Fakin712, ti si "punčka", a ne? Pri imenu pa imaš fantovsko faco, najbrž gre samo za pomoto v nastvitvah. Preveri... Drugače pa čestitke za 3 kg manj. Pa saj to ni malo, to je 1 kg manj na 3 dni. Če ti bo šlo tako cel prvi mesec, ko gredo kile najbolj dol, boš ob 9 kg. VAU!!! Le tako naprej! ITM 30 je in ni veliko, čisto odvisno, kje si štartala, zato le počasi, najdi svoj ritem in počasi boš prišla do svojega cilja. Če ne v enem letu pa v dveh. Vsaj jaz sem čas od ITM-ja 30 do 23 merila v letih, tako da veš, da se da. Že pri ITM-ju 25 se boš odlično počutila, še prej pa ob vsakem kg manj, ki se ga boš uspela znebiti. Zato se veseli majhnih uspehov in boš daleč prišla. Sladkarije so bile tudi moj problem, in to potem ko sem že precej shujšala. No, z ločevanjem in uživanjem polnozrnatega kruha in testenih zaenkrat uspevam premagovati tudi pretirano željo po sladkem. Tu ima veliko vlogo inzulin in meni pomaga tudi upoštevanje glikemičnega indeksa živil.
Muffin, dobrodošla in veliko uspeha pri dieti! Če hočeš kar najboljši uspeh, se poskusi čim bolj držati navodil diete, meni se že ketchup zdi sumljiv (sladkor!), zelenjava na vitaminski dan je sicer OK, samo brez soli! Poskusi uživati v hrani in si pripravi na oko prijetne obroke, za sadni dan pa je v tem času toliko sadja na razpolago, da tudi ne bi smel biti prevelik problem, pazi na to, da za vsak obrok ješ drugo vrsto sadja, pa se ga ne boš tako hitro naveličala. Poročaj še, kako ti gre! Pa malo v naš album pokukaj, nekaj idej je že zbranih, lahko pa tudi kaj prispevaš. Preberi si na
http://users.volja.net/kulinarika/
Zdaj pa še sporočila naši pogrešanih. Bonaca bo naslednji teden že uživala na morju in nam želi en dober čvek, Darkad pa je na dopustu in se nam bo z veseljem pridružila. Helena naj bi se nam javila danes.
Tako, zaenkrat smo kandidatke za čvek v Santani v Mercatorju v Celju naslednjo TOREK ali SREDO naslednje:
Marjetka Cvetka,
Lanes,
RomanaD (nepotrjeno),
Smile28,
Marina45 (nepotrjeno - SMS),
Encijan,
Tuna,
Darkad,
Helena (upam?).
Pridruži se nam še ti!
Encijan
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 08. jul 2006 10:50:34