ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

lep pozdrav punce tole pa ni res ne samo da je vreme cisto obupno tudi moje pocutje je spet sem se skregala z mojim in cisto sem konec. hvala bogu da imam vsaj vas, da vam lahko pojamram in potozim. hvala vam vipercat
Pozdravljene v še en deževen dan...in kot kaže, bodo tudi naslednji dnevi podobni temu. Si bom morala očitno za rekreacijo izbrati kaj druga kot tek....drugače bom čisto ven padla. Marjetka cvetka, čestitke. Koliko je šlo dol? Čestitke tudi vsem ostalim vztrajnim puncam, ki so se držale včerajšnje lune. Vipercat, če prav vem, je tvoj fant iz teh naših koncev, a ne? Naj ti dam en "dober" nasvet, kako se do teh naših Štajercev najbolje obnašati po prepiru...definitivno deluje, pa ne samo to...poizkusi pa boš videla. Ko se midva skregama, ga pustim pri miru....sploh se ne pogovarjaj z njim....ampak ne smeš "izgledati jezno"-obnašaj se kot da uživaš. Žvižgaj si, poj...karkoli. Pokliči prijateljico in idi z njo na kavo....naj se začne spraševati, zakaj si tako "dobre volje", po kakšni uri bo pa tako sladek, da se bo vse na njega "limalo". Ampak nikoli mu ne govori, kaj je naredil narobe....naj sam premisli in ugotovi s čim te je prizadel. Pri mojemu to tako učinkuje, da ne morem verjeti...pa še naslednjič prej ko kaj ušpiči, dobro premisli. Želim vam lep dan-če se da. Drugače pa naredite kaj za sebe-razvajajte se, ali pa vas naj drugi Lp, maychi
Vipercat, Z Maychi se skoraj v vsem strinjam, razen v tem, da "nikoli ne govori, kaj je naredil narobe...naj sam premisli in ugotovi" - iz mojih dolgoletnih izkušenj je to utopija - moškim je treba vedno VSE razložiti, sami se ne dokopljejo do nobenih spoznanj. Seveda pa verjamem, da imaš ti - Maychi drugačnega, malo posebnega fanta, privoščim ti ga, uživaj! Lisa
Ah, Lisa saj ni tako enostavno. Jaz mu pač nikoli ne povem zakaj sem jezna. Pri njegovem opravičilu, pa vedno vprašam zakaj se mi opravičuje, in dokler ne "ugotovi" pravega vzroka imama samo sliko-brez tona. In v teh letih kolikor sva skupaj je ugotovil, da je boljše, da malo premisli, kaj bo rekel preden se opraviči. Vipercat, na kratko ne se mu pustiti, niso vredni, da bi se zaradi "dedcev" sekirale in prehitro dobile sive lase... Tako, jaz grem počasi na kosilo, potem pa malo na sveži zrak, je ravno prenehalo deževati, upam da bo še držalo kakšno uro. Lp, maychi
Živjo! Kako preživljate zadnje trenutke , ure priprav na jutrišni dan? Za vse, ki morda ne veste, jutri se nam pridruži kar lepa skupinica novo-starih sotrpink. Predvidevam, da hitite jest vse kar bi se vam še utegnilo v naslednjih 3 mesecih "zluštati" oziroma bo v naslednjih mesecih prepovedano. Joj kako bi se vam pridružila, če počnete kaj takega. Imam mjhno krizo, pa tete še ni blo od nikoder jaz pa edino kar vidim je čokolada, . . . . Sploh ne bom tožila, ker sem prišla pogledat na forum ravno zato, da pozabim na moje želje. S temle pisanjem pa sem se le spomnila kaj mi je prepovedano. Čo..X X X. Za kosilo pečem piščanca zraven pa bom jedla zeleno solato. Včeraj sem razmišljala, ker se ne spomnim, da bi o tem že debatirale, no nisem prepričana, KAM BI UVRSTILE SADNI JOGURT ( npr. Vitalinea 0,1; campina 0,1 m.m.,......) Pač v glavnem mlečne izdelke, ki naj bi bili priporočljivi za dieto? Jaz sem jih do sedaj jedla na B, vendar sem včeraj malo bolje pogledala in ugotovila, da je v teh jogurtih bolj malo beljakovin, glede na to da je malo maščobe je veliko več ogljikovih hidratov in sladkorja....?????? Npr. V jogurtu Vitalinea je OH kar enkrat več ( 7,8 g), kot B ( 4,1 g). V Lca Vita pa kar ( 14,3 g) OH, od teh kar ( 12,2 g) SLADKORJA in samo ( 4,3 g) B . Kaj mislite o tem? Lp. