Policist ustavi voznika in mu izreče kazen, ker vozi psa na prvemsedežu."Gospod policaj, ampak to je plišasti pes!""Kazen je enaka za vse pse, ne glede na pasmo!"
Nena-morje
Policist ustavi voznika in mu izreče kazen, ker vozi psa na prvemsedežu."Gospod policaj, ampak to je plišasti pes!""Kazen je enaka za vse pse, ne glede na pasmo!"
Nena-morjeOče pride domov in nadre hčerko, češ, njeno ime je s scalnico napisano na snegu. Hčerka se seveda ne pusti:
- pa kaj jaz morem, to fanti počnejo.
Oče pa tudi ni po župi priplaval:
- misliš, da ne poznam tvoj rokopis!
ežojNe, katka, ni grda, je le realen tuš za osebke, ki se ne znajo brigati najprej zase ...
Anketarji sprašujejo možakarja, kaj si misli o tem, da bi vse nevarne pse sterilizirali?
- vse zobe naj jim povadijo, odvrne vprašani.
Vpraševalci se mal pogledajo, pol pa razložijo: ja, mi sprašujemo za sterilizacijo.
- vse zobe naj jim izpulijo, ponovi možakar. Jaz se ne bojim, da me bodo po*ukali, bojim se, da me bodo pogrizli.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polpetki iz melancan

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom