Ojla, punčare!
Vidim, da se zbira nova runda suhic

. Meni je kar žal, da sem končala, čeprav sem zadnji mesec bolj bluzila kot hujšala. Prav hecno je, da so občutki in problemi po drugem krogu podobni kot lani po prvem, še vedno me matra časovni razmik med obroki in še vedno podležem sladkarijam v nepravem trenutku. Na srečo je pa kilogramov le nekaj manj kot lani...
Imam eno vprašanje za tiste, ki ste trenutno na naslednjih 90-ih. V knjižici sem opazila (nisem je še natančno pregledala), da je sedaj manj OH in sadnih dni, B in Š obrokov/dni pa je nekaj več, pa tudi to, da OH dnevu vedno sledi sadni dan. Najbrž je to nujno, kaj? Očiščenje naslednji dan. A se tega vse držite, ali ste probale tudi že kaj drugega? Jaz sem imela včeraj po sadnem dnevu OH dan, pa ne bi danes spet samo sadja. Imela bom Š kosilo oz. večejo (bom še videla, koliko bo takrat ura), jutri pa potem spet

. Res bi bila vesela kakšne vaše izkušnje.
Imejte se lepo, še posebno držim pesti za tiste, ki trenutno stojite in se kg nikamor ne premaknejo, tiste na začetku skoraj ne rabite podpore - vsak dan pol kile manj, to ti je pesmica!
Encijan

Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 13. apr 2005 13:32:05