ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Hay Ej, Kokos si pa res huda. HA ha ha........ Ja naj povem, da tudi jaz jutri začnem in da sem si tudi jaz danes privoščila nekaj izrednega. In ni mi žal. Yes yes. JUtri pa ponovno rabim veliko poguma in volje. Kar mi zadnje čase veliko primankuje. Pa sploh ne vem zakaj. No, pri prvem poskusu diete sem shujšala vse skupaj 22 kg in veliko cm-jev. Zdaj že vem, da zgledam zeloooo dobro, ampak meni še ni dovolj. Rabim še kakih 20 kg minusa pa bo. Pa noče dol niti ena kilca, kaj šele kaj več. No sedaj pa grem jutri pa setipkamo šele zvečer, ker imam v službi dežurstvo, kar je bed. LP, Taja
hvala punce ja se cist strinjam.maychi dober nasvet, samo kaj ko jemoj mal drugacen on bi z veseljem zacel uzivat v mojem dobrem razpolozenju in sploh ne bi dojel da je nekaj narobe. njemu je treba vse narisat. lisa tudi s tabo se strinjam . ja izgleda da je res tak vikend. ni kaj ivonja je pa res da potem kar ne mores jest jaz imam danes namesto oh dneva kar vodnega,ker mi je tok zivce dvignu proklet... da se jest ne morem :) haha hvaj neki dobrega punce jest se ne dam!!! vipercat
Živjo! Že nekaj časa prebiram tale forum. Zdaj sem se pa končno opogumila, da tudi jaz kaj napišem. Danes je moj trinajsti dan tele diete. Rezultat: -6 kg (ali pa mogoče litrov?). Zaenkrat še kar gre. Ko me zgrabi lakota, se spomnim na poletje in na to, da bo treba oblečt kopalke, pa me mine želja po hrani. PUNCE, POGUM! meda
haj Tudi jaz imam malo problemov .Že tri dni me daje nekakšna lakota tako da sem malo grešila.Danes je moj 36 dan vendar ne bom obupala.Jutri imam sadni dan vendar sem razmišljala da bi za grešne dni imela še kakšne dva sadna dneva da se malo prečistim in seveda veliko vode. Je imela še katera kakšne podobne težave in kako ste jih premagali.Na tehnico se kar neupam stopiti saj sem lahko pridelala kakšno kilco navzgor.Vesela bom vsake vzpobude za vnaprej. Lep začetek tedna želim vsem sotrpinkam
Ciao mačkice, PRIZNAM: GREŠILA NA VELIKO!!!!! Hudo mi je, res mi je hudo!!!!!!!!! Najrajš bi se zjokala. Ker sem zastrupila trebušček in sebe nazaj in nisem znala nehat. V petek me je bodoča tašča (no, jest pač ne vem, kako naj jo kličem) povabila na večerjo. Ker sem se jest hudo uprla mojemu dragemu (imela sem sadni dan) sva se res skregala in je reku, da je to noro, da sem postala obsedena in da to ne gre nikamor in da me že itaq nikjer nič ni bla bla bla... No, ok. Sem popustila. Smo šli na testenine. Hudo. Ob devetih zvečer! Sem mislila, da me bo kap. Količinsko nisem pojedla veliko, pa še vseeno. PREVEČ HUDO. Pol mi je blo pa včerej bad. In sem zarad tega, k mi je blo bad, skor cel dan stradala, popoldne pa naštimala en velik sedvič, za povrh pa piškote in mleko. Danes smo bili na rojstnem dnevu. Sem jedla vse po vrsti: juho, glavno jed, sladico, kavo s smetano. Totalno sem zastrupila svoj trebušček. Kot da se ne bi znala ustaviti! SOVRAŽIM SE SOVRAŽIM SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IN danes, po treh dnevih grešenja tehtnica ne kaže več zavidljivih 54,8kg, ampak 56,2kg:(((( Pa tolk sem se trudila. Ena kila pa pol gre vse preveč hitro nazaj. Tiste ki imate malo več izkušenj: KOLK HITRO SE BOM TEGA ZNEBILA SPET????? Sem si obljubila, da bom cel teden absorbirala samo juhico dieta - nobenih B, Š, OH, ampak samo juha in voda. Pet dni. Da se postim in kaznujem. Še enkrat: sovražim se, ker sem postala šibka. Pa sem mislila, da sem karakter:( Še pred dnevi sem se hvalila, da brez grehov.....Groza, pa tak karakter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Držim pesti za vse, ki jutri štartate! USPELO VAM BO! Začetek je itaq the best, ker prvih nekaj kil kar izpuhteva takoj!!!! ZA VSE, KI DELATE TREBUŠNJAKE: a vas kej trtica boli? Jest jih sicer že en teden delam po 100/dan, ampak mi je res bad, ker me trtica boliiiiiiiiiiiiiiiii JOGURTI: so B dan!!!! Vem, da je velik OH in sladkorjev, ampak njihova glavna sestavina je mleko. Predlagam rajši pinjenec ali pa navadne jogurte namesto sadnih. katarina ps: oprostite, ker sem velik napisala, sam mi je odleglo...pa prosim za pomoč... mi je zloooo hudo, ker res nočm nazaj na stara pota!!!!! lp katrin315
