Dober večer, rožice !
Voda, voda, voda... Nisem je mogla popiti več kot 2 litra in 1 liter zelenega čaja. Ni šlo več. Marjetka cvetka, tudi mene zebe za znoret. Sploh ne vem več, kaj na še navlečem na sebe.
Ves dan sem delala kot nora, tako, da sem dan preživela neverjetno brez problemov, čeprav je res, da imam sedaj zelo glasen črevesni koncert. Pa se bo že umiril. Tudi jaz sem se pasla in komaj čakam jutrišnjega dne, ko bo na vrsti regrat. Glede na to, da imam B, ga bom jedla brez krompirja. Pa ene tune zraven.
Glede na tehtanje pred današnjim dnem, mi bo po moje ratalo oklestit moje telo za 14 kg. Pravzaprav nisem pričakovala toliko, le kakih 10 kg. Res sem vesela in šivilja že pospešeno oži moje hlače. Saj ne morem verjeti, da sem vztrajala. V vseh teh 3 mesecih me je le sedaj pred 14 dnevi "zvilo" in sem skoraj prekinila, ampak mi je uspelo se pobrati. Seveda z vašo pomočjo in s pomočjo solz, ki so jih vzpodbudila vaša vzpodbudna pisanja. Res vam od srca hvala. In da ste me pogrešale, ko sem za nekaj dni "mrknila".
Tejčiča in Brittney, kar hudo mi je, ko pomislim, kako vama je dolgčas za vajinima sončkoma. Spomnim se, kako sem bila vedno žalostna, ko je moj sin šel kam na počitnice, ko je bil manjši. Drži, da se človek za kakšen dan oddahne, vse kar pa je več kot to, je bila zame vedno nočna mora, pa čeprav sem vedela, da se ima krasno. Še sedaj, če ga čez dan ne vidim ampak šele zvečer, ga stisnem k sebi in mu povem, da je moje sonce, da sem srečna, da ga imam. Pa čeprav je star "že" 16 let in velik 193 cm. Res je moje sonce, mogoče še toliko bolj, ker sva s skupno pomočjo in voljo preživela hudo tragedijo, kljubovala vsemu hudemu in sedaj greva dalje skozi to življenje in upava, da sva vse hudo, ki nama je bilo namenjeno, že preživela.
Maychi, od kod pa si, da si tako blizu naju ?
Kokos, ko bom končala z dieto, bom tudi z lahkoto prestavila vodni dan, tako, da si naredila prav, da se ob takih posebnih dneh ne gnjaviš še s tem. Saj voda te bo počakala, brez skrbi.
Pa se zadnje čase vedno tako zelo razpišem. Da vam ne bo dolgčas.
Zdaj pa spat, da bo hitro jutri in moj regrat !!!!!!!!!!!!!!!!
marjanca45