Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Smajlika, me veseli, da so ti moje slikce in recepti všeč. Upam, da si že kaj preizkusila. Superca, da se vidimo naslednji teden. Bom čez nekaj časa objavila seznam prijavljenih, da ne bomo na katero pozabili. SMS-ov starim čvekam še nisem pošiljala, upam, da bo katera še pokukala sem gor, grem kasneje v akcijo... Encijan
Hojla! Super punce,torej se bomo končno le spet videle! Komaj čakam! Upam,da me boste pošteno skregale!To namreč potrebujem,da mi nekdo ušesa navije! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Joj Marjetka Cvetka, jaz pa sem upala, da boš ti mene skregala in za ušesa A se javi katera druga? Naj prinese šibo s sabo...... ČAO. SMILE28
Ha,ha,ha,torej sva obe za skregat.Potem bova morali pa ena drugo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
No, vidve, čebelici, kaj je zdaj to? Kdo pa si želi še šibe dandanašnji? Zdaj so nežnejše metode v modi: motivacija, samouresničitev, samozavedanje... Tako, zaenkrat smo kandidatke za čvek v Santani v Mercatorju v Celju naslednjo TOREK, SREDO ali ČETRTEK naslednje: Marjetka Cvetka, Lanes, RomanaD (nepotrjeno), Smile28, Marina45 (nepotrjeno - SMS), Encijan. Po SMS-u sem povabila še tiste, katerih številke imam: Marino45, Heleno45, Bonaco, DarkoD in Marjanco45. Marjanca se je že opravičila in vse prav lepo pozdravlja, Marina pa se je oglasila z morja in napovedala udeležbo. RomanaD, ti še nisi povedala, če ti kak dan ne ustreza. Povabite še koga! Jankica in Rožica, vaju bom definitivno pogrešala! Sta predaleč, da bi se vozili v Celje za en babji čvek, kajne? Pa druščina iz Trzina, kje ste? Nič kaj vas ni slišati tule, razen Vemves, ki se vsake toliiko oglasi in pove, da ji gre super! Tudi tebi je Celje predaleč najbrž? Lep konec tedna vam želim! Če se jutri prikopljem do interneta, se še kaj slišimo, sicer pa v ponedeljek, ko bomo določile dan in uro. Ok, Lanes? Upam, da si na zvezi, sicer se pa kaj slišiva! Encijan
Pozdravljene! Tudi jaz sem se vam pridružila v ločevalni dieti, danes je že 12.dan in spet trpin, ker jem samo sadje . In ker hujšam prvič po tej dieti, se malo lovim, zato bom rabla mal vaše pomoči. Zanima me, če lahko na škrobni dan jem zraven krompirja ketchup? Pa ali lahko na beljakovinski dan kombiniram meso in feta sir? Ter ali lahko na vitaminski dan jem kuhano zelenjavo, npr. juhico? Hvala za pomoč muffin
Hojla dekleta, S Tuno sem govorila. Je tudi za čvek. Ji bom javila kako se bomo dogovorile. Žal meni usteza samo še TOREK ali SREDA. Oglasite se še. Čao. Aha, naj vam povem, da uspešno prestajam 4 dan diete na sadju. Ful dober se počutim. Imejte se. LANES Sporočilo je spremenil(a) LANES dne 07. jul 2006 20:13:29
muffin,nič ni trpljenje sadje,če dobro pomisliš,kakšno dobro delaš svojemu telesu.Zraven krompirja lahko ketchup.Meso in sir ni dobro kombinirati na beljakovinsi dan.Pač en dan sir,naslednjić meso.Če res ne gre drugače na sadni oz.zelenjavni dan.lahko juho,ampak naj bo v njej res samo zelenjava,brez vseh ostalih dodatkov,kot so moka itd... Sicer pa je zunaj kar toplo,tako,da sadje prav paše,pa veliko vode,da napolniš trebušček.Saj bo šlo.Jutri bo bolje.Danes pa vzdrži. lp vemves
