Vprašanje za jerneja (administratorja)

Samo ideja, mogoče je uporabna. Ko občasno iščem, kaj bi skuhala za kosilo, grem gledat in brskat nazaj, v približno isti letni čas,  kaj so na Kulinariki.net napisali v forumu: Kaj bo jutri za kosilo. Zelo veliko strani se je nabralo.

Ali bi bilo mogoče narediti programček, ki bi vrgel ven vse idejei iz arhiva par let nazaj za recimo 15 januar. Na primer samo naslove jedi pod rubriko: Kaj smo kuhali na dan .............. Mogoče bi bilo tole všeč še komu? 

Katrca11

Zaradi novega leta in praznikov je treba malo počakati na nagrade, so dejali.

Ideja je zanimiva, je pa ta rubrika del foruma torej bi morali naredi možnost izkati sporočila v temi po datumu...

Pozdravljeni

Ne vem kaj je narobe ali pa se ne znajdem oziroma ne znam.Izginila mi je beležka,je ne najdem nikjer.Kar naprej mi zahteva neko kodo,ko pa dam da mi jo pošljete je pa ne dobim ali pa jo spet ne znam poiskat.Mi lahko pomagate? LP

gajka

gajka, poglej v zasebna sporočila...ti bom jaz poskusil pomagat.

Bojan Administrator

Bi pa jih ne najdem,jih enostavno nimam.

gajka

gajka, najprej se moraš PRIJAVITI na kulinariko. Vpisati moraš svoje uporabniško ime in pa geslo. Ta vpis je na levi strani, pod menijem. Šele nato boš kot "gajka" dobila svojo beležnico! S tvojim up. imenom in računom je vse v redu, sem preveril.

Če si pozabila geslo se tukajle javi, pa ti ga bom na mail ponovno poslal.

Bojan

Bojan Administrator

Samo za trenutek vaju zmotim: kako pa lahko neprijavljen pišeš na forumu

lp

mzm

To tudi mene zanima.

naor

Bojan hvala ti. Samo da povem.Že kar nekaj let sem prijavljena na kulinariki.Še nikoli pa nisem imela teh problemov.Evo zjutraj še nisem imela beležke,notri imam shranjenih nekaj receptov,zdajle popoldan kot da ni bilo nič.Vsakokrat mi je zahtevalo eno geslo,ko sem dala naj mi pošlje,ga nisem dobila.No sem vesela,da si mi pomagal in da sem dobila nazaj beležko.Hvala in lep pozdrav

gajka

Me veseli, da sva uredila - in to brez Jernejeve pomoči ;-)

Bojan Administrator

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti