živjo!
Jaz sem si privoščila krajši dopust, bilo je prečudovito... Baterije so spet polne.
Oglasila se vam bom predvsem zato, ker vidim da je veliko novih, ki jih mučijo enaki problemi kot so nas.
Najprej Exstra, jaz mislim, da se lahko vseeno držiš pravil 3md prehranjevanja, če pa se večerji pridruži še kozarček vinčka ali dva pa verjetno ne bo tako velik problem... Predvidevam, da se ne boš vse dni samo nalivala. Ali pač?
Vsekakor pa Alkohol ni dovoljen in ne spada v noben dan.
Predvsem pa poglej kateri alkohol, če že je boljši, vsekakor pivo ne spada mednje, mislim da je najbolje, če že grešimo, da pijemo rdeče vino. Smo o tem že enkrat debatirale, mislim, da je bil zaključek tak, če se še prev spomnim.
Mislim, da bi bilo škoda prekiniti ta sistem, zdaj, ko si se navadila tako ti kot tvoje telo. Jaz se "držim " tudi na morju..., tudi če jeva zunaj, pač naročiva tako da bo nekaj zame.( npr. žar ploščo, ali si na B dan naročim solato s sirom, s skuto,... tega imajo zdaj že veliko po restavracijah, Riž , krompir je tako standard za prilogo, bodi prijazna in vprašaj če ti postrežejo samo prilogo, npr krompir v kosih, tega imajo v ribjih restavracijah sigurno, ..., Oh pa mislim da sploh ni problem...
SEm pa tudi jaz imela težave z zaprtostjo, ki sem jih reševala na vse načine. Predvsem pa moram dodati da so minile, da se je prebava uredila,... Navadno sem zjutraj popila kozarec toplega donata, zdaj popijem le kozatec vode, da začne pristaltika delat. Če pa opazim da stvar ni najbolj redna,.. pa pojem žličko ali dve lanenih semen in na vrh spijem veliko tekočine. Pripravljala sem si tudi namočene slive, fige pustila čez noč in potem vodo spila na tečše slive oz. fige pa sem imela za zajtrjtrk.
Mislim pa da so jaboljka tista, ki vse lepo urejajo. Opažam da kadar jem za zajtrk jabolko moram hitro tja kamor gre še cesar sam. Seveda kadar ne gre za neko grozno zaprtost.
Predvsem pa veliko tekočine!!!!!!!!!!!!
Pozdrav Dušanka!
Verjetno nas je veliko takšnih, ki bolj beremo in ne pišemo preveč, ker smo verjetno vse iznašle neka nova pravila,... :) :) :)))))))
Kar hočem reči, je to da tudi jaz nisem najbolj pridna in mi ne uspe ponoven štart. Imam še vedno 4 kg več kot lani in sem po eni strani vesela, da ostaja pri teh 4. Vsekakor pa se moram spravit v red, ker opažam, da se bolje počutim, če ločujem, imam več energije, ko se telo privadi na ta sistem prehranjevanja in moj trebušček ni tako napt, kot sedaj (kljub enakim kilogramom).
Toliko o tej napihnjenosti, ki jo je ena omenila. Tudi jaz sem bila jezna na to, je pa res da sem po dieti oz. ko sem se tako prehranjevala dlje česa bila tudi po obrokih veliko manj okrogla, sama sem sicer še opazila spremembo, drugi (moj partner) pa je ni in je pravil, da že malo pretiravam.
Pridne ste tudi s polnjenjem našega albuma.
Sem opazila zadnjič še na drugih forumih, da se jim naša stran (album) zdi zanimiv, vendar ne vem kaj bi morale naredit, da bi tudi ostali prispevali kakšno slikco.
Sicer sem jasno napisla navodila, da jo pošljejo na meil, vendar je verjetno ni še nihče. Kakšne so izkušnje Jankica, kaj se dogaja na milu?
Sama imam zelo malo časa, tako da se verjetno ne bom tako pogosto javljala.
A ja, hvala za skrb. Moje počutje je vliko boljše, tudi z meniji različnih tablet sem zaključila...
Vendar sem se tako razvadila z tem jogurtom ob 22:00 da mi kar kruli in sem lačna če ne pojem kaj, vendar se bom zdaj posvetila sebi in prehrani, da se nekako spravim na stare tirnice.
Mogoče pa se bom le malo javljala, ker vem da bo težko in bom potrebovala podporo, motivacijo,... in čvek. he,he,he,.......
LP. Uživajte doma, na morju, kjerkoli že ste....