Marjana, kako se počutiš po sadnem dnevu? Sedaj imaš za sabo že prvi štiridnevni ciklus in kmalu ti bo vse skupaj ratalo rutina. Super, da imaš sedaj možnost jesti kosilo prej, v službi. To je tudi meni vseskozi delalo težave, tako da sem večinoma imela le en nesadni obrok na dan, pa moram reči, da sedaj v teh vročih dneh to niti ni problem, saj je še tisti obrok velikokrat kakšna solata s kosom kruha ali pa še to ne.
Včeraj sem, na 34. dan, malo z zamudo, izvedla nadomestek vodnega dne, torej 2. sadni dan zapored (s tem da sem do 14-e ure pila le vodo), tako da vam danes, tako malo za motivacijo podajam malo statistike.
V dobrem mesecu sem snela 6,4 kg, čez boke sem se skrčila za 5 cm in za 4 cm čez stegna, na drugih mestih pa malo manj, od 1 do 3 cm. Štartala sem z ITM 25, trenutno sem na 23. Moj prvi cilj, 60 kg, je še 0,6 kg daleč oz. blizu, 58 kg (ITM 22), ki si jih želim doseči na daljši rok, pa še malo dlje, ampak vse je dosegljivo... V soboto grem na en pohod in če bo ratala kakšna dobra fotka, se prilimam v naš privatni album. V 3mdobroke zadnje čase dodajam manj sličic, ker se mi jedi ponavljajo, no danes nameravam za kosilo pripraviti bučke s sirom, pa upam, da bodo uspele in bo spet ena ideja za B dan v albumu več.
Punce, kako pa gre kaj vam? Pa ja niste že vse po dopustih! Celjanke in okoličanke, kaj je zdaj to, se dobimo ali ne? Marjetka Cvetka, kako si ti s časom naslednji teden? Jaz zagotovo ne morem edino v ponedeljek, ostale dni pa si načeloma lahko vzamem čas za en čvek in ledeno hladno limonado. Pa Lanes, Bonaca, Helena, Marina, Tuna, Luna, DarkaD, Marjanca, kako ste s časom in voljo za čvek? Pa če je še katera (ali celo kateri) iz tega konca, pa ne vemo zadnjo (zanj), je prav tako povabljen-a zraven.
O, Vemves, ti kar napiši kaj večkrat, ker je lepo prebirati, kar napišeš! Vidim pa pri sebi, kako je. Zdaj, ko mi gre dobro, niti ne rabim toliko podpore od drugih in izpovedovanja svojih težav, pa kar manjkrat kaj napišem, razen tega velikokrat tudi ni časa. Najine

sva pa letos zamudili, a ne? Ni panike, pa drugo leto, če se bomo še poznale. Sem pa slišala, da se jih da tudi kupiti, prej tega nisem vedela...
Lep dan vsem od Encijan
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 06. jul 2006 09:05:32