu primerno mrzlo. Namesto vode pijem topli čaj. Deževni pozdrav! riba-ribica
barbolinka, jaz sem si v 9. mesecu vsak dan skuhala čaj iz svežega petršilja. Res je, da je nagravžen, smpak v sili še hudič muhe žre... jaz pa sem bila kot balonček. In res je pomagalo. Tejčica, kako pa kaj počutje danes lp petrusha
Hojla! Hej punce,če bi rade hujšale,boste se že morale potruditi in jest bolj borovo hrano!Torej čim manj mastno in sladko. Ethel,namesto tiste tvoje frtalije pojej navadno kuhano jajce z veliko solate in zraven košček kruha. Jejte predvsem kuhane,dušene jedi,pa kaj na žaru pečenega,tudi v pečici,na daleč pa se izogibajte ocvrtih jedi(ocvrta jajca,ocvrt krompir,pohano ...) Naj vam ne bo žal,če se morate nečemu odpovedat.Vedite,da vam takšna hrana bolj škoduje kot koristi.In če se imate vsaj malo rade,ne bi smelo biti nobenega problema! Jejte zato da boste živeli in ne živet zato,da bi jedli!!!!! Barbolinka,ti pa čim več pij,peteršiljev čaj pa resnično pomaga,tudi peteršiljeva juha! Pomaga tudi omelin čaj in dobro je če daš med kuhanjem v jed tudi malo rožmarina(pač v tiste jedi v katere paše).Mislim,da je to bolje,kot pa takoj letet v lekarno po neka odvajala,ki ti bodo prej škodovala kot koristila. No mejte se lepo,jaz grem uživat regrat! Marjetka cvetka
Nekaj me zanima, mogoče bo kateri se zdelo čudno, ampak zanima me postopek kuhanja peteršiljevega čaja. V vodo daš svež peteršilj in počakaš da zavre in potem ohlajenega popiješ ne? Barbolinka
Danes se že drugič oglašam. Nisem še zasledila problema, ki ga jaz imam. Namreč odkar sem začela 3MD dieto, imam slab zadah iz ust, vsaj jaz tako čutim, ne vem pa kako ljudje okrog mene. Ampak to je zelo slab občutek, da misliš, da ti smrdi iz ust. Od začetka sem imela tudi bele obloge. Sem si izpirala tudi z žajbljem, pa ni ali pa le malo pomagalo. Prosim za nasvete. Lp. lkc
barbolinka glede zastajanja vode... jaz bi ti poleg vsega svetovala še drenažo, pri kozmetičarki. Je prav fino, se sprostiš pa še nekaj koristnega narediš za svoje telo. Včasih se je potrebno tudi malo pocrkljat. LP barbi1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti