Svaljki s čemaževim pestom
Ker tako hvalijo, pojdi na Bled, telefoniraj, pa ti bojo dali datum.
Sama sem bila pred tremi leti v Kranju pri dr. Benediku, pa ni bilo nič hujšega, me je pa skoz "tiščalo" na bruhanje. A sem prav zastopila, da ponekod še tisto cev požirate. O tem je mama jamrala pred tridesetimi leti, sem mislila, da tega ni več. V Kranju ti vstavi en nastavek v usta in skozi tistega ti sestra ali pa zdravnik porine cev v želodec, sam pri tem nimaš nič, razen, da se daviš, če si take sorte kot jaz. V glavnem ni to nič hudega, ni pa glih tako prijetno, da bi prosil za gastro![]()
.
Jaz sem bil par let nazaj, in sicer v zdravstvenem domu v Kranju, kamor je 2x na teden prihajal zdravnik z Jesenic. Meni se ni zdelo nič posebnega, daleč stran od groznega, sploh ker mi je najprej omrtvičil mišico požiralko s takim sprejem, kot ga uporabljajo zobarji pri puljenju zob.
Edino mogoče čuden občutek sem dobil, ko mi je pumpal zrak v želodec in sem čutil, kako se napihuje.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki s čemaževim pestom

Rumove kocke