Moram povedati, da danes nisem nič pridna. Malo ga biksam. Morala se bom bolj vzeti v roke. Kar naprej me vleče želja po sladkem. Prvi krog sem bila trdna kot skala, zdaj pa nisem tako.Po desetih dneh diete mi je uspelo spraviti dol samo tri kilograme. Zame je to popolna katastrofa.Vse bolj se mi zdi, da sem res predolgo čakala na drugi krog. Vam punce pa iz srca čestitam in vem, da vam bo uspelo. Samo ne čakajte predolgo na drugi krog hujšanja.Jaz imam probleme samo s sladkarijami. Hrana me ne vleče tako. Upam, da mi bo z novim tednom šlo veliko bolje, saj imam kljub veliko izgubljenim kilogramom ITM še vedno 30. Veliko kajne? Ko berem vaše vrstice me kar malo bolj motivira. Bom morala večkrat pisat in prebirati vaše vzpodbudne besede. Opažam, da ste vsi tukaj zelo vredu in verjemite, da se to takoj začuti. Želim vam vse naj, seveda pa tudi sebi. Se še kaj oglasim. Lep pozdravček vsem! fakin712
Fakin712, ti si "punčka", a ne? Pri imenu pa imaš fantovsko faco, najbrž gre samo za pomoto v nastvitvah. Preveri... Drugače pa čestitke za 3 kg manj. Pa saj to ni malo, to je 1 kg manj na 3 dni. Če ti bo šlo tako cel prvi mesec, ko gredo kile najbolj dol, boš ob 9 kg. VAU!!! Le tako naprej! ITM 30 je in ni veliko, čisto odvisno, kje si štartala, zato le počasi, najdi svoj ritem in počasi boš prišla do svojega cilja. Če ne v enem letu pa v dveh. Vsaj jaz sem čas od ITM-ja 30 do 23 merila v letih, tako da veš, da se da. Že pri ITM-ju 25 se boš odlično počutila, še prej pa ob vsakem kg manj, ki se ga boš uspela znebiti. Zato se veseli majhnih uspehov in boš daleč prišla. Sladkarije so bile tudi moj problem, in to potem ko sem že precej shujšala. No, z ločevanjem in uživanjem polnozrnatega kruha in testenih zaenkrat uspevam premagovati tudi pretirano željo po sladkem. Tu ima veliko vlogo inzulin in meni pomaga tudi upoštevanje glikemičnega indeksa živil. Muffin, dobrodošla in veliko uspeha pri dieti! Če hočeš kar najboljši uspeh, se poskusi čim bolj držati navodil diete, meni se že ketchup zdi sumljiv (sladkor!), zelenjava na vitaminski dan je sicer OK, samo brez soli! Poskusi uživati v hrani in si pripravi na oko prijetne obroke, za sadni dan pa je v tem času toliko sadja na razpolago, da tudi ne bi smel biti prevelik problem, pazi na to, da za vsak obrok ješ drugo vrsto sadja, pa se ga ne boš tako hitro naveličala. Poročaj še, kako ti gre! Pa malo v naš album pokukaj, nekaj idej je že zbranih, lahko pa tudi kaj prispevaš. Preberi si na http://users.volja.net/kulinarika/ Zdaj pa še sporočila naši pogrešanih. Bonaca bo naslednji teden že uživala na morju in nam želi en dober čvek, Darkad pa je na dopustu in se nam bo z veseljem pridružila. Helena naj bi se nam javila danes. Tako, zaenkrat smo kandidatke za čvek v Santani v Mercatorju v Celju naslednjo TOREK ali SREDO naslednje: Marjetka Cvetka, Lanes, RomanaD (nepotrjeno), Smile28, Marina45 (nepotrjeno - SMS), Encijan, Tuna, Darkad, Helena (upam?). Pridruži se nam še ti! Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 08. jul 2006 10:50:34

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti