Zdravo, rožice !
A veste, da sem zasvojena z vami in forumom. Čeprav sem že končala, sem z vami vsak dan in kar naprej vam nekaj čečkam. Če pa se tako krasno počutim med vami. Zdi se mi, kot da smo ena veliko družina, skupaj v dobrem in slabem. Ko pridem zjutraj v službo, grem najprej brati, kaj se dogaja.
Ampak je res neverjetno, kako lahko človeka, ki je obupan, pokonci postavijo besede tolažbe in vzpodbude. Če samo pomislim, kako sem jokala, ko sem bila na dnu in ste me tolažile. Pa mi je pomagalo, da sem zdržala.
Se spomnim, kako sem si govorila, da, ko bom končala, se bom prvi dan najedla sendvičev, ki sem jih ves čas najbolj pogrešala. Pa nisem do sedaj pojedla niti enega. Malo se bojim, da če bi začela grešiti, ne bi znala nehati. Pa kdaj naj bi človek sploh jedel sendvič ? Po reglcih s klobaso in sirom naenkrat ni dovoljeno. Jaz bi jih jedla na B. Imam prav ?
Dosti pišete o tem, kako vas zebe. Mene najbolj zebe na sadni dan. Imela sem ga včeraj in sem pridna, pa si vsak teden določim en dan. Danes pa bo solata in tune, zvečer pa solata iz koruze, paradižnika, kumar, paprike in sojinih kalčkov.
Saj je res zanimivo, koliko nove hrane je ta dieta prinesla v moje življenje. Zadnjič sem npr. jedla ajdovo kašo, ki mi je ostala od kosila in regrat v solati. In zdaj vem, zakaj me je vedno ščipalo v želodcu, zakaj se nisem dobro počutila. Zdaj me črviči le, če na sadni dan jem jabolka in potem pijem vodo.Nekako to dvoje ne gre skupaj.
Za OH dan sem zadnjič jedla ajdovo kašo, zraven pa dušene bučke s porom, čebulo in gobami. Pa dala sem gor malo sojine omake, nepekočega čilija in je bilo noro dobro. Kar sama si večkrat nekaj zmislim in poizkušam, pa je redko, da ne bi bilo dobro.
Za B pa sem naredila isto mešanico, le brez kaše, pa jajca sem prelila čez zelenjavo, zraven pa zeleno solato.
imejte se lepo, pa kjerkoli ste že in karkoli že počnete !
marjanca45