Pozdravljene, rožice !
Po dolgem času spet malo glasu od mene. Izpit sem uspešno prestala, vendar je bil to zame kar hud napor, saj sem konec koncev stara skoraj 46 let, pa še spominom imam težave po vsem ,kar mi je moja hrbtenica pripravila. Očitno vse te protibolečinske terapije le niso tako nedolžne. No, ampak važno je, da je mimo in upam, da za nekaj časa konec. Končno imam spet nekaj časa zase, kar mi je zadnjih 14 dni tako manjkalo.
Berem vas in vidim, da je enim kar hudo, ko grešite. Izkušenj v odpravljanju teh kg nimam, saj nisem kaj dosti grešila, vendar sem prepričana, da bodo skopneli.
Zase vem, da sedaj, ko sem 2. teden po koncu diete, sploh ni problem kombiniranje hrane in sem prepričana, da bo tudi v bodoče tako. Krasno je, da ni potrebno ves dan jesti B ali Š. Jem pa manjkrat sladkarije kot prej. Enostavno jem raje kaj drugega.
Držim pesti tistim, za katere je danes dan D. Punce, vse ste se psihofizično pripravljale, pa vmes vas je kar nekaj takih, ki imate že en krog za sabo, tako, da po moje sploh ne bo problemov. Držim pesti, da vam čas čim hitreje mineva. Dan na dan, pa kilogramčki dol...... Smo al nismo ? Seveda smo, ta prave mačke !!!!!
Ja, moram vam povedati, da sem v petek zvečer praznovala uspešno opravljeni izpit in sem prvič v tem letu popila 2 dcl vina ( sladek refošk-za znoret dober, čeprav sladkih vin ne maram, ampak ta pa je .....) in čakala, kdaj se me bo "prijelo". Se spomnim, kako je ena pisala, kako hitro je bila "maligansko omamljena", pri meni pa ni bilo tako hudo. Malo sem čutila mehke okončine, pa ni bilo panike. Mogoče, ker sem zraven pridno jedla sir in olive. Pa očitno količina ni bila dovolj velika. Je pa bilo odlično.
Torej, držite se, drage moje !
marjanca45