ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Ja,Brittney,v podkraju ob enajstih,pokopali smo svaka moje svakinje! Hej vodenke,kako je.Men že metulji frfotajo po trebuhu,pa zzzzebe me! Bom šla kar spat,jutri pa mislim,da ne bom do dvanajstih na sadju,ker se mi sline že zelo cedijo. Bom najprej pojedla malo sadja,čez kakšno urico ali dve pa navali narod.Juhu! Mejte se lepo! Marjetka cvetka
marjetka, mislim, da je to bil en gospod bivši policist? Pri njih se pazi moj mali. brittney
Dober večer, rožice ! Voda, voda, voda... Nisem je mogla popiti več kot 2 litra in 1 liter zelenega čaja. Ni šlo več. Marjetka cvetka, tudi mene zebe za znoret. Sploh ne vem več, kaj na še navlečem na sebe. Ves dan sem delala kot nora, tako, da sem dan preživela neverjetno brez problemov, čeprav je res, da imam sedaj zelo glasen črevesni koncert. Pa se bo že umiril. Tudi jaz sem se pasla in komaj čakam jutrišnjega dne, ko bo na vrsti regrat. Glede na to, da imam B, ga bom jedla brez krompirja. Pa ene tune zraven. Glede na tehtanje pred današnjim dnem, mi bo po moje ratalo oklestit moje telo za 14 kg. Pravzaprav nisem pričakovala toliko, le kakih 10 kg. Res sem vesela in šivilja že pospešeno oži moje hlače. Saj ne morem verjeti, da sem vztrajala. V vseh teh 3 mesecih me je le sedaj pred 14 dnevi "zvilo" in sem skoraj prekinila, ampak mi je uspelo se pobrati. Seveda z vašo pomočjo in s pomočjo solz, ki so jih vzpodbudila vaša vzpodbudna pisanja. Res vam od srca hvala. In da ste me pogrešale, ko sem za nekaj dni "mrknila". Tejčiča in Brittney, kar hudo mi je, ko pomislim, kako vama je dolgčas za vajinima sončkoma. Spomnim se, kako sem bila vedno žalostna, ko je moj sin šel kam na počitnice, ko je bil manjši. Drži, da se človek za kakšen dan oddahne, vse kar pa je več kot to, je bila zame vedno nočna mora, pa čeprav sem vedela, da se ima krasno. Še sedaj, če ga čez dan ne vidim ampak šele zvečer, ga stisnem k sebi in mu povem, da je moje sonce, da sem srečna, da ga imam. Pa čeprav je star "že" 16 let in velik 193 cm. Res je moje sonce, mogoče še toliko bolj, ker sva s skupno pomočjo in voljo preživela hudo tragedijo, kljubovala vsemu hudemu in sedaj greva dalje skozi to življenje in upava, da sva vse hudo, ki nama je bilo namenjeno, že preživela. Maychi, od kod pa si, da si tako blizu naju ? Kokos, ko bom končala z dieto, bom tudi z lahkoto prestavila vodni dan, tako, da si naredila prav, da se ob takih posebnih dneh ne gnjaviš še s tem. Saj voda te bo počakala, brez skrbi. Pa se zadnje čase vedno tako zelo razpišem. Da vam ne bo dolgčas. Zdaj pa spat, da bo hitro jutri in moj regrat !!!!!!!!!!!!!!!! marjanca45
Dober večer vsem, ki še bedite! Ne pozabite si prestaviti ure naprej! Od vode mi v očeh že plavajo ribice, v trebuhu pa se mi pretakajo valovi, pogled je voden, ampak jaz se ne dam Popila sem jo 4l. Pa naj kdo vpraša zakaj sem vodena!!!! Marjanca45 tudi ti si pridna, 3l tekočine je tudi veliko. Jutri pa bo mesek, kaj! Želim ti dober tek in lepe sanje, če že greš spat. Tako, dan sem lepo preživela in se tudi jaz odpravljam na zaslužen počitek. Lahko noč , Irena picika
Prijazno veliko noč vsem skupaj! Upam, da jo boste tako kot jaz, preživele v družbi najljubših. Sem pa malo žalostna danes, ker se nihče tukaj gor z mano ne veseli. Veliko trdne volje, Darchy
Hojla! Darchy,Seveda se tudi tu gori veselimo! Nisi sama,kje pa. Moj trebušček je poln dobrot in že hoče malo protestirat!Včeraj samo voda in čaj,danes pa sem notri nametala vse po vrsti.Šunka,jajca, potica,hren,čokolada, regrat,ojojoj! Popoldne gremo v naravo!Bo treba kar skurit nekaj kalorij! Aja,še to!Ko sem zjutraj stopila na tehnico sem imela pol kile manj,kot ob koncu diete!Sej bom verjetno tiste pol kilce hitro nazaj dobila,vendar je bil pa vseeno zelo dober občutek! No,lepo praznujte še naprej! Marjetka cvetka
Tud js sm mal prišla pokukat tu gor in se pofočkat. Pet minut imam miru po kosilu in sem tu. Veselo praznovanje!!!! Picika, še enkrat sem ti poslala zasebno sporočilo in upam, da ga tokrat dobiš "v roke". Ko se mali zbudi, gremo še enkrat hitro na sonček preden se vreme skegla. Uživajte tudi vi!!!! Baj kokos
Lep pozdrav vsem. Kako ste preživele zajterk? Jaz sem bila pridna! Sedela sem pri mizi z 15 ljudmi, pa sem pojedla 2 mineoli!!!!!!!! Imam pa eno vprašanje: pri OH: kaj si predstavljate kot slano pecivo v velikosti pizze? Meni ne pade na pamet nič druga kot bobi palčke, prestice, grisini,... In koliko je to - "v velikosti pizze"??? Hvala za vsak nasvet, pa lepe praznike še naprej. petrusha
Petrusha, kapo dol pred tabo in tvojo voljo. Jaz pa imam sadni dan, pa sem tako pridno zajtrkovala kot že dolgo ne. Samo jajcem in potici sem se odpovedala, pila pa grenki čaj. Drugače pa sem si privoščila kar nekaj šunke,kruha in hrena. Sem pa naredila 16 km s kolesom, tako da sem malo psihično potolažena. Mogoče je vzrok moje požrtije to, da imam danes 40. dan diete, sem pa od vodnega dneva shujšala še za 2 kg.... Eh, kaj pa vem, kaj mi je bilo. Bom naslednjih 50 dni pridna. Obljubim. Lepo se imejte še naprej. Aknirad-bombica Sporočilo je spremenil(a) aknirad dne 28. mar 2005 23:29:44
Še jaz naj povem, kako nisem preveč pridna. Danes imam OH dan in sem do večera bila pridna, večerjala sem obložen kruhek s sirom, šunko, hrenom in jajcem ter seveda bila je tudi zelena solata. Jutri imam sadni dan, v torek pa je moj drugi vodni dan. Drugače pa kile kar stojijo na 73 kg pri višini 162, že kar dolgo imam 7 kg minusa. Ni ravno veliko, ampak še vedno je bolje kot da bi imela 7 kg plusa, mislim, da se bo stanje izboljšalo v naslednjem tednu. Tudi jaz bom tako kot Aknirad do 1. maja pridna, takrat je namreč moj zadnji dan. Pač ne bo samo delavski praznik, ampak tudi 3 MD praznik. En suhcen pozdravček vsem! riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti