Aparat za peko kruha

Oliva, moj Clatronic ima oznako BBA 2594. Strinjam se s teboj o smislu programa dopeke. Če želim uporabiti to funkcijo aparat izključim, ugotovim, da kruhu manjka še malo barve oz. si ga ogledam, potem vključim dopeko. Moj Clatronic ima samo 10 programov, tvoj je očitno novejši. Segrevanja moj stroj nima. Pozdrav! riba-ribica
Clatronica je treba po peki izklopiti in nastaviti na št. 12 ter ponovno vklopiti, če želite, da se kruh "dopeče"! Kruh pa še vedno po peki pustim 10 min v aparatu, šele nato ga vzamem ven, pa tudi na tak način ostane gnetilna lopatica vedno v posodi (ne v kruhu)! LP! Galja
Punce, pomagajte mi, prosim! Moj Kenwood ne daje več znakov življenja. Niti display se ne pokaže. Ali ima katera pri roki številko servisa? V službi sem, pa bi rada poklicala takoj, ker ne verjamem, da popldne delajo. Niti polna dva meseca ni delal. Joj, kako sem razočarana. barbara
barbara, če si iz Maribora, lahko pokličes servis Župevc Milan, Ptujska c. 9 na tel. o2 33 16 400 v Ljubljani servis Ivan Prešeren tel. 01 54 01 000 ali 01 52 47 661 celje Sluga Dušan 03 491 27 00 Napiši, od kod si, pa ti še napišem druge številke! Sicer pa še moraš imeti garancijo, kajne!? LP! Galja
Galja, sem iz Kopra Sem poklicala v Ljubljano in so bili zelo prijazni. So mi dali tel. št. najbližjega servisa. Hvala barbara Sporočilo je spremenil(a) barbara*** dne 30. mar 2005 11:12:25
Moj Clatronic BBA 2865 zdajle peče kruh in sicer iz mešanice bele moke, krušne moke, ovsenih kosmičev in semen. Zgleda ful dobr. Poročam o uspehu. LP Julija Julya
Se moram prav pohvalit - sem spekla šunko v testu. Še nikoli mi ni tako uspelo Lumpica
vcibej, si pekla v kruhomatu? Daj nam razloži vse od A do Ž, prosim! LP! Galja
Lep pozdrav vsem! Prav vse moram zelo pohvaliti. Zelo ste pridni, da posredujete svoje recepte in izkušnje. Tudi sama sem zasvojena s prebiranjem tega foruma. Veliko sem se naučila na vaših izkušnja, tako da sem tudi sama postala zadovljna s peko kruha.(začetne težave sem imela kar hude, tako da sem bila zelo razočarana in sem skoraj vrgla puško v koruzo. Z vašo pomočjo pa sem dobila pogum in sem začela preizkušati vaše recepte. Uspeh je bil tu.) Imam pa še eno težavo in vas prosim za pomoč: Imam težave, da dobim kruh iz pekača (Clatronic). Ali gnetilke ostanejo v kruhu, ali pa v pekaču s celo kepo testa. V kruhu je pa kar velika luknja. Če pečem čez dan, da sem zravem, vzamem gnetilke ven, največkrat pa je kruh pečen, ko vstanem in problem je tu. LP, Zlata ZLATA
Pusti kruh nekaj minut v pekaču, ko je program že končal - tako se skorja malo zmehča (od kondenzirane vlage) in boš lažje vzela ven gnetilke. Jaz sem za veliko noč delala pletenice ampak kar na roke, sem bila hitreje gotova kot če bi dajala testo v kruhomat. Mi je pa naredil testo za mojo prvo potico - nadev sem zimprobizirala in ga je bilo seveda ogromno in zelo mehek je bil, zato je bila potica grda ko smrt, ampak baje zelooo dobra (jaz en smem preveč orehov) ampak glede na to, da so v službi prvi dan zmazali skoraj čisto celo (ostalo je 2cm), je očitno ok:) Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti