Jutro!
Rožica/ 180 cm / 25.let začetna: končna:
1.KROG / 10.9.04 / približno 80 kg (prej kg več kot manj) / 68 kg
2.KROG / neuspešno zaključen....!!!!????
2.KROG (zdaj pa zares) / 15.3.05 /
trenutna teža=69,5
ciljna teža= 64
Tudi meni ti prazniki povzročajo trežave. Kaj je lahko bolj žalostnega, kot na B dan imeti post. No, vse zveni še bolj žalostno, če dodam, da ne ,maram rib!!!!
Za kosilo pa bi si res želela nekaj toplega, konkretno za pojest ( kar pomeni ne tekoče, kot je npr. mleko) Imate idejo?
Še nekaj za vse, ki boste pričele z B dnem takoj po praznikih (29.3.05); boste padle v prehranjevalni ritem skupaj z mano. V torek imam B!!!
Tabina, muci,... jaz sem začela "zares" 17.3. , ker mislim, da "privajanje" ni najbolj v mojem stilu, v 14 dnevnem " privajanju" lahko izgubiš že kar nekaj kilogramov. In v pripravljalnem obdobju se kar hitro zadovoljiš, s kakšno pregreho, da izkoristiš čas pred dieto, saj tega kar nakaj časa neboš jedel,...., in hitro se znajdeš v začaranem krogu, če sem to... lahko še to,....
S tem ne pravim, da je pri vas tako, le sebe poznam tako dobro, da vem kam bi me to "pripravljalno " obdobje vodilo.
Še nekaj me zanima. Ali katera od vas spremlja tudi forum na strani, kjer je predstavljena dieta?
Sem pa radovedna, kaj?
Kako komentirate novo knjižico?
Meni ni nič posebnega. Mogoče le to, da je nekaj receptov, oziroma da imam nek okvir ki se ga lahko držim.
Moti pa me, da v knjižici ni predstavljeno, kaj več o delovanju telesa in smernicah, ki se jih naj držimo, da bi lahko same živele po njih. Imam občutek, da je vse napisano kot kakšen članek o pravilni prehrani. Npr. najbolje je sadje za zajtrk, v kolikor ne želite lahko jedilnik priredite svojim potrebam..., prisluhnite telesu,..., mislim da če bi znale prisluhniti telesu v prvi vrsti, nebi bile tu kjer smo. Že res, da smo se kar veliko naučile , da je telo preklopilo, kaj pa psiha????
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.