Vremenska hišica

Ok, ne spada ravno med kulinariko ampak vseeno :)

Zanima me, če kdo ve, kje bi se dalo kupiti leseno vremensko hišico. Tako kot je je eni od reklam zdajle - v njej sta moški in ženska in potem se glede na vreme "menjata"

Res bi pa potrebovala leseno.

Če ima kdo kakšno idejo, hvala že vnaprej!

lp

Dana

V kaki trgovini za lovce, pa v raznih tehničnih, ala Merkur poglej. Veri
Hm ja... Hvala za odgovor. V lovski trgovini še nisem bila, v Merkurju imajo pa plastične... lp Dana
Zvečer grem v mesto in bom pogledala v Domu. Ti javim najkasneje jutri. lp Vesna
Jaz pa mislim, da se bi takšna hiška prej našla v kakšni trgovini s spominki ali pa v kakšni bol založeni cvetličarni, kjer imajo razne dodatke za priložnostna darila, kot pa v trgovini za lovce, z lovsko opremo. LP Matjaž Sporočilo je spremenil(a) matjaž dne 02. nov 2006 16:28:07
Včasih so take hišice imeli v trgovonici s spominki Hotela Slon v Ljubljani, ampak tega je že dolgo in trgovinice morda ni več. Se pa strinjam, da je najverjetneje, da se taka stvar najde v kakšni bolje založeni paprinici, kjer imajo vse in še več, pa podobnih trgovinah. Kaj pa kak bolšji sejem? rimljanka Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 02. nov 2006 17:04:02
Dana, našla sem jo v domu. Torej od DZS naravnost proti Prulam. Na desni je trgovina Dom in tam jo imajo. Majhno, leseno, lično za 4.100,00 sit. lp Vesna
O super Vesna!!! Samo nekaj me zanima - nisem namreč iz Ljubljane in kadar hodim tja, grem ponavadi kam v bližino BTC-ja. Ali je ta trgovina doma enaka tistemu domu, ki je v Cityparku? Najbrž ne.... ker tam je še nisem videla. Me pa veseli, da sploh kje obstaja Dana
Ne, ni ista - Dom trgovine so trgovine s slovenskimi spominki. Ena je tudi na glavni tržnici na vogalu. Loni Makaroni
Morda kdo ve, če kje prodajajo tiste ure, iz katerih pokuka ptiček?
Glavna tržnica... Hvala! Hm, potem bom šla pa kar tja pogledat. Upam vsaj da bo zneslo s časom, ker potrebujem za darilo. Dana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti