Barbara, tudi jaz sem si tako predstavljala.
Barbolinka, glede Pirnata pa tako: tip je po mojem mnenju bedak. Ne vem, če je ravno 5 kg na teden. Takrat je imel normo mislim da 1,2 kg na teden, tudi če hujšaš 3 mesece, moraš shujšati 1,2kg na teden. Za njega takrat ni veljalo, da bi shujšal en teden več, drugi teden pa manj. Jaz, ko nisem šla dol toliko, me je začel nadirat, da preveč jem. Pa sem jedla točno po njegovi dieti. Njegova dieta pa je zelo rigorozna. Spomnim se, da je bilo to popolnoma brez oh, jedel si samo zelenjavo, zelo malo sadja, skoraj nič maščob in nekaj mesa. Vse točno do grama natančno določeno. Pa količine so zelo male, tako da smo bili vsi, ki smo hujšali preko njega, večno lačni. Zgledalo pa je to tako: najprej te je ena gospodična zvagala, nato pa si šel k njemu v "ordinacijo" - tam te je malo pregledal, malo nadrl, vsakič povedal, da ne smeš jest nič več kot piše in ti z neko mašinco kao pritiskal na akopunktrurne točke (naj bi bilo proti lakoti - meni ni nič pomagalo).
Nato te je - po želji (in seveda velikemu doplačilu) priklopil na "mašinco za hitro izgorevanje maščobe" - spušča majhne električne sunke po telesu, tako da se mišice krčijo. Podobno deluje tisti buterfly abs ali nekaj takega iz tv reklam. Ne vprašaj, kaki krči so posledično pri menstruaciji - absolutno ne priporočam. Mogoče pomaga, zdravo pa vsekakor ni... si raje privoščim dolg sprehod

Skratka, nikoli več!!!Zeloooooo nezadovoljna. Glede na vse knjige o zdravi prehrani itd. vem, da je njegova dieta katastrofa za telo. Pa še antipatičen je

Pa drag tudi.
Mislim, da se da vse naredit brez njega. Ampak jaz imam dosti kg za izgubit. Če pa imaš samo nekaj, pa verjetno njegova dieta deluje. Ne vem. Jaz mu ne zaupam več.
Lep pozdrav
petrusha