Prav lep dober večer vsem!
Toliko ,da se javim,še ena včerajšnja vodenka.Uspešno prestala vodni dan,me je pa tako zdelalo ,da do današnje beljakovinske večerje energijsko nisem prišla k sebi.Po večerji sem vzela še eno šumečo tableto Mg z Ca in šele po tem so se mi začele vračati moči. Sem se čudila sama sebi zakaj nimam nobene energije,saj sem zdržala postenje 32 dni samo ob razredčenih sokovih pa sem bila veliko bolj pri močeh.No kakor koli že, včeraj in danes je bil zame hud dan natrpan s psihofizičnimi pritiski in
mogoče je tu treba iskati vzrok .
Se mi je pa ves trud že malce povrnil(statistika po 1. V.D.):
kg:začetni 71,6 danes 64,5= -7,1kg
pas: -10 cm
boki:-6cm
prsi:-4cm
Zdaj pa se psihično pripravljam,da mi bo teža stagnirala,pa saj itak se do naslednjega V.D. ne bom tehtala.
Vsem vodenkam čestitam za uspehe,pa tudi vsem ostalim ker vztrajate na pravi poti.Tiste ki govorite o _14kg,-16kg-in -19 kg in se približujete koncu,vam iskreno čestitam za te uspehe in iz srca želim da se vam ne bi bilo nikoli več treba vračati na dieto!Z dobro voljo se vse da!
Lep pozdrav vsem novinkam ,pa ne se ustrašit ,če kdaj kaj pojamramo ,saj ni tako hudo da se ne bi dalo pomagat in bi šle dalje po naši hujšarski poti.
No Rožica, zdajle pa se grem najest piškotkov-beri pečt piškotke in zraven bom uživala ko se bodo moji slatkali z njimi.
No, eno zelo lepo mirno in lahko noč vsem skupaj
maza