ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Cestitke ob materinskem dnevu in vesele & lepe velikonocne praznike!!!! LP, Katarina
no tko! popravila sem vse kar ste mi poslale. aura mislim pa da si nekaj pri datumih zacetka in koca dijete zamesala. prosim ce se enkrat preveris. no punce jast grem na veliko planino. pridem nazaj enkrat v nedeljo ali ponedeljek, do takrat pa vam vsem zelim vesele praznike in pa seveda vsem mamicam lep materinski dan. upam da se ga bodo spomnili tudi vasi potomcki :) lep pozdrav vipercat
Hojla! Vsem mamam čestitke ob prazniku! Vsem skupaj želim lepe velikonočne praznike,da bi vam velikonočni zajček odnesel nekaj odvečnih kil! Marjanca,tudi jaz bom jutri pila vodo(lunin post-polna luna zvečer ob desetih),tako,da vendarle ne boš osamljena.V nedeljo si bomo pač malo privoščili.Sej če vam bo v usta zašlo kaj prepovedanega,se ne preveč sekirat.Sam ne pol kar navalit na hrano,češ,zdej sem se pa že tako pregrešila! No,mejte se lepo,držte se in uživajte! Marjetka cvetka
Petrusha, jaz jem slivove oz. jagodove knedle na OH dan za večerjo. Res so dobri. 4 imam dovolj, jem pa kar tiste kupljene, ki jih je 8 v eni vrečki. Ali jih morda delaš ti sama? Jaz nisem tako pridna, kuharske knjige raje berem, namesto, da bi po njih kaj skuhala, čeprav je tudi to potrebno. Le od česa sem predebela, če ne kuham rada? Od zraka verjetno ne. Sporočam še, da sem rojena 15. marca 1953. Pozdrav vsem! riba-ribica
Petrusha, jaz jem slivove oz. jagodove knedle na OH dan za večerjo. Res so dobri. 4 imam dovolj, jem pa kar tiste kupljene, ki jih je 8 v eni vrečki. Ali jih morda delaš ti sama? Jaz nisem tako pridna, kuharske knjige raje berem, namesto, da bi po njih kaj skuhala, čeprav je tudi to potrebno. Le od česa sem predebela, če ne kuham rada? Od zraka verjetno ne. Sporočam še, da sem rojena 15. marca 1953. Pozdrav vsem! riba-ribica
Zdravo, rožice ! Končno je konec tega tedna, ki je bil zame grozljiv. Danes sem sadni dan še kar preživela, jutri pa moja prestavljena voda, ki pa mi jo bo malo ublažila misel, da je z mano tudi Marjetka-Cvetka. V nedeljo pa se bova nagradili, kajne. Če nama bo želodček dopuščal, seveda. V nedeljo bom za zajtrk jedla sadje, za kosilo pa regrat brez krompirja in tune. Zvečer pa bo končno šunka na vrsti. Za kosilo in večerjo sicer ne bo enaka hrana, pa ne morem na voden želodec 2x jesti meso. Riba-ribica, jeseni naredim po 200-250 slivovih cmokov, vsakega posebej zamrznem, da se ne sprimejo, potem pa v vrečke, kjer me potrpežljivo čakajo. Zelo rada jih imam. Sploh dosti hrane pripravljam v večjih količinah, ker moj velikan prihaja sestradan domov in je zelo enostavno hrano, ki sem jo zvečer dala ven iz zamrzovalnika, da se je odtalila, naslednji dan le pogreti. ja, moja željena teža je 65 kg, pa ne verjamem, da mi bo ratalo, ker imam do konca le še teden dni. Sem pa dovolj blizu, da ne bom žalostna. Ampak danes skoraj nisem imela kaj obleči. Se spomnim enih hlač, ki sem jih pred 3 tedni lepo nosila, danes pa ni bilo možnosti. V njih sem bila kot sirotica jerica. Vse visi na meni. Jutri grem k šivilji, da mi vse hlače zmanjša, da ne bom hodila v kopalkah. Tako, držite nama z Marjetko-Cvetko jutri pesti. Tolaži me le to, da bom v nedeljo jedla regrat, ki ga bom nabirala jutri. Lepo barvajte jajčka !!!!!!! marjanca45
Še moj rojstni datum: 1.7.1973. O začetni teži pa rajš ne bi govorila, ker vas lahk kap zadane. Ne bi koga rada imela na vesti. kokos
Ob gledanju Mr Beana po TV se mi je utrnila ena nora ideja za nakup osebne tehtnice. Greš v trgovino, kjer imajo veliko izbiro, vse preizkusiš in potem kupiš tisto, ki ti pokaže najnižjo število kg. Pa bi takoj malce "shujšala"! Sedaj pa res lahko noč vsem! riba-ribica
Dober večer vsem! Moji popravki: željena teža: 78kg datum: 21.1.1964 Tako Marjetkacvetka in Marjanca45 tudi jaz sem jutri na vodi ne samo vedve oziroma voda se mi je začela že danes ob 22h, ker je namreč luna. Ko sem bila na 3MD sem imela rada vodene dneve čeprav sem se jih na začetku bala. Sedaj pa se ne morem in ne morem skoncentrirati na pravilno prehranjevanje. Kokos ali si ti tudi na vodici? Ne boš verjela kadar grem mimo hladilnika in vidim tvoj list me popade slaba vest. Ravno danes mi je prijateljica rekla, ko sem jamrala kako mi diši vsa hrana,ki jo vidim, da si naj pogledam svoj dnevnik v katerega sem si zapisovala vse dogodke in občutja med dieto, za nameček pa mi je napisala na A4 tole ( tudi to visi na hladilniku): KOKOS-KOKOS lahko sem pridna tudi jaz! Jutri bo žegenj voden pa nič zato samo, da zdržim in se ponovno spravim v red. Upam, da bom v mesecu dni izgubila kar sem po nepotrebnem gor dobila. Kaj pa praviš ti na knjigo, ali ti je vredu? Meni ni ne vem kaj kar že nebi vedela, sem kar malo razočarana. No pa bo že samo, da se spravim v red. Zelo težko in hudo je, če se ti po 8 letih vrne vonj in ti nenormalno diši tudi tisto česar ne ješ. No dosti jamranja, vsem vodenim jutri VELIKO SREČE! Čao! picika
POZDRAVLJENI VSI NA FORUMU! Dolgo dolgo se že nisem javila. Ampak imam zelo opravičljiv razlog: DIPLOMIRALA SEM!!! (končno) Vmes sem končala to našo dieto in naj povem, da sem zadovoljna z rezultati. Ime: TANJA Doma iz okolice Celja Starost: 27 let (cez tri tedne bo sedmico zamenjala osmica) Začetek hujšanja: 13. december 2004 Konec hujšanja: 12. marec 2005 Višina: 175 cm Začetna teža: 78 kg Končna teža: 65 kg Zdaj jem dopoldan sadje in pridno delam na tem, da upoštevam pravilno kombiniranje živil. Nabavila sem si literaturo o Hayjevi dieti. Naj vam povem, da se boljše počutim, če mesa ne mešam z ogljikovimi hidrati. Od diete dalje pa mi meso sploh ne paše več, obožujem pa polnozrnat kruh in testenine z zelenjavnimi omakami. Tudi belo kavo lahko spet pijem večkrat na dan - to in kruh sem med dieto najbolj pogrešala. Meni je ta dieta definitivno spremenila moj način prehranjevanja, upam, da ga je/ bo tudi vam in da nam bo vsem uspelo vsaj obdržati težo, če ne še kaj izgubiti. Lepe in mirne praznike vam želim. tajika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti