Malo za hec

Policist ustavi voznika in mu izreče kazen, ker vozi psa na prvemsedežu."Gospod policaj, ampak to je plišasti pes!""Kazen je enaka za vse pse, ne glede na pasmo!"

Nena-morje
Rdeča kapica piše volku: Dragi vuče! Zajebao si se u jednom slovu, trebao si da me POJEDEŠ. Tvoja trudna crven kapa Odgovor: Draga crven kapa. Sledeći put, kad me vidiš, ne viči "Vuk!" sve dok se ne naučiš dobro izgovoriti slovo V. tumpika

Oče pride domov in nadre hčerko, češ, njeno ime je s scalnico napisano na snegu. Hčerka se seveda ne pusti:

- pa kaj jaz morem, to fanti počnejo.

Oče pa tudi ni po župi priplaval:

- misliš, da ne poznam tvoj rokopis!

ežoj
Ha ha Ežoj,sem se nasmejala do solz!! jampina
Uganka: Kaj postaja daljše ko se potegne, Dobro se prileže med prsi, Odlično se fiksira v luknjo In najboljše dela ko se nateguje? Varnostni pas v avtu, ti pacek :) anitram1
KAKO PREPREČITI LJUDEM, KI TE “GNJAVIJO” GLEDE POROKE Starejše tete so na porokah vedno hodile k meni, me drezale v rebra, govoreč: ,,Ti si naslednja!.” Nehale so šele potem, ko sem jaz začela njim to početi na pogrebih. Vem da je grda,...ampak trenutno mi vsi gnjavijo, da kdaj se mislim poročiti! 1katka1

Ne, katka, ni grda, je le realen tuš za osebke, ki se ne znajo brigati najprej zase ...

Drejček

Anketarji  sprašujejo možakarja, kaj si misli o tem, da bi vse nevarne pse sterilizirali?

- vse zobe naj jim povadijo, odvrne vprašani.

Vpraševalci se mal pogledajo, pol pa razložijo: ja, mi sprašujemo za sterilizacijo.

- vse zobe naj jim izpulijo, ponovi možakar. Jaz se ne bojim, da me bodo po*ukali, bojim se, da me bodo pogrizli.

ežoj
V lekarno vstopi moški z eno roko v zraku. Lekarnar vpraša: "Kremo za roke?" "Ne," odgovori moški, "pet tablet Viagre, sem namreč portir v hotelu in danes pride avtobus z dvajsetimi mladimi Francozinjami k nam." Naslednje jutro se spet pojavi v lekarni z obema rokama v zraku. Lekarnar: "Jasno, deset tablet Viagre!" "Ne!" reče moški, "kremo za roke, avtobus ni prišel!" http://basti.moj-album.com/
Bilo nekad na brdovitom Balkanu: Gospod Milan je na planinskem pohodu, pride do kmetije, kjer mu postrežejo s kozarcem cvička. "Uf, ta pa kar skupaj potegne!" "Ne, ne, gospod predsednik, takšni ste že prišli k nam!" tumpika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti