Živjo!
SY tudi jaz nisem najboljšega počutja, čeprav sem se pravkar nakosila ( regrad in kotlet ). Tudi jaz bi morala študirat pa se ne morem spravit zraven. Moram si izmerit pritisk, po moje se pri meni skriva razlog v tem, ker imam že drugače zelo nizek pritisk in mi je verjetno padel še nižje, odkar sem na dieti.
Lisa poglej malo nazaj, kjer sem nekaj omenjala , oziroma sem se trudila izluščiti neka pravila prehranjevnaja iz druge knjižice, kjer roko na srce nekih konkretnih pravil ni.
Je pa res kar je napisala Marina. Dovoleno je vse v zmernih količinah, čeprav je povdarek na ločevanju v okviru posameznega obroka, ali pa tudi ne, pač vse v zmernih količinah!
Kako lahko je to napisat in solit pamet, da naj se zdravo prehranjujemo, me pa vemo da temu ni tako! Potrebujemo , vsaj jaz, neke okvire, smernice, kako naprej. In to sem jaz pričakovala od druge knjige.
Iz teh razlogov, ker ni konkretnih pravil mi druga knjiga ni všeč, in ravno zato sem se nekaj dni nazaj potrudila izluščiti neke okvire, ki se bom jih skušala tudi sama držati.
Tudi jaz sem človek, ki lahko kaj hitro zabrede na stara pota, ko enkrat ni več določeno v naprej kaj bom jedla postane vse veliko težje.
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.