ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Pozdravljene! Kot sem obljubila, danes objavlja svoje emsecno porocilo po vcerajsnjem vodnem dnevu. Teza mi je stala od 2. vodnega dneva pa vse do tretjega, vendar jedanes zjutraj tehtnica pokazala -3 kg. Vsega skupaj -16 kg nadlaht -2 cm, vsega skupaj v 3md -6 cm prsa -2 cm, vsega skupaj -13 cm pas - 5 cm, vsega skupaj -14 cm boki -2,5 cm, vsega skupaj -15 cm stegna -0,5 cm, vsega skupaj -8 cm Jaz sem zelo zadovoljna z rezultati, moram pa priznat, da gresila nisem skoraj nic (mogoce kdaj kolicinsko vec, kot je dovoljeno). Upam, da bo to velika motivacija za vse zacetnice, ker se res da in res ni tezko. Moje doma sem navadila da v hladilniku stoji skatlca s hrano, ki me caka, ker ce danes ne smem jesti tortice, jo bom lahko najpozneje cez 3 dni. Ce bi se kdo dotaknil moje hrane, pa grizem. Resnicno me je vedno vse pocakalo. Lep dan se naprej, moj bo danes zadnji B dan. olina
Hojla! Hej Zajčica,danes ti bo lažje!Enostavno odmisli hrano,danes ne obstaja.Pa sam sebe prepričuj,da nisi lačna in vsakokrat,ko boš lakoto začutila,spij vodo,pa četudi boš morala vsakih pet minut na wc laufat! Sej bo šlo! Je pa danes super vreme zunaj.Ni kaj,aprilsko vreme se je pričelo. Še sreča,da sem šla včeraj regrat nabrat,tako da si ga bom danes privoščila eno veeeeeeeeelikooooo skledo! Včeraj sem šla tudi pogledat na moj vrt in kar od veselja sem poskočila,ko sem videla,da mi solata in redkvica že kukata iz zemlje. Zelenjava je zdaj v trgovinah katastrofalna,tako da jaz raje kupim kar zamrznjeno,sadje pa tudi nič boljše ni! Še sreča da obstaja regrat! Mejte se lepo! Hej,Olina,tole z škatlico je pa dobra ideja,si moram to zapomnit! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 31. mar 2005 08:57:56
Dobro jutro! Marjetka cvetka iskrene čestitke ob izgubi koligramov! V soboto pa brez kakršnega koli greha proslavi svojo vztrajnost! Včeraj sem se tehtala prvič po praznikih in sem bila zelo presenečena nad rezultatom! Mislila sem, da bom sigurno pridelala kakšen kilogram ali več čez praznike, ampak na moje veliko presenečenje je tehnica pokazala kilogram manj, kot takrat, ko sem se nazadnje tehtala pred prazniki! Tak sem bila vesela, juupii Danes me pa čakajo špageti z omakco! Njami... Barbolinka
pozdravljeni vsi skupaj, spet me ni bilo zelo dolgo, se pač zgubim nekje med službo in treningi,... no rada bi vam samo povedala kako in koliko sem do zdaj zgubila, ker se pač približujem koncu svoje 3 mesečne diete. Natančno, konec diete imam to nedeljo torej 3.4. vključno z tem dnevom seveda! mi je kar malo hudo, ker bom morala nehati, saj sem se tako navadila na tak način prehrane, da bo kar hudo... ampak saj lahko tko jem, sicer ne tko da sledim zaporedju dnevov, vendar pa lahko kombiniramo tako kot je prav, torej ne mešati B in OH! ok, stanje je tako, da sem jaz zgubila veliko kilogramov in sicer sedaj po tretjem, torej zadnjem vodnem dneu štejem -19 kg, končno statistiko vam bom sicer zaupala v ponedeljek ko se bom spet zmerila in stehtala. no to sem napisala, samo zato, da bo mogoče komu za motivacijo, in da vidite da dieta dejansko učinkuje in da ni težka, saj sem se jaz prekršila samo enkrat v teh skoraj da treh mesecih. tako da dragi moji, tale stvarca je res vredna truda, tako da kar pogumno naprej!!! lep pozdrav vsem skupaj Vsaka sprememba prenovi naše življenje!
Živjo! Vse se tehtate, merite,.....tako da ne vem če bom zdržala do ponedeljka. Imam tisti prijeten, dobrodošel občutek da sem lažja, uuuuu kako sem radovedna. Vendar bom počakala, ker je pred mano še cel vikend. Kaj pa teh par dni. Vam javim statistiko v ponedeljek! Vsem vodnim čestitke za uspeh! Vsem, ki pa končujete, pa lahko rečem le pogumno naprej. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Olina, ta ideja s škatlico je res superca. Veš, moja hrana je za tiste okoli mene, ki jedo vse po vrsti tako presneto vabljiva, da jih kar naganjam od sebe. Še posebej sladkarije, čeprav jih odkar je regrat, zamenjujem z njim. je res ni sladkarije, ki bi mu bila enakovredna. pa - 16 kg. Dobra si, res. Meni je ratalo -14 kg, pa se zdim prav "posušena". Pa ti Jelly, - 19 kg. Manekenka !!! Pa kaj ste delale punce, da vas je tako pobralo ? Tudi jaz nisem grešila, razen količinsko sem včasih mogoče pojedla preveč. Ampak važno je, da smo prispele na cilj in si dokazale, da smo ta prave babe. Trmaste, vztrajne. Marjetka-Cvetka, se ti pridružujem pri kritiki sadja in zelenjave v trgovinah. Pa ne samo, da je zanič, še draga je kot hudič !!!!! In ko človek hoče vse porabit, gre še polovico v nič. Živeli travniki, pomlad in regrat !!!! marjanca45
pozdravljene novopečene in bodoče suhice. saj kr gledam v te številke in ne morem verjet. -16, -14, -19. kapo dol. dobre ste ni kaj. vsekakor pa ste nam inspiracija.aja, kolk pa je kaj z obsegi šlo dol??? marjanca, ti si nakupovala oblačila. a ni to fajn občutek, ko naenkrat lahko tolk manjša oblačila jemlješ?? oblačiš oprijete majčke pa raztegljive hlače, ki si jih prej niti pogledat nisi upal?? najboljše pri vsem tem pa je, da so da te cunjice veliko ceneje dobiti! meni se še kr pojavlja težava, da res morm vse pomerjat, ker kr ne morem verjet da imam 36/38 majice, hlače so pa odvisno tam med 38 in 40, odvisno od modela. pa naj pripomnim, saj zgornje dele sem res vedno nosila v velikosti 38, ampak hlače pa obvezno 40/42. hudič pa simetrija. moji starši me niso ravno simetrično našlihtali :) meni je danes tako pošteno slabo, da me niti misel na regrat, ki čaka doma očiščen in željan krompirčka, ne spravi k sebi. pa v službi imam samo jabolka. groza. kako ste kaj ostali?? upam, da ni tako kislo vreme kot v srcu štajerske :/ lp tabina
Javlja se še ena uspešna vodenka!! Najboljši del pa pri meni šele pride - tehtanje, merjenje ter zapisovanje rezultatov. Če v naslednjem (zadnjem) mesecu še kaki dve kilci zgubim bom na konju!! Če na, pa tud v redu, da bi le obdržala ta minus ki sem ga pridelala. Ja Marjanca vem kakšen fin občutek je ko kupuješ manjše cunje. Sama sem vedno nosila cunje nazaj iz garderobe ter iskala večje številke, zdaj pa ko grem kaj probavat vedno vzamem preveliko in potem vse na meni visi in obvezno moram iti iskat manjšo cifro... !! Drugače pa imam v omari vse konfekcijske od 40, 42 ter 44. Na srečo sem od pasu navzgor bolj ali manj enaka, spreminjam se zgolj od pasu navzdol - sem kot Barbapapa haha...Tabina ti najbrž najbolje veš o čem govorim... Morda bi morali ustanoviti tudi klub nesimetričnih... Pozdravček, ivonja Sporočilo je spremenil(a) ivonja dne 31. mar 2005 11:25:13
Pozdrav še od ene hruške, tudi jaz namreč nisem narejena po JUSu. Meni se vse nakopiči na stegna in rit. Ko sem pred dvema letoma ( 5 kg od tega dobila nazaj dobro kilo) shujšala sem morala na srečo dati zožati samo hlače. Je pa fenomenalen občutek ko shujšaš in ti dolečen kos stare garderobe stoji bolše, kot takrat ko si ga kupil. Včeraj uspešno prestala B dan. En deževen pozdrav iz Ljubljane. barbi1
eno vprašanje imam. zanima me, če ima katera problem z bolečimi zobmi zaradi kisline v sadju? in če ja, kako to rešuje? hvala in lp! smrketa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti