ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Tejčica, na vodni dan se lahko pije zeleni čaj - do 1,5 litra. Po mojih izkušnjah ful umiri lakoto in boljše se počutim po njem. Lp
Hej, vodenke, občudujem vas!!! Kar tako dalje. Sy, jaz imam digitalno tehtnico - na 0,1 kg natančno. Pa se ne stinjam s tabo. Jaz se vagam vsak dan sproti. Pa mi ne pade motivacija ker bi pokazala 0,1 kg več kot prejšnji dan. Pa tudi niti ne pomislim, da bi zato spila manj vode. Verjetno je pač to stvar vsakega posameznika. Meni je malo padla motivacija, ko se 1 teden ni premaknila, pa še tako pridna sem bila med prazniki... Eh, bo že. Punce, pridne bodite, jaz pa grem malo pospravit, moj mali je končno uspel malo zaspat. petrusha
Punce, ful dobr predlog za piknik ste podale. Upam, da ga bomo uresničile! To bomo plesali!!!! Moja knjiga je pa čist o.k. Vse strani štimajo! Včeraj sm si ravno pred ploho nabrala polno vrečko regrata in zdej se mi že kr učke svetijo in komaj čakam, da ga napadem. Saj bo kmalu poldan ura! Vipercat, SUPER si!!!! Vse pohvale za tabelo še z moje strani. Zdaj ti res ne more biti dolgčas. Sicer sem tudi jaz brezposelna, sam imam dva otroka, fanta, svoje gospodinjstvo,.... in veš koliko časa imam prostega. Ej, pri nas je pokukalo sonce. Supr, bova z malim lahko šla ven. Celo dopoldne je bil tako tečen, ko sva bila noter da je bilo joj. Zunaj bo boljše! Čau kokos
Tudi od mene vse pohvale za vipercat! punce, ki imate sonček - ali ga lahko malo razpošljete naokoli? Darchy
no hvala,hvala!!! najprej olina vso sreco na razgovoru!!! aja pa na vodnem dnevu tudi tabina tvoj predlog se mi zdi super!!! imas moj glas. pod streho damo lahko ogromno mizo nak atero se zlaga vsa hrana ki jo preinesemo s seboj in a seveda pijaca, pa se odbojko bi lahko igrale. za prostor pa mislim da bi rade volje vsaka nekaj prispevale a ne punce? no moja malenkost bi iz ljubljane takoj prisla, ce hocete tudi par ur orej da vam pomagam pri organizaciji!!!!! lep pozdar vipercat
Vipercat - svaka ti čast za trud. NASTJA1
tsabina - tudi jaz imam danes B!In včeraj sem imela lep sadni dan! NASTJA1
barbi1... isti rang že, samo sem jaz bolj popalčakan kot ti se mi zdi :) če se prav spomnim si nad 172. hm, jaz sem povratnica. sem začela 7.2, pa 12.3. obupala. sam me ni nič kaj sekiralo. zdaj prihajajo topleši dnevi, vrtičkanje, športanje in na sploh primernejši čas. jaz sem predlani shujšala za cca 10 kil, je bilo kr dobro, cca 3-4 sem dobila nazaj ker sem se izpregla. pa nisem imela vodnih dni, bolj po instinktu sem hujšala. je šlo kr lahko. zdaj pa je to bolj trdoglavih 5 kil. moje telo jih ne zaznava kot višek očitno :/ čeprav sem prejšnjič 5 kil zgubila po cca 6 tednih, vem da bo tokrat kr 3 mesečna vztrajnost potrebna. ampak vse kar bo pod 55 je kr sprejemljivo že. sam tak rada bi spet vidla tiste številke ki sem jih imela pred porodi. pa da vidimo, če se da ;) kateri dan imaš pa ti danes? nekdo je po receptih spraševal- zbiramo jih na tem forumu pod jedilniki za 3md. tako da kr predlagajte, dopišite :) EJ BABE, sonce nam vrnite?? vsaj do popoldan,. men bo regrata zmanjkalo!! nastja1. kako si ti? ne da si že obupala, ko se nič ne javiš??? tabina
Hojla drage dame! Vsem hvala za dobre želje nam "vodenkam".Sploh ne utegnem misliti na hrano,pijem pa pijem,do zdaj že skoraj 2 litra dobre vodice,upam,da se mi ne zaredijo žabe, ker drugače bom namesto predavnja ,izvajala žabjo koračnico. Tistim ,ki se uspešno približujete koncu 3MD,čestitam za dosežke, pa ne nas pozabit,še kaj se oglasite in poklepetajte z nami.Vse ta frišne in malo manj frišne pa se zavedajmo,da smo tudi me vsak dan bliže cilju. No drage vse vodenke." Dršte se ",upam da ne bo prevelikih kriz.Zdaj pa šibam na predavanje. Lep pozdrav pa še malo sončka pošiljam zraven maza
tabina.... visoka sem 170. danes imam B dan. Upam, da bom zdržala me glava boli, pa še šefica je ful tečna. jaz sem tudi čakala pomladne dni, da sem začela z dieto. Psihično sem se pripravljala celo zimo ( beri pridno jedla). Upam, da bom danes začela teči, če bo vreme zdržalo. Nisem ravno ljubiteljica teka, ampak vsak začetek je težak in jutri je nov dan..... barbi1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti