ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Dobro jutro! Kot sem si zadala je danes moj 1. dan diete. Še enkrat posredujem podatke za statistiko, dodajam še to da sem iz Ljubljane. Ravno sem pozajtrkovala hruški in spila že 4 dcl vode. Starost: 29 Višina: 169 Teža: 70 kg Cilj: 60(realni) 56 (sanjski) Začnem: 29.03.2005 Pozdrave vsem!
Encijan, kje se ti pa podvajajo strani? Priznam, da tako podrobno še nisem pregledala knjižice. Darchy
Darchy, V mojem izvodu knjižice dnevu 53 sledi dan 70 (manjkajo torej dnevi od 54 do 69), do 77 gre potem normalno, nato je spet dan 70 in naprej po vrstem redu do 91 (dnevi od 70 do 77 so torej podvojeni). Encijan
Darchy,ne bit žalostna! Zagotovo si se že sicer čisto pametno prehranjevala, pa tale dieta ni bila tak pozitiven šok zate. A si študentka, ješ zunaj? Kaj pa če je bila hrana vseeno bolj "bogata", kot je bilo mišljeno? Kuharja ne moreš nadzirat, če te ni zraven. Ves čas sva bili najbolj "počasni" in mi je prav žal, da ni večjega uspeha tudi pri tebi. Daj, vseeno nadaljuj, morda bo tvoj špeh reagiral kasneje! Med prazniki sem ga tudi jaz majčkeno lomila, ampak ne preveč. Nisem jedla prepovedanih reči, samo malo več jih je bilo. Pa spila sem par kozarcev rdečega - in presneto je pasal. Zdaj grem pa tudi jaz nabirat regrat, ste me tako navdušile s tem! Lisa
Dobro jutro Jaz pa se moram malo potožit: cele praznike sem se 100% držala diete, panisem zgubila nič Moram povedat da sem zeloooooooo razočarana. Kar na jok mi je šlo ko sem zjutraj cela vesela stopila na vago. Kakorkoli, upamo, da se bo v naslednjih dneh premaknilo kaj na bolje. Pa toliko moram izgubit. Še vsaj 15kg. Vsem, ki ste začele, pa obilo uspeha za naprej. petrusha
Hojla! Nastja1 seveda boš zdržala,zakaj smo pa mi tukaj.Da ta spodbujamo in držimo pesti zate! Moja knjigica je čisto vredu,ti Enicijan jo pa čimprej pošlji nazaj in jih pošteno okregaj! Ja,ja prazniki,ti pa niso na roko nam hujšarjem.Presneto,pa še zdaj polno dobrot v hladilniku,kar noče jih zmanjkat.Včeraj sem si kar naprej nekaj bulala v usta,danes nisem pa še nič jedla,sam zato,ker se bojim,da bom potem spet nenasitna. No,pa sej bo,do 11 aprila bom stvari vzela v roke in pol me nobena stvar ne premami več. V službi sem sodelavkam že obrazložila,da ponovno štartam z dieto in jih prosila,naj mi ne ponujajo prigrizkov.Če se za nekaj odločim,to drži in nič me ne bo odvrnilo od zastavljene poti.No,upam,da res ne,nikoli pa ne veš kaj se ti lahko pripeti. No mejte se lepo! Marjetka cvetka
Encijan, a tako, potem pa res čimprej zamenjati zadevo. Moja knjižica izgleda ok. Lisa, jem večinoma doma. Nadaljevati? Hmmm...kdaj kasneje pa? Saj veš, da se iztekajo zadnji dnevi... Ta teden moram zaradi določenih okoliščin še fitnes izpustiti,...A bo to pomenilo, da bom na istem, kjer sem začela? Domača vadba ima namreč manjši učinek... Darchy
Živjo! Tudi jaz sem se opogumila in stopila na tehtnico, pridelala sem 1 kg . Sicer pa, kdo bi gledal nazaj, treba je gledat naprej in rešit nastalo situacijo. Jaz imam danes B dan, ki bo verjetno bolj Sadno-zelenjavni, le enemu obroku bom dodala jogurt (EGO), da se čimprej spraznim in vidim dejansko nastalo škodo. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Živjo! JOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJ ti presneti prazniki!!!!!!!!!!!! Z dragim sva odšla čez praznike na vikend na morje in sem mislila sama pri sebi, moram it čim dlje od doma, da se ne bom prenažirala, pa je bil na morju isti šmorn! Sploh si ne upam stopit na vago , mislim si, da sigurno je šla 1 klila gor če že ne kaj več! Pismo sem jezna sama na sebe! Danes imam pa za kazen samo sadni dan in mislim da ga bom jutri tudi imela! Barbolinka
Živijo! No, tudi jaz sem se (pa čeprav že na začetku) prekršila. Na sadni dan sem pojedla nekaj smokijev, na beljakovinskega pa zvečer čokolado in bonbone. Hja, se zgodi. Ni smisel diete, da se vsemu odrečeš, potem pa se po dieti nažiraš. Jaz to dieto vzamem kot dolgoročen projekt, zato se tudi prehranjujem s prekrški. Na OH dan si namesto tortic raje privoščim solato, dušeno zelenjavo ali kaj podobnega, ki mi je všeč in ta dan pogrešam. Preberite v knjižici: če se prekršite, glavo gor in naprej. Vsak izgubljen kg je pomemben. Torej punce, glavo gor, kile dol, pomembna je pozitivna motivacija. Neti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti