Obleka

Aj, če si v VB, potem imaš strahovito tveganje, da kiksneš mimo, sorry. Ker eno je street fashion v Londonu, drugo je pa tisto, *** cenzurirano zaradi žaljenja ***....

Da ne boš taka, kot običajna Britanka, takole:

- Ko se kupuje kratka oblekica, se v njej naredi predklon in če se pri tem manevru vidi zadnica, potem se tista stvar NE kupi. Ker tega se ne da ne nositi in ne da se usesti

- Pod tako obleko se nosijo ali spanksice (če so kratke) ali pa ženske bokserice. In pasent modrček. Brez čipk. Najbolje je nabaviti dober modrček kožne barve in zraven pasent ženske bokserice.

Vendelina jr.

tamalaursa je napisal/a:

Večjega oprsja nimam, boke in rit pa imam kar povdarjene ja. Imam tudi jaz vedno občutek, da tak kroj ni zame pa čeprav mi je zelo všeč.

tamalaursa

Eno je, kako se ti vidiš, drugo je, kakšne so objektivne mere. Če nabaviš dober modrček brez naramnic (brez tega prvega looka ne velja prakticirati), bosta juanitas delovali večje in potem boš ugotovila, da so mere čisto okej. Btw, tisti look lahko obleče vsaka punca do vključno 38, pri 40 bi pa bilo to treba že pogledati, kako deluje.

Vendelina jr.

Vendelina jr. je napisal/a:

Aj, če si v VB, potem imaš strahovito tveganje, da kiksneš mimo, sorry. Ker eno je street fashion v Londonu, drugo je pa tisto, ko se zavaljene Britanke iz ne-Londona rinejo v ozke obleke in obupno prestopajo iz seksi področja v vulgarno področje....

Prosim, da takih in podobnih oznak v bodoče ne uporabljaš več. Saj je jasno, zakaj, kajne?

To, dragi moderato2, da si  brez trohice smisla za humor in da tudi z razgledanostjo (teksti s področja oblačil so vedno bolj poprani in manj politično korektni kot je pa to sprejemljivo pri ostalih) ravno nisi na TI, je jasno že nekaj časa.

Vendelina jr.

Mislim, da si Vendelina jr. za  odgovor Vadzajni  ni zaslužila rumenega kartona od Moderatorja 2. Saj jo sami vlečemo za jezik.  Mnogokrat ima prav, če pa  že preveč "soli pamet" pa razburka forum, da ne postane dolgočasen. Takrat ji pa tudi me nismo dolžne in ji vrnemo.  Da jo imamo rade, pa kaže na to, da imamo njene komentarje o modi  rade in jih z zanimanjem beremo. In še eno dobro lastnost ima, ni zamerljiva.

larisa1

In seveda je tudi jasno, kdo ima v realnem življenju kljub razgledanosti in smislu za humor nonstop neke konflikte.

Mygrace

tamalaursa je napisal/a:

Večjega oprsja nimam, boke in rit pa imam kar povdarjene ja. Imam tudi jaz vedno občutek, da tak kroj ni zame pa čeprav mi je zelo všeč.

tamalaursa

Eno je, kako se ti vidiš, drugo je, kakšne so objektivne mere. Če nabaviš dober modrček brez naramnic (brez tega prvega looka ne velja prakticirati), bosta juanitas delovali večje in potem boš ugotovila, da so mere čisto okej. Btw, tisti look lahko obleče vsaka punca do vključno 38, pri 40 bi pa bilo to treba že pogledati, kako deluje.

Vendelina jr.

HVALA! Potem se bom pa opogumila in letos kupila kakšen tak kos. 

tamalaursa

To, dragi moderato2, da si  brez trohice smisla za humor in da tudi z razgledanostjo (teksti s področja oblačil so vedno bolj poprani in manj politično korektni kot je pa to sprejemljivo pri ostalih) ravno nisi na TI, je jasno že nekaj časa.
Vendelina jr.

Tole definitivno pričakujem, da je zadnja žalitev naših moderatorjev! Rob, po katerem hodiš (se izražaš) je res zelo tanek in spolzek.

Jernej - administrator

No, ok, jaz spadam med "zavaljene", konfekcija nekje 48-50. In v teh Vendelini-nih, postih sem se znala malo boljše obleči.  Jaz pa kombinacije smo totalno mimo. Kar se tiče oblačil. Ker pa sem ponavadi skoraj vedno v hlačah. Bi si kdaj rada oblekla mogoče tudi kakšno malo krajšo oblekco. Imam pa kar močne noge v celoti. Je kakšna rešitev glede tega?

kriznana

Hvala Vandelina :) Moderator, ne bit tak strog. Saj se v bistvu čist strinjam z njo. Znajo prestopit meje dobrega okusa, zato pa sem jo povprašala, ker sama definitivno ne želim prestopit tega praga (ker nočeš vedet kak pol to dejansko zgleda). Vandelina, daj naredi oblačilni report! Slovenke ga rabimo! :D Pa takšne nasvete tudi:) Ker tudi sama opažam, da se včasih ne znam obleč. Zato je moj plan za leto 2013: kupi tisto kar ti je res všeč in reskiraj kakšen funt/evro več. Kot pa te razprodaje, ki te sam operejo... :) have fun :)

Tanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti