Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja, Rožica, sem prav vesela, da si se oglasila in da ti zdravje služi. Pa ne spet mrknit, da nam ne bo dolgčas tu na forumu. Tudi mene zanima isto kot Encijan. Pošto pa redno pregledujem, pa mislim, da se nam bodo še pajki zaredili, ker ni nobenega priliva! Marjana, pozdravljena! Verjamem, da ti bo uspelo in da boš lahko izbirala tudi pravilne kombinacije. Na srečo se zdaj tudi že pri nas dobi mnogo izdelkov brez glutena, malo pa še prebrskaj za recepti tu na Kulinariki. Če ne boš našla, pa odpri novo temo in vprašaj, boš videla, da ti bomo radi pomagali, med člani je kar nekaj alergikov. LP jankica
Žal punce, ne vem točno kje sem to brala. Spomnim se da sem malo brskala na to našo temo, da bi dobila motivacijo. Tako da linka žal nimam. Sem pa zasledila dvakrat ta link do našega albuma. Zato mi je zanimivo, da se ne razširi bolj, ko pa smo kakor kaže le znane s to našo stranjo, ki pa se žal bolj slabo obnavlja, oz. spreminja. Zato smo verjetno bolj slabo brane. Sem pa že mislila nekaj dodati, pa nimam časa. Če ima katera kakšno idejo ali čas pa naj se malo poigra in kaj doda. LP
zdravo Hvala vsem za lep sprejem, Jankica moram priznati, da je to super ideja, morda pa je še kakšna z istimi težavami pa ne ve kako bi se jih lotila. Danes je moj prvi vitaminski dan. Do danes nisem imela težav z usklajevanjem bolezni z dieto. In moram priznati, da se odlično počutim, kosilo si pripravljeno nesem sabo v službo. Prejšnjo rundo nisem imela možnosti jesti kosila v službi in sem preveč stradala ker sem jedla šele ob 17h, to pa je bilo zame ubijalsko zato tudi nisem zdržala diete do konca. Sedaj imam drugo službo in ta možnost obstaja in zaenkrat mi gre odlično.Če bo šlo tako naprej se nimam česa bati. Lep dan vsem marjana
Hojla! Bravo Marjana,le tako naprej! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Hojla! No,danes pa spet vse tiho je bilo! Kje ste zdaj vse?So se že dopusti začeli in to potem ni ravno čas za dieto in podobne traparije al kaj? Srečata se dva prijatelja in eden pravi:Žena se je odločila,da bi rada shujšala,zato sem ji nabavil konja,da se malo rekreira! Ja,in je kaj uspeha? Ja,konj je shujšal dvajset kilogramov! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Dobro jutro Se bom pa jaz samo malo oglasila,ker imam kar malce slabo vest,ko berem Marjetko,pa se nič ne oglašamo,samo beremo,potem,ko rabim kak nasvet,pa pišem.Ti nas držiš pokonci,drugače bi nekako zamrli,pa Encijan,Rožica,Jankica,ostale smo pa lene izgleda za pisanje. Jaz se še naprej držim discipline,so pa začele prihajati skušnjave,nasploh tiste zvečer,ki so bile glavni krivec,za težo.Ćez dan je vroče,paše tekočina,ko se malce ohladi zvečer,pa bi jedla.Prav prisiliti se moram čez dan,da kaj pojem. Pa še nekaj lepega se mi je zgodilo.Dve leti sem že hotela na bazen,pa nisem šla,ker me je bila groza kopalk.Včeraj pa sem se naužila plavanja in sončenja.Ćeprav še ni to pri teži,kar želim doseči,je neprimerljivo z prej. Zato naj forum kar živi,brez njega bi jaz še danes čepela v kakem kotu,z škatlo piškotov in se smilila sama sebi,zaradi oteklih nog in vreč okrog pasa. Res je užitek se posončkat,tako,malce lažji Pozdravček vemves
Marjana, kako se počutiš po sadnem dnevu? Sedaj imaš za sabo že prvi štiridnevni ciklus in kmalu ti bo vse skupaj ratalo rutina. Super, da imaš sedaj možnost jesti kosilo prej, v službi. To je tudi meni vseskozi delalo težave, tako da sem večinoma imela le en nesadni obrok na dan, pa moram reči, da sedaj v teh vročih dneh to niti ni problem, saj je še tisti obrok velikokrat kakšna solata s kosom kruha ali pa še to ne. Včeraj sem, na 34. dan, malo z zamudo, izvedla nadomestek vodnega dne, torej 2. sadni dan zapored (s tem da sem do 14-e ure pila le vodo), tako da vam danes, tako malo za motivacijo podajam malo statistike. V dobrem mesecu sem snela 6,4 kg, čez boke sem se skrčila za 5 cm in za 4 cm čez stegna, na drugih mestih pa malo manj, od 1 do 3 cm. Štartala sem z ITM 25, trenutno sem na 23. Moj prvi cilj, 60 kg, je še 0,6 kg daleč oz. blizu, 58 kg (ITM 22), ki si jih želim doseči na daljši rok, pa še malo dlje, ampak vse je dosegljivo... V soboto grem na en pohod in če bo ratala kakšna dobra fotka, se prilimam v naš privatni album. V 3mdobroke zadnje čase dodajam manj sličic, ker se mi jedi ponavljajo, no danes nameravam za kosilo pripraviti bučke s sirom, pa upam, da bodo uspele in bo spet ena ideja za B dan v albumu več. Punce, kako pa gre kaj vam? Pa ja niste že vse po dopustih! Celjanke in okoličanke, kaj je zdaj to, se dobimo ali ne? Marjetka Cvetka, kako si ti s časom naslednji teden? Jaz zagotovo ne morem edino v ponedeljek, ostale dni pa si načeloma lahko vzamem čas za en čvek in ledeno hladno limonado. Pa Lanes, Bonaca, Helena, Marina, Tuna, Luna, DarkaD, Marjanca, kako ste s časom in voljo za čvek? Pa če je še katera (ali celo kateri) iz tega konca, pa ne vemo zadnjo (zanj), je prav tako povabljen-a zraven. O, Vemves, ti kar napiši kaj večkrat, ker je lepo prebirati, kar napišeš! Vidim pa pri sebi, kako je. Zdaj, ko mi gre dobro, niti ne rabim toliko podpore od drugih in izpovedovanja svojih težav, pa kar manjkrat kaj napišem, razen tega velikokrat tudi ni časa. Najine sva pa letos zamudili, a ne? Ni panike, pa drugo leto, če se bomo še poznale. Sem pa slišala, da se jih da tudi kupiti, prej tega nisem vedela... Lep dan vsem od Encijan Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 06. jul 2006 09:05:32
Zdravo vsem skupaj! Celjanke če lahko se vam na čvek pridružim tudi jaz. Povejte kdaj in kje. Drugače pa zaključujem prvi mesec in v soboto me čaka prvi vodni dan. Shujšala sem 6kg in rada bi jih še vsaj enkrat toliko.Bomo videli. Lep dan ! Romanad
Romanad, seveda si dobrodošla na čveku. Ponavadi smo se dobile v Santani v Celjskem Mercatorju, samo se že nekaj časa nismo videle, pa bi bilo lepo, če se spet dobimo. Upam, da se še ostale oglasijo, če le niso že vse po dopustih. Lanes, ti si bila za srečanje, daj javi se, jaz bom morda tiste, od katerih imam številke, malo SMS-ala, če so za srečanje, recomo jutri, če se ne oglasite... Malo me je strah, da bi kar določila dan in uro, ker ne vem, če bo katera sploh prišla. Encijan
Ja, Marjetka cvetka, tudi jaz se sprašujem, če so že vse na dopustih in uživajo v novih kopalkah. Me, ki smo pa še v službi, pa žalostno kukamo na forum, pa nimamo nič za prebrat. Se mi zdi, da se že kar ponavljamo, me, stare koke tukaj. Ampak ve vsaj hujšate, jaz pa še to ne. Res je, da me je obiskala teta s Krvavca, toda kar ne morem si odpustiti, da se zadnje dni tako bašem in udarim tudi kakšno napačno kombinacijo. Vemves, bravo, da si zbrala korajžo in se šla kopat. Dober občutek, kajne? Encijan, pa saj to so pa mega rezultati! Čestitam! Razumem, da ti malo poješ, kaj pa tvoj dragi - se nič ne pritožuje ali pa mu pripravljaš normalne porcije? Pri meni je ravno to problem, ker je preveč hrane na razpolago. Moj ITM je trenutno 24, z njim sem (bila do sedaj) zadovoljna, saj sem lani startala s 30. Zdaj pa, ko vidim tvoje rezultate, me pa kar malo vleče, da bi šla še en krog. Ne vem, no, če se bom odločila, boš ti moja motivacija. Pozdravljeni! jankica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti