Ciao, mačkice!
Bravo za vse vas! Ponosna sem na vas in name zraven. Velik gibanja, ogromno sadja in zdrave hrane pa lepši pogled na tehtnico.
Danes sem nakupovala. M mi ni več prav, S je pa zelo težko dobit sem ugotovila. Mi je bilo kar hudo, ker sem praznih rok odšla iz trgovine...
Ampak prejle pa pogled na tehtnico. 54,8kg. ALELUJA!!!!!!!
Ikc: bo šlo, jest upam, da bo še mal šlo, da ne bo ostalo tuki..
Sama bom povedala takole:
ne bom rekla, da pri tej dieti nikoli nisem lačna in da nikoli nisem šla prej spat, da ne bi slučajno kej jedla - vse to sem počela in še zdej počnem. Ampak občutek, ki ga imam, je pa božanski. Grešila še nisem (moram potrkat), ker mi tut ni treba, je pa res, da v zadnjem času spravim vase bore malo, pa sem že sita.
Občudujem vse vas in mene, da nam ratuje. Tale forum je res zakon. Aja, pa če mi uspe pridt na 52 - obljubim, da jest častim aperitiv na našem srečanju!!!!!!!!!
Oprostite mi, ker precej govorim o sebi. Res oprostite. Ampak jest sem tooooook vesela! Pogled na tehtnico je zakon, pod 55 kg nisem prišla že od začetka srednje šole naprej. Vse je zakon!!!!
Komej čakam, da bo sonček, da bom lahko mal na zraku...
ko smo pri rekreaciji - a katera pozna kakšno dobro vajo za meča? tam bi blo dobro, da bi me bilo malo manj.....
Pa še neki: danes bo dosledno upoštevala pravila. Če piše tri kepce sladoleda, so to tri kepce!!!!;) Čeprav jih še nikoli v življenju nisem... Aja, še neki: a je na sladkarijah dovoljena smetana, al je boljš, da se je še nekaj časa ne dotikam. No, sej ne, da jo pogrešam, ampak da neko piko na i.
Radi se mejmo pa veseli bodmo!
katarinca
katrin315