ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Bessybori ti kar pridi, vendar ne misli, da boš pri meni na sadni dan rižek zobala. O, to pa ne! Ti pa z veseljem odstopim malo regrada, oziroma ti zmešam takega brez vsega, ker moj je z krompirjem. Katarina, Danes si ti sonček na našem forumu, verjetno si nas vse obsilaja z dobro vojlo in tudi nam vlila malo več samospoštovanja. Ponosna sem nate in vesela, da ti je uspelo. Za vse povratnice, začetnice. Veliko novega zagona vam želim. LP. Rožica Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
katrin 315 o, kako je to lepo prebrati! ČESTITKE! upam, da bom nekoč tudi jaz na tvoji kilaži! Glede meč pa ti jaz ne bi priporočala kakšne posebne vaje za krepljenje mišic, ker boš tako dobila bolj "oglate". Svetujem ti pa, da delaš raztezanje, saj jih boš tako po "dolgem" raztegnila in bodo dobila lepo obliko. Sicer pa glede vaj: ko stojiš se povzdigni na prste. Ali še bolje: postavi se s prsti na rob stopnic, peta gleda preko roba in se spustiš s petami navzdol pod nivo roba stopnice, nato se dvigneš nad nivo roba stopnice toliko, da si v pozi, kot bi stala na prstih. Obilo zabave, pa bodi še naprej taka sončica. Darchy
Katrin kdaj pa si začela z dieto in tvoja začetna teža, če sem lahko tko radovedna? in BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bambola
Ciao lubice, hvala za vse sončke pa za vse čestitke. Res sem vesela. sem pojedla 3 kepce sladoleda - pridna:))))) hec!! Rožica: hvala za lepe želje. Res lepo od tebe. darcy: res ti hvala za nasvete!!!!! bom probala. aja, pa še neki: ti dam moje kilograme, če daš ti meni tvoje centimetre;)))) Ker glede na tvoje številke, sem jest s svojimi 159cm še vedno bolj kot ne prijetno okrogla, čeprav mam 54,8 kg;))))) bambola: začetek je bil 7.3. in moja začetna teža 61,7kg na že prej omenjene centimetre. mam občutek, da se zdej moja teža po teh 54,8kg počasi stabilizira, čeprav še kkšna zgubljena kilca ne bi bla odveč.... sem pa vesela, da je moj trebušček tut vesel, pa da končno lahko obadva mirno delujeva - brez tistega french frize pa podobnih škodljivcev! lp vsem, radi se mejmo pa velik se smejmo! katarinca katrin315
glede nakete lahko jo posljes tudi meni siksik@email.si vipercat
po treh dneh fajn grešenja ... (ponedeljek B dan: za kosilo polnozrnata bombica s sirom, večerja - dva mekdonaldsova hamburgerja - sta bolj mala :) torek Š dan: za kosilo in večerjo skup (ob 17ih) polenta s čebulo - malo, takoj zatem mcflurry sladoled sreda OH dan: za kosilo testo za pico namazan s kečapom - malo (vendar bla ful sita), za večerjo: en košček skutinega peciva in takoj za tem (bila na rojstnem dnevu) še kos kruha s pršutom in sirom) ... sem zjutraj sklenila, da se ne bom slepila (sem se bala na vago stopit, ker bi mi znal vsak dodatni gram močno vzet voljo) sem stopla na vago in je pokazala - 0,3 kg (napram vaganju pred temi 3 dnevi) sedaj sem srečna in lahko nadaljujem zelo zelo strogo (čeprav imam v soboto praznovanje stričevega okroglega rojstnega dneva in v nedeljo praznovanje še enega pomembnega rojstnega dneva - strah me je ... ker pomalo zgubljam tisto odločenost) Zajčica
Jaz danes zakljucujem z dieto. Zacela sem 6.1.2005, zacetna teza je bila 68,4 kg, danes imam natancno 58,3 kg. 10,1 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Zelo sem zadovoljna z rezultatom, res spica!! Hujsala sem v trojcku z mojim bodocim mozekom, ki je izgubil skupno tam nekje 14 kg in mojo mami, ki je lazja za 15 kg!!!!!!!! :D Trudila se bom z locevanjem zivil se vnaprej in vsakodnevnim gibanjem, kmalu pa pricakujem tudi drugo Rinino knjizico, ki mi jo je poslala po posti mami. Vsem se naprej uspesno topljenje kilogramov in lep pozdrav! Katarina
Kat iskrene čestitke! Mislim, da si sebi podarila najlepše poročno darilo! In sedaj najlepše šele prihaja, tvoja sanjska poroka! Barbolinka
Zdravo! Kat, vsem trem čestitke za dosežene rezultate, še posebaj pa tebi za tovojo poroko. Vidiš, si pač imela druge vrste motivacijo, pa ti je uspelo. Uspehe ti želim še naprej. Jaz pa nikakor ne morem brez grehov. Včeraj sem imela sadni dan, pa me je zvečer premamila riževa čokolada, in sem je pojedla eno rebro. Sedaj pa mi je žal. Nekako se ne morem tako disciplinirati, kot sem se v lanski rundi, ko sem se več ali manj strogo držala pravilnega načina prehranjevanja. Upam, da mi bo uspelo. bajči
bessybori, ko sem tvoje prebrala sem se vprašala, ja kdajs em pa jaz to napisala? jaz sem tudi leta 2003 shujšala s to dieto tako brez problemov in trajno, pa 1/3 pravil diete nisem poznala. totalno brez kompliciranja. zdaj pa več vem, bolj hočem ločevat, manj mi ratuje.... samo slabe vesti je več. sicer pa-PUNCE ŠE 3 DNI!!! jaz se tudi veselim,mislim da me bo bolj motiviralo, ker vem d anas bo več in ne smem zamočit da ostajam vštric z vami. KATRIN IN KAT!! VEDVE STA PRAVI MOTIVATORKI. ČESTITAM..ALI je to mesec katij, katij, katarin..ali bo uspelo tudi vsem nam;) pozdravček iz zaenkrat še zelo sončne štajerske, tabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti