Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Prosim za preverjen recept za potico. Jaz je ne jem, niti moji bližnji, je pa na njo nora moja tašča, kateri sem jo obljubil. Tako da tu pa zdaj ni zaj..ancije, katerega izberem iz baze?
Commis débarrasseurBrez dvoma tegale: http://www.kulinarika.net/recepti/1176/sladice/orehova-
Ok, ta mi je tudi že padla v uč, ker ponavadi recepte izbiram po avtorju recepta. Še komentarje malo preberem pa spisek v trgovino se gužvat.
Commis débarrasseurPa poročaj, kako ti je uspela, bova "merila", katera je lepša, sem si jo izbrala za mojo taščo![]()
lp
Pa o zgagi bom tudi poročala, imamo potencijalnega kandidata.
mzm
Dogovorjeno.
Commis débarrasseurZmagala si. A sem kej dolžen?
Ampak dokler ne vidim slike, ne priznam.
Commis débarrasseur
Jaz sem jo pokazala...(o dolgu drugje)![]()
Presenetljivo, nihče ni imel zgage, tudi človek, ki samo povoha potico in si že tlači rupurute v usta, ne.
lp
mzmNo ja, mogoče sem pa blizu, prpopam ko pridem domov.
Commis débarrasseurJaz nimam slike, ampak potička po receptu od Loni je bila super, nič zgage, nekaj koščkov je pa v omari, po Vanjinem nasvetu, za k jutranji kavi. ![]()
![]()
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

Lazanja z bolonjsko omako