ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Ivonja ali si recept dobila tukaj na kulinariki? Dipsi
Ja riba-ribica obožujem riž, vendar te knjige nimam, tako da ne vem ali se jo izplača kupit. Bi se jo pa vsekakor verjetno izplačalo prelistat, mogoče bi dobila kakšno novo idejo. Tudi jaz rada berem recepte, kupim vse revije, se mi dopade da dobim še kakšno idejo za dekoracijo, saj veš da je najbolj pomembno da je lepo na pogled. Edina razlika med nama je v tem, da jaz rada tudi kaj pripravim nekako me zadovoji, če lahko kaj dobrega pripravim, pa čeprav trenutno samo za druge. Mislim, da sedaj ko sem na dieti pripravjam veliko boljša kosila in veliko pečem, pač vse kar bi sama z veseljem pospravila. To me nekako zadovolji, kot da bi sama jedla. Se ne spomnim kateri se nekaj podobnega dogaja. Jaz sama sebi nisem mogla verjet, da me zadovoji da pripravim in jih gledam kako veselo jedo. Lp, ROžica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Končno sem prišla domov in da ne bi padla v hladilnik sem šla raje na forum. Sicer pa sploh ni bilo kakšne velike panike glede hrane danes. Želodec je protestiral samo dopoldan, popoldan pa je bilo vse o.k.. Ko sem prišla domov, pa je vse dišalo po večerji in me je malo zagrablo, pa tudi že minilo. Spila sem skoraj 5l vode in mi že skozi ušesa ven teče! Jutri pa me čaka mesek!!! Komaj čakam, da se jutri stehtam in da vidim, če sem uničla tisto kilco, ki sem jo čez praznike vzgojila. Se ne bom pritoževala, če bo še kakšna dodatno odpadla. Moj najljubši dan v tej dieti je Š. Krompir!!! Brez krompirja zame ni življenja. Lahko bi ga jedla vsak dan na tisoč in en način. V 2 mesecih ko sem na 3md, sem samo enkrat jedla riž na ta dan, drugače pa vedno krompir. Saj imam rada tudi meso, ampak med tednom ga sploh ne pogrešam, za vikend pa je obvezen. Sedaj pa šibam še dohodnino spisat. Sem zgodnja kaj? Lp tejčica
Dipsi recept je iz mini knjižice Peter Hvastja - Muffini. LP ivonja
Dobro jutro! HUUURAAA! Zmagala smo, vodenke. Prepričana sem, Tejčica, da si tudi ti izgubila čez praznike pridobljeno kilco in še kakšno poleg. Meni je uspelo. Preden sem se danes zbudila sem sanjala, da dela,m palačinke. A je to mogoče od silne vode včeraj? Moj ITM je pod 25, se pravi, da je postal normalen. Kar se tiče tabele sem pa že enkrat napisala, da pojdite pogledat na forum http://mackice.gajba.net, kjer naš bivši "Dusano" ureja z Mariko preglednico hujšajočih. Danes se ne smemo preveč najesti, drugače bo spet kilca gor. V soboto je krajec, enkrat zjutraj. er je to zadnji dam prvega dela 3MD, sem razmišljala, da bi se mogoče splačalo vodni dan ponovit, potem izkoristiti nedeljo za kakšen dober zajtrk in kosilo in nadaljevati drugi del. Lep dan vam želim, verjetno spet malo deževen, saj v Ljubljani kar dobro rosi. Irena
Dobro jutro, drage moje ! Zunaj še vedno dežuje, vendar glede na to, da sem v službi, me niti ne moti. Včeraj sem imela sadni dan, ve pa toliko o hrani. Po moje se mi bodo danes kar roke tresle, preden bo regrat pripravljen za v usta. Moram ga le še oprati in narezati. Prav neverjetno, kako sem se ga navadila jesti brez krompirja ( razen na Š, torej jutri, ko bo spet "ta pravi"). Tudi jaz imam zelo rada krompir, vendar sem v tej dieti odkrila prebranac, ki ga naravnost obožujem in sem ga na Š jedla največkrat. Glede srečanja Vipercat mislim, da je to superca, če res obstaja takšen prostor. Pa to, da bi vsaka nekaj svoje hrane prinesla je tudi odlična ideja. Komaj čakam, da nam bo res ratalo se srečati. to bo pa res čaga vseh čag, punce drage ! Upam, da se bo prikazal tudi kateri od moških predstavnikov, ki so lahko vzor marsikateremu pripadniku istega spola, pa nimajo jajc, da bi se nam pridružili. Včeraj sem končno pregledala mojo knjižico ali ima napake, pa je OK. Joj, dva dni še. V soboto bom konec diete proslavila z eno odlično sladico v hotelu Štorman v CE, doma pa potem še en kozarček enega posebnega refoška. O učinku vam bom napisala. Po moje bom kot avion. Sem šla včeraj v trgovino kupit hlače in seveda sem v kabino vzela prevelike, takšne, kot sem jih nosila prej. Pa sem se "skrčila" za dve konfekcijski številki. Sploh ne morem verjeti, kakšna majhna oblačila nosim. Pa majčke velikosti M, ko je prej bil XL obvezen. Ja no, ni slabo za moja leta. Upam le, da bom to vzrdževala, čeprav sem zaenkrat trdno odločena.Pa saj verjetno ne bo preveč hudo. Bomo videli. lep dan vsem in čestitke vodenim, da ste prestale manj simpatični del diete ! marjanca45
Dooooobro jutro! Sem danes kot mesečnik. Do 1-ih zjutraj sem pisala dohodnino, vstati pa je bilo treba že ob 6-ih zjutraj. Rabim podporo za oči! Vodni dan je bil uspešen in ko sem danes stopila na vago sem bila pozitivno presenečena. Je šla dol tista praznična kilca pa še nekaj zraven. Tako je po dveh vodnih dnevih moj rezultat -13,5kg. Če to ni razlog za veselje.... Marjanca45, mora bit pa res nor filing kupovat obleke 2 številke nižje. Čestitke! V soboto se pa kar nagradi s sladico in refoškom. Sedaj me pa čakata dve sladki hruški, da jih zmažem. Sončen pozdravček! tejčica
Čestitam Marjanca45 za shopping uspeh! Verjami, da se še kako zavedam, kako dobrer filing je, ko spet lahko daš naše tisto številko, ki si jo že tako dolgo čakala. Noro, a ne? Uživaj v nakupovanju še naprej! Pa čestitke vodenkam, res je lepo brat vaše uspehe! Hej, vse tiste, ki ste včeraj imele sončka, a ne bi danes malo menjali? Darchy
jaz imam pa danes vodni dan. včeraj pa sem bla cel dan tok lačna, da kar nisem mogla verjet. čim sem kaj pojedla, že sem bla ful lačna. sm ful pojedla - še dobro da ni blo doma preveč za jest. dons bom že zdržala, sam sm itak včeri zaj* na celi črti in mi je vse dol padlo. pridne vse, ki ste ble včeri na vodi - sploh tiste, ki ste ble "na tatretji" Zajčica
Evo, poročam moj 2. dan. Uspešno prestala, čeprav me je lakota bolj mučila kot 1. dan. Sem pa zdržala.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti