Žogica, hvala za vspodbudo, bom se poboljšala, obljubim. Sedaj imam ravno malico in jem oreščke. Samo peščico in ogromno vode. Sedaj, ko bom imela doma internet, se kar veselim, saj ko bo kriza, pa bom hitro malo smuknila med vas-nas in že bo kakšna pobuda za lažje prestajanje kriz.
Žogica, zdi se mi, da sem nekje zasledila, da narediš ogromno trebušnjakov-mislim, da sem prebrala pri tebi da je to po 100. Kako ti uspe? Oprosti, veš ampak bila sem šokirana, pa ne zato, ker si ti pri trebušnjakih tako uspešna, ampak za to, ker sem jaz tako za nič. Vam kar zaupam, da jih uspem narediti 20 pa še te z veliko muko. Sedaj vidim, kako sem zakrnela. Bom tudi na tem področju nekaj naredila. Sicer bo malo smešno slišat, toda kje imaš noge, ko delaš trebušnjake. Jaz ne vem, kam naj jih vtaknem, saj ni nikogar pri roki, da bi mi jih držal na tla. Pa bi prosila za kakšno idejo. Pa prosim, ne kaj nemogočega.
Lisa najlepše čestitke tudi v mojem imenu in pa pozor za naprej. Saj je res nujno, da se še naprej držiš presledkov med obroki in pa jutranjega sadja, in pa ločevanja. Verjemi, govorim iz lastnih izkušenj. Jaz se nisem držala tega, pa sem pridelala skoraj vse nazaj.
Darci, tudi tebi čestitam,čeravno so samo 4 kile, morda pa več ni potrebno. Ne vem, nisem tako sledila napisanemu. Če ne pa, saj je počasno hujšanje zelo zdravo. Tolaži se s tem. Poleg vsega tega pa lahko rečeš, da je to vredu, saj če se ne bi držala, bi morda ne samo da nebi shujšala ampak še pridelala kak kilogram.
se še beremo.
Bajči.