Ne vem, kaj je v zraku. Očitno je, da je bila ta vikend kriza in nas je večina "grešila". Pri nas smo imeli rojstni dan in sem si rekla, da ne bom komplicirala. Včeraj bi morala imet sadni dan, pa sem si mislila: Ok, bom pač jedla ocvrt sir in veliko skledo solate. Šli smo v gostilno in veste kaj? Nimajo ocvrtega sira!!! Potem pa ful glupo izpadeš .... kaj bi zdej jedla? Am.... Pomagam jest pico svojemu sinu? Piiiismo! Potem sem pa jedla pico in valda je na njej vse mogoče in blablabla... Kva naj zdej??? Grrrrrrrrrrrrrr!!! Jezna! In potem sem čist ven padla in še danes nisem hotela vedet kater dan imam. Za kosilo je bil škrob, za večerjo pa oh. Rožica, nočem, da bi zgrešila dneve, ki jih imava skupaj, zato grem jutri na škrob in potem lepo naprej. Srčno upam, da ta prelepi vikend ne bo preveč uplival. Želim nam vsem veliko discipline in čim manj skomin Sy
Pozdravljene, rožice ! Po dolgem času spet malo glasu od mene. Izpit sem uspešno prestala, vendar je bil to zame kar hud napor, saj sem konec koncev stara skoraj 46 let, pa še spominom imam težave po vsem ,kar mi je moja hrbtenica pripravila. Očitno vse te protibolečinske terapije le niso tako nedolžne. No, ampak važno je, da je mimo in upam, da za nekaj časa konec. Končno imam spet nekaj časa zase, kar mi je zadnjih 14 dni tako manjkalo. Berem vas in vidim, da je enim kar hudo, ko grešite. Izkušenj v odpravljanju teh kg nimam, saj nisem kaj dosti grešila, vendar sem prepričana, da bodo skopneli. Zase vem, da sedaj, ko sem 2. teden po koncu diete, sploh ni problem kombiniranje hrane in sem prepričana, da bo tudi v bodoče tako. Krasno je, da ni potrebno ves dan jesti B ali Š. Jem pa manjkrat sladkarije kot prej. Enostavno jem raje kaj drugega. Držim pesti tistim, za katere je danes dan D. Punce, vse ste se psihofizično pripravljale, pa vmes vas je kar nekaj takih, ki imate že en krog za sabo, tako, da po moje sploh ne bo problemov. Držim pesti, da vam čas čim hitreje mineva. Dan na dan, pa kilogramčki dol...... Smo al nismo ? Seveda smo, ta prave mačke !!!!! Ja, moram vam povedati, da sem v petek zvečer praznovala uspešno opravljeni izpit in sem prvič v tem letu popila 2 dcl vina ( sladek refošk-za znoret dober, čeprav sladkih vin ne maram, ampak ta pa je .....) in čakala, kdaj se me bo "prijelo". Se spomnim, kako je ena pisala, kako hitro je bila "maligansko omamljena", pri meni pa ni bilo tako hudo. Malo sem čutila mehke okončine, pa ni bilo panike. Mogoče, ker sem zraven pridno jedla sir in olive. Pa očitno količina ni bila dovolj velika. Je pa bilo odlično. Torej, držite se, drage moje ! marjanca45
pozdravljeni! Tudi jaz sem še tu po prestanem vikendu. Spet sem grešila. Seveda pri hrani. Ne kje drugje, da ne bo kdo kaj napak mislil. Sem že kar obupana. Dopoldan in pri kosilu se še držim reda, potem pa me zvečer stalno nekaj premami. Kaj naj naredim. Lani, v prvi rundi sem bila tako disciplinirana, sedaj pa se nekako ne morem spravit na pravo pot. Pa kaj vem, kako naj se zadržim. Ima kdo kak dober nasvet. Čestitam vsem, ki ste uspešno opravile lunin vodni dan, in pa vsem, ki ste se nam na novo pridružile. bajči!
Hojla! Tudi jaz sem se odločila, da danes ponovno štartam. Prvi krog sem po dveh bolj ali manj uspešno prestanih mesecih prekinila pred desetimi dnevi. Prekinila sem zaradi premnogih praznovanj, kjer nisem imela dovolj karakterja, pa še sestra ima rok in ko rodi, se res ne nameravam paziti pri hrani in pijači. Sicer še vedno nisem teta in me torej glavna fešta še čaka, ampak volja je tu in jo moram izkoristiti. Bom pač imela kmalu en zelo grešen dan (upravičeno). Bolje to, kot pa tvegati, če bom tudi takrat imela voljo za štart. Je treba izkoristiti trenutek moči. Torej bo tudi v tabeli potrebno popraviti moje podatke. Začetek je 11.4., začetna teža pa 84kg. Željena teža ostaja (za sedaj) 70kg. Gremo proti cilju! Zaenkrat sem že zmazala 2 hruški, prav gotovo pa bom danes pojedla še sadno malico pred kosilom. Kaj bo za kosilo, pa se mi še sanja ne. Sicer pa je pri nas burja za znoret. Se mi je trgalo že cel vikend ob takem vremenu. Meni in mojim! Vsi smo že siti drug drugega ker ne moremo na zrak. Hvala bogu da je ponedeljek in zato služba in vrtec. Torej, uspešen štart vsem ki danes začenjamo. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 11. apr 2005 08:04:30
Marjanca45, lepo je brati, da ti uspeva ločevanje tudi po končani dieti. To je zelo vspodbudno za nas, ki nas to še čaka. Tisti vinček si si pa zelo zaslužla. Pa upam da ti bo tvoja hrbtenica sedaj dala mir, saj si s to dieto naredila nekaj enkratnega za tvoje zdravstvene težave. Ko bi jaz to moji materi lahko dopovedala!!! tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti