Obleka

Mislim, da si Vendelina jr. za  odgovor Vadzajni  ni zaslužila rumenega kartona od Moderatorja 2. Saj jo sami vlečemo za jezik.  Mnogokrat ima prav, če pa  že preveč "soli pamet" pa razburka forum, da ne postane dolgočasen. Takrat ji pa tudi me nismo dolžne in ji vrnemo.  Da jo imamo rade, pa kaže na to, da imamo njene komentarje o modi  rade in jih z zanimanjem beremo. In še eno dobro lastnost ima, ni zamerljiva.

larisa1

In seveda je tudi jasno, kdo ima v realnem življenju kljub razgledanosti in smislu za humor nonstop neke konflikte.

Mygrace

Vendelina jr. je napisal/a:

tamalaursa je napisal/a:

Večjega oprsja nimam, boke in rit pa imam kar povdarjene ja. Imam tudi jaz vedno občutek, da tak kroj ni zame pa čeprav mi je zelo všeč.

tamalaursa

Eno je, kako se ti vidiš, drugo je, kakšne so objektivne mere. Če nabaviš dober modrček brez naramnic (brez tega prvega looka ne velja prakticirati), bosta juanitas delovali večje in potem boš ugotovila, da so mere čisto okej. Btw, tisti look lahko obleče vsaka punca do vključno 38, pri 40 bi pa bilo to treba že pogledati, kako deluje.

Vendelina jr.

HVALA! Potem se bom pa opogumila in letos kupila kakšen tak kos. 

tamalaursa

Vendelina jr. je napisal/a:

To, dragi moderato2, da si  brez trohice smisla za humor in da tudi z razgledanostjo (teksti s področja oblačil so vedno bolj poprani in manj politično korektni kot je pa to sprejemljivo pri ostalih) ravno nisi na TI, je jasno že nekaj časa.
Vendelina jr.

Tole definitivno pričakujem, da je zadnja žalitev naših moderatorjev! Rob, po katerem hodiš (se izražaš) je res zelo tanek in spolzek.

Jernej - administrator

No, ok, jaz spadam med "zavaljene", konfekcija nekje 48-50. In v teh Vendelini-nih, postih sem se znala malo boljše obleči.  Jaz pa kombinacije smo totalno mimo. Kar se tiče oblačil. Ker pa sem ponavadi skoraj vedno v hlačah. Bi si kdaj rada oblekla mogoče tudi kakšno malo krajšo oblekco. Imam pa kar močne noge v celoti. Je kakšna rešitev glede tega?

kriznana

Hvala Vandelina :) Moderator, ne bit tak strog. Saj se v bistvu čist strinjam z njo. Znajo prestopit meje dobrega okusa, zato pa sem jo povprašala, ker sama definitivno ne želim prestopit tega praga (ker nočeš vedet kak pol to dejansko zgleda). Vandelina, daj naredi oblačilni report! Slovenke ga rabimo! :D Pa takšne nasvete tudi:) Ker tudi sama opažam, da se včasih ne znam obleč. Zato je moj plan za leto 2013: kupi tisto kar ti je res všeč in reskiraj kakšen funt/evro več. Kot pa te razprodaje, ki te sam operejo... :) have fun :)

Tanja

Ne želim biti pikolovska, ampak Vendelina je zadela bistvo, ne vzet vsega tako resno moderator. Tisti, ki smo že bili kdaj v Londonu, točno vemo, kako je videti "oversized" bejba v pajkicah, iber visokih petkah in minici. Resnično neokusno, free spirit gor ali dol. Vendelina nas je samo nasmejala s svojim komentarjem, ne pa prestopila mejo. Dajmo se vrniti na dejansko temo in držati pesti, da bomo dočakale pomladni report!

Gigi_84

Zdravo,

punca ima v mislih kar bolj preprosto in lahkotno obleko in sicer zgoraj po telesu, krilo pa nabrano oz. "valovito". Všeč ji je barva šampanjca, pa kaj, če bo plesale v v rdeče črni kombinaciji. Ja, na njega sem pa pozabila... 

LP

Spice girl, hvala.

Ja sej neki zelo kratkega niti nisem mislila, tele do kolena so čist ok. Ja moje roke, so kot celotno telo, big, tako, da tričetr rokav bo dober.

Predvidevam, da si tam nekje v VB. Kako naj izberem pravo št., mi mogoče lahko poveš, vsaj približno? Ter kakšen je pretvornik valute, če je nekaj cca 30 funtov, koliko je to pol €.

Hvala

kriznana

Špela100, glede na to, da ima vaša hči valeto, vam priporočam, da malo pogledata v trgovini Tally Weijl. Ravno včeraj sem bila v tej trgovini v Ljubljani in lahko rečem, da imalo res lepe oblekice za mlade, poleg tega pa so še cenovno ugodne.

karmen1512

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti