Živijo sotrpinke!
Jaz imam danes B dan in sem že včeraj pripravila sirov burek ( z izredno malo maščobe), danes je mama dodala samo še veliko skledo regratove solate in vam povem.... mljask.Požrli, ne samo pojedli. Ker sem si ga malo več privoščila, bom samo na vodi, zvečer pa kozarec mleka in spat. Zaradi okoliščin si ne morem vedno privoščit jedi po jedilniku (včasih kuha mama, včasih jaz), zato skušam primernu dnevu jesti in seveda kile ne letijo ravno dol.( do sedaj samo pet, pa sem že v drugem krogu).
Noel, sem pa imela včeraj sadni dan in sem približno po receptu naredila jabolka z borovničevim pirejem. Jabolka (zrezana na krhlje) malo pokuhaš v 6 žicah vode, dodaš lahko cimetovo in vanilijevo skorjo in nageljnove žbice, ko so napol mehka, jih daš na krožnik in preliješ z borovnicami, ki si jih spasirala v pire. Zelo dobro, še moja devet mesecev stara punčka je jedla. Aja, pa jabolke preliješ s sokom ene limone ko se še dušijo.Poizkusi.
LP Rmeli

P.S: Še to, a ima kdo kakšno idejo, kaj bi pripravila že danes za jutri ko imam škrob? Vsaka ideja je dobrodošla. Hvala
Sporočilo je spremenil(a) Rmeli dne 31. mar 2004 17:01:43