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Hojla! Pri nas v Šaleški dolini pa še kar dežuje.Ampak en kratek sprehod si bom vseeno privoščila.dežnik v roke,pa bo šlo. Včerajšnji lunin post je bil res uspešen,popolnoma brez pregreh.Dve kili sem izgubila,žal pa to niso kakšni novo izgubljeni kilogrami,ampak v zadnjem času novopridobljeni.Danes sem si privoščila čisto normalno kosilo,z juho,krompirjem,mesom solato in sladico(bogi moj trebušček). Jutri pa seveda začnem!NOV KROG!!!!!!!!! Ja Rožica,res hitim jest take stvari,ki bodo potem prepovedane,zato pa so tu kiligrami,ki jih ne bi smelo biti.Kar hitro pridobim enega ali dva,stvari pa potem rešujem z luninimi posti. Kaj pa druge,ste pripravljene na novi štart,ali ste si premislile? Ha,zaradi dedcev se pa res ni vredno sekirat! Vipercat,zarad enga prepira te pa res ne sme bit konc.Ne se mu pustit.Že Maychi ti je lepo napisala in jaz se z popolnoma strinjam z njo.Ne mu dat veselja,da te spravi na tla. Mejte se lepo! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 10. apr 2005 12:46:16
Evo mene! Zdaj že veselo odštevamo, a ne Marjetka cvetka in ostale, ki jutri spet ali pa prvič začnemo? Tud js sm si dons privoščila popolno nedeljsko kosilo in ni mi žal, saj sem prav uživala zraven. Največ sem pa pojedla seveda solate, ki jo obožujem. Po vsem tem pa še nekaj čokolade! Glede dedcev se pa res ne sekirat. Res je najboljše da se normalno vedete al pa mu daste kontra. Kakor pri komu učinkuje. Mene je zadnjič tko razpi...., da mu nisem skuhala kosila. Pa je točno vedu zakaj in pol je blo vse o.k. Mene pač nihče več ne bo zaj...... No, mejte se in natipkanje jutri. kokos
Hojla. No, še ena ki je uspešno prestala včerajšnji lunin post - vendar rezultat ni nevemkako dober: malo manj kot -1 kg. Pa upam, da ne bo šlo takoj gor nazaj Je pa res, da sem se v petek pregrešila in sem pojedla nekaj pršuta s sirom, pa malo kruheca zraven Pozdravljam pa vse, ki se bodo jutri začele mučit z nami. Kokos, tebe posebej občudujem: kolikor sem zaseldila, si shujšala 30 kg v prejšnji rundi, težo držiš in spet si začela z novim krogom? Svaka čast. Kat, tebi pa želim uspešne zadnje priprave na poroko, sigurno boš najlepša nevesta... Vsem želim lep preostanek nedelje - kljub dežju. petrusha
Vipercat, očitno je bil tale vikend na splošno TEČEN kar se dedcev tiče. Ne vem no, mene je ob vseh "*****rijah" še apetit minil - vsaj ena dobra plat kreganja... Ah, včasih je človek pač sam sebi dovolj in takšna sem jaz ta vikend. Se pa ne dam, ker vem da sem super oseba in mene ne bo nihče imel za norca!! Počutim se pa prav mizerno... Nič več ne bom danes pisala, ker nimam kaj, oziroma nimam volje česarkoli pisat... Upam da ste ostale imele kaj boljši vikend - čeprav dvomin, ob vseh lunah ter deževju... ivonja
Ojla! Evo še mene. Včeraj sem grešila, ker sem bila na praznovanju 40letnice. Tako, da sem si privoščila čisto normalno kosilo z veliko zelenjavne priloge pa se nič ne sekiram. Danes uživam bolj sadje, pijem veliko čaja jutri pa začnem z B dnevom. Kar se pa moških tiče pa tole. Še 15, 10, let nazaj sem se tudi sama sekirala če sva se skregala. Se mi zdi, da smo ženske pač bolj nežne duše in nas takšna stvar bolj prizadane kot moške. Ampak leta prinesejo svoje in človek se utrdi. Sedaj po 22 letih zakona me zlepa nobena stvar več ne vrže iz tira. Če se on hoče kregati se jaz enostavno izklopim in po kakšnih 10-15 minutah monologa mu potegne, da se krega s stenami. In ko se umiri, ga jatz čisto prijazno vprašam, če mi želi kaj povedati. Seveda se potem on dela užaljenega, ampak mene to ne prizadane. Glavno je, da človek ohrani mirne živce. Kljub slabemu vremenu se lepo imejte. Dipsi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti