Vprašanje za jerneja (administratorja)

Smo Avast     program nadgradil in zdaj deluje, dokler se ne bodo spet spomnil      kako bi uporabnikom pokravžljal živčke     .   

2014 

slivovi cmoki

Nič nisem dodajal, nič nadgrajeval...samo od sebe je začelo strani prikazovati tako kot mora...

l.p

Escada

Verjetno je samo posodobilo, saj sem videl, da se zadeva posodablja večkrat na dan.

Kaj je to cupcake ura? piše da je top tega meseca, samo meni ne odpre :S

Bannanna..to je recept, ki že ima točke glede število slik..pa še ni objavljen.Tudi moj je že trenutno med najboljšimi,pa bo šele objavljen danes ali jutri...imam pa 75 toč za priloženih 5 slik.To se navadno zgodi prve dni v mesecu,ko ostali objavljeni recepti še nimajo točk.

Vrtejbenka

Heh, ja to pa je "kuj nekaj" :D

Lep pozdrav,

mene pa zanima, če bi se dalo združiti dva nika žirafek in mikki, pod istim nikom. Oba sta moja, le da na starega (mikki) nikakor nisem mogla priti in sem si zato naštimala novega (žirafek). Nisem pa takrat nikjer zasledila, da se lahko piše administratorju.

Hvala.

žirafek

Žal je to tehnično neizvedljivo zaenkrat Da bi združili dve up. imeni in vse kar imate v enem in drugem združili v eno.

ok, hvala za odgovor.

žirafek

Pozdravljeni!

Mene pa zanima kako je z nagradami v nagradni igri. Namreč v zadnji nagradni igri, kvas Fala, sem bil izžreban za nagrado, vendar je še nisem prejel.

Hvala za odgovor.

Lp,

TP_Kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti