Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Prijavljam se za sredo. Komaj čakam. Romanad
Dekleta, meni ustreza tudi sreda. Pa še več nas bo. Marjetka, upam, da zmoreš tudi ti v sredo? Smile sem vesela, da se nam boš pridružila. Se torej dobimo v sredo ob 17. uri in se zbiramo do 18. ure. Potem pa čvek. Lepo se imejte. LANES
Ja,vredu je v sredo!Mislim,da pridem! Superca! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Čao, punce. Preden šibam domov, naj vam povem, da sem vesela, da ste se zmenile za sredo, tako da nas bo res čim več. Skoraj končni seznam kandidatk za čvek v Santani v Mercatorju v Celju to SREDO je takšen: Marjetka Cvetka, Lanes, RomanaD, Smile28, Marina45 (nepotrjeno - SMS), Encijan, Tuna, Darkad. Danes zvečer sporočim še Darkid in Marini45 po SMS-u, ker se tu nista nič javili. Ker točne ure še nismo določile, jima bom sporočila 17-o uro, da nas ne bosta čakali. OK? Helena, ti pa lepo počivaj in misli na nas, če ne moreš priti, mi se bomo sigurno spomnile nate. Encijan
Dobro jutro, danes je polna luna - začela se je ob 5.03 zjutraj. Ste z mano? Zelo sem vesela, da ste določile sredo za naše srečanje. Komaj čakam, da vas spoznam. Vidim, da bo veselo, ker se bo zbrala prijetna družbica. Lep dan SMILE28
Smile28, lahko bi bila s tabo, pa sem zamučkala. Ne vem zakaj, toda v glavi mi je bila ura pet popoldne, tako, da sem se že sladkala s češnjami. Še vedno pa imam možnosti, da izpeljem sadni dan . Marjetka cvetka, mene kar malo okregaj, sem ga sračkala s pecivom skoraj vsak dan ta teden. Pa še pečen krompirček je padel poleg mesa včeraj ! Samo enega probam, sem si rekla, potem se pa nisem mogla več ustaviti!!! Fakin712, tale želja po sladkem mi je pa zelo poznana, vsaj zadnje čase. Toda, ko boš čisto not padla, v tole dieto, te bo tudi to minilo, vsaj mene je in potem me klasična slaščica sploh ni tako mikala, zadovoljna sem bila že s kakšnim jogurtom z otrobi, semeni, rozinami ali z marmelado namazanim polnozrnatim kruhom. Super mi je brusnična marmelada. Lanes, kaj ti spet načrtno hujšaš? Ali nisi enkrat napisala, da ti teža na vzdrževanju še kar pada in da je zdaj dovolj? Vse najboljše za rojstni dan in naj se ti izpolnijo tudi tiste najbolj skrite želje. Torta je pa pasala, kajne? Muffin, pozdravljena med nami. Če te bo še kaj zanimalo, kar vprašaj. Želim ti uspešno hujšanje! Silly_me, kako ti je uspel vodni dan? Si zadovoljna z rezultati? Encijan, sem počaščena, ker me boš pogrešala na čveku, toda ne morem priti. Želim vam prijetno druženje in malo energije potem izlijte še tule na forum. Heleni pa želim čimprejšnje okrevanje in da bi lahko spet kmalu tekala tam naokoli. Pozdravite DarkoD, gotovo ji ni prijetno brez interneta. Riba-ribica, se strinjam s tabo, naj nas kar oberejo "do kosti" - če bo kaj pomagalao, takole na daljavo. Lep dan vam želim jankica
Hey! Včeraj sem bila tako utrujena od kopanja, da mi se ni več dalo iti na računalnik. Zato pa se vam oglašam danes. Torej včerajšnji dan je šel kar vredu skozi. Lačna nisem bila kaj dosti sem pa imela malo manj energije. Rezulati so pa takšni: shujšala sem za 6kg, v bokih sem izgubila 5 cm in v stegnih skoraj 5 cm. Moj začetni ITM je bil nekaj več kot 23 sedaj sem pa na 21,5. Razultati so torej zadovoljivi. Z dieto bom še nadaljevala, ampak bo te zadnje 3 ali 2 kilogramčka, kolikor še namrevam, najtežje dol spravit in vem, da si bom tukaj morala pomagati veliko s telovadbo. Moram priznat, da sem prav vesela, ko se lahko zdaj malo bolj samozavestno sprehajam v kopalkah in ta način prehranjevanja mi je zelo všeč zato ne vem zakaj bi prenehala z njim. In še dobro, da obstaja ta forum, kjer se lahko spodbujamo in motiviram (tudi okregamo, kar bi jaz velikokrat rabla ). V glavnem super ste! Uživajte na čveku in vso srečo tistim, ki se postite ob polni luni! Papa! silly_me
Končno se mi je uspelo dokopati do računalnika. Pri nas je zadnje čase kar gužva. Takoj ko imam priložnost grem na računalnik. Saj veste počitnice in tako dalje, pa je računalnik kar naprej zaseden. Včeraj sem si šla samo vodo natočt, da sem pila, pa je bil že zaseden. Moram povedat, da sem danes zeeeeeelo pridna in nič ne grešim. Bravo jaz! Ja sladkarije so res grozna nadloga. V trenutku postaneš odvisen od njih. Res hvala za vzpodbudo. Res ste vse super punce in tudi fantje, da ne bo kakšne zamere. HA, HA! Sem mislila, da se vam bom pridružila jutri v Celju, pa sem na mojo veliko žalost zadržana. Pa drugič. Vsem skupaj en lep pozdrav in veliko volje pri hujšanju.
Tudi jaz želim vsem lep klepet jutri.Vodni dan je,glede na to,da odhajam spat,popolnoma uspel. vemves
Tudi jaz želim vsem lep klepet jutri.Vodni dan je,glede na to,da odhajam spat,popolnoma uspel. vemves

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti