Bravo še od mene vsem vodnim in sadnim na včerajšnjo luno. Najbrž se vam je danes zjutraj to kar lepo poznalo (na tehtnici ali pa vsaj na občutku lahkosti in ploskem trebuhu). No, jaz sem imela včeraj B dan in sem spet ustvarjala z bučkami in sirom. Poglejte v albumu (
http://3mdobroki.moj-album.com/album/2548779/?ob=4). Bilo je njami, na žalost sem zmazala še tisti ostanek brez dodatka sira, ki sem ga namerevala pustiti možu za večerjo. Hladno je bilo tako dobro, da sem hitro dobila še idejo za današnje Š kosilo. Podušila sem bučke in skuhala krompir v kockah, tako da bova danes z možem imela hitro hladno kosilo, krompirjevo solato z bučkami. Saj veste, mudilo se mi bo v Celje, pa ne bi rada preveč zamudila. Ja, punce, imam pa eno prošnjo. Tiste, ki boste prišle prve, lepo prosim, če danes zasedete prostor v delu za nekadilce, enkrat sem prišla domov čisto prekajena, pa ni bilo ravno prijetno... Tuna, a bo šlo?
Marjana, se spomnim tvojih muk na vodni dan! Bi ti kar priporočala 2 sadna dneva, saj je zelo podobno, jaz ponavadi na 2. S dan do 12-ih nič ne jem, pijem samo vodo, popoldne pa tudi količine sadja malo omejim, tako da je vseeno ena razlika med 1. in 2. sadnim dnem. Če to kaj pripomore k dieti pa ne vem. Si pa dobra, da v tej vročini tako zagreto treniraš. Tudi mene zanima, a je to zgolj ljubiteljsko ali kaj bolj resno? Slišati je bolj slednje... Ja, škoda, da se nam ne boš pridružila na čveku, pa morda res kdaj drugič, ko te bo pot kaj zanesla na celjski konec. Vidiš, jaz sem se pa iz okolice Ljubljane preselila v tvoj rojstni okoliš.
Lep dan in se vidimo po 17-i uri. A bo katera morda točna? Jaz sem Marini45 in Darkid sporočila, da se dobimo ob 17-ih... No, bosta pa malo počakali, če bosta ravno točni - in spili kako limonado več.
Encijan