Tašča - snaha
ja seveda, zato pa sem napisal kar sem napisal..
Če pa še sam priznaš je pa toliko bolje. Nimam se namena prepirat, le svoje mnenje sem izrazil,pa tudi dvoličnosti ne maram. Če si pa doživel razsvetljenje ...hm...je pa "fajn". Prvi vtis je pač..PRVI vtis.
Sem "ukapiral"?.... ali pač ne?
EscadaNo, escada, je pa le treba včasih komu dati tudi še eno priliko, a ne?
Seveda...seveda...
Escada| PETRAG je napisal/a: |
| No, jaz pa sem mnenja, da drži tisti pregovor, ki pravi, da se odseli tako daleč, da ne morejo k tebi v copatah. Ni kej,. smo pač različne generacije, ki tudi različno gledamo na stvari, oz. situacije. In v našem primeru, bo res, da mladi in tastari nismo za skup. In, ker smo vsi po svoje trmasti in v določeni situaciji nepopustljivi, neprilagodljivi naredimo najmanj škode in veliko koristi, če živimo vsak zase. In se občasno vidimo in si imamo potem vsaj kaj povedati-lepega. PETRAG |
![]()
Nejcanja, jaz tudi upam, da ne sprašuješ resno.
@limnol, tisto o tem, kaj bo kdo dedoval, tisto ni bil noben joke.
Diskusija o tem, kaj bo kdo dobil po smrti in kaj kdo misli, da mu pripada in nabijanje o tem, kaj imajo "tvoji" in kaj se dobi od "mojih", to je česta diskusija v sloveniš domovih. Osnovne celice šentlforjanske doline to predelujejo non-stop, tako da se še v tem stoletju dogajajo teme, ki so se dogajale v devetnjastem stoletju, ko se je šla literatura socialni realizem. Kmetske slike in te stvari, saj se spomniš čitva iz osnovke - no, pri nas se kakih 150 let principi niso blazno spremenili.
Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Kitajski rezanci s piščancem