Pozdravljene!
NO, tudi jaz se lahko včlanim v klub nesimetričnih, saj tudi moje mere niso po JUs-u ali ISO sandardu. Sem pri ta majčkenih, z močnimi boki in ozkim pasom, pol pa mi je vse predolgo, v pasu preveliko, "špana" pa čez bedra.
Da se ne boste vstrašile mojih - 16 kg, imela sem jih res veliko preveč, tako da je to že moj drugi krog dijete( v prvem -20). Prej sem jedla kot študentka samo hrano na študentske bone, kar pomeni pizza, hamburger, pohano in pommes frittes in spet pizza. Pa zelo sem izbirčna glede zelenjave, saj je še zdaj bolj malo vrste jem. Sem se pa navadila na kislo repo, fižol, špinačo, kar tudi prej nisem jedla. Največja razlika je v tem, da zdaj kuham sama, dosti stvari si lahko skuham v večji količini (zelenjavna omaka), ki jo shranim v skrinjo in potem uporabljam za riž, makarone, osnovo za pasulj, ... ter da sama pecem kruh oz. štručke v velikosti rezine kruha.
Se pa strinjam s tabo Marjanca, da je odlicen občutek, ko kupuješ nova oblačila, iz navade vzameš veliko številko, pol pa hodiš iskat manjša. Pa ko končno pomeriš stvar, ki si jo pred pol leta niti pogledat nisi upal, pa ugotoviš, da če se shujšaš za kakšno kilco ali dve, da ti bo pasala kot ulita. to ti da dodatne motivacije za hujšanje. Sem se pa med dijeto vagala vsako jutro na tešče, kadar pa so kilogrami stali in se 14 dni ali več niso prestavili niti za deko na manj, sem se še izmerila, ker tam je bil rezultat vedno viden. Cel mesec sem imela isto težo, cm pa za -4 do -6 in to se mi zdi bolj pomembno, saj ne kupujemo hlače za 60 ali 50 kg ampak takšne za boke obsega 70 ali 60.
olina