ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Riba-ribica jaz sem imela v mislih celoten meni ( juha, glavna jed, sladica :))))) ) za vsak dan, to verjetno kuharjem, ki se malo boj spoznajo, kako se stvari streže ne bi bil velik problem. Bi že sestavili tako, da bi odgovarjalo in da bi bilo čim bolj pestro za pogledat in okusit. Zdaj bi bilo treba poiskat še kuharja, ki bi bil pripravljen na takšen iziv!! No, tu se pa vse zatakne. Maza, prosim pojasnilo. Si res zvečer ob 20:00 pekla piškote?????? Da te malo izzivam, jaz sem bila včeraj med poizkuševalci, sem si privoščila čokoladne piškote za večerjo. Sem zlobna. A ne? Če te kaj potolaži, sem pa danes samo na ........ Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
O, Rožica jaz sem tut na sadju. Moj prvi sadni dan v tej rundi hujšanja. Zaenkrat kar gre. Edin z vodo se silim, spijem je maksimalno 1l na dan, pa je to veliko zame, ker prej sem jo spila največ 2-3 dcl.
Ja, Petrusha, jaz se bom porocila 10. maja!! Imava ze vse vec ali manj urejeno, jutri greva se cvetje izbrat, obleko imam, Bastiaan tudi. Ze res komaj cakam maja!!! LP, Katarina
Lep sončen dan vsem skupaj! Kako jaz uživam v teh lepih sončnih dneh.Po kosilu se grem past na travnik-nabirat regrat. Kljub temu, da so "sprejeli zakon, da se ga ne sme več nabirati"-še dobro, da je prvi april, drugače bi še verjela, ampak ustrašila sem se pa vseeno Rožica, saj veš kako je pri dietah. Nikoli ne reči jutri začnem. In tako sem se v sredo zjutraj zbudila in sem si rekla, zakaj bi čakala do petka, če lahko začnem že danes. Pa saj sem napisala, da vas v bistvu nisem zapustila, samo nisem več na isti dieti kot ve, je pa zelo podobno-tudi kombiniranje. Maza, zanima te kako izgleda moj jedilnik. Ja gledena to, da je danes moj 3!!! dan, bo to bolj težko ampak... zajtrk: ali sadje, ali samo B (jajčka, hrenovka, sir-brez kruha)-ampak jaz tega še nisem jedla, ker se mi zdi "pretežko"; jem pa polnozrnat kruh (domač!) z marmelado brez sladkorja, skuto in musliji z jogurtom kosilo: špageti z zelenjavo, včeraj sem imela riž in solata. Regrat si pripravim z ješprenom in lečo, in je super (se da preživeti brez krompirja) večerja: solata, regrat...v glavnem nekaj lahkega Količinsko pa tako kot pri 3MD, kosilo poln globok krožnik. Zjutraj pa tako, da si sit!!! Zajtrk naj bi bil najpomembnejši obrok dneva! Sicer ne vem ali je to vpliv mojih "novih" zajtrkov ampak prebava se mi je tako poboljšala, da sama ne morem verjeti! Zgleda, da vpliva velika količina semen, polnozrnatih izdelkov.....Končno!!! Še donata ne pijem več... Tako dovol za sedaj, grem pripravit kosilo (danes imam lignje in gambere ter seveda regrat z jajčko) Lp in uživajte v sončku!!! maychi
Hojla! Jaz sem si pa za kosilo privoščila pečeno sadje.Narezala sem eno banano,nekaj jagod,dodala nakaj suhih sliv brez koščic in vse skupaj prelila z sokom ene pomaranče.Vse to sem zavila v alufolijo in dala za deset minut v vročo pečico(190°).Pečeno sadje sem zvrnila na krožnik in posula z mletimi orehi.Hrana za bogove! Popoldne grem v službo in sem si za malico pripravila motovilec z jagodami. Mejte sae lepo! Marjetka cvetka
Ojla ! Tudi jaz sem danes sadna, vendar sem za kosilo pojedla krožnik zelenjavne juhe. Muči me drug problem. Staknila sem precej zoprno vnetje mehurja in sem več na wc kot kjer drugje. Nalivam se z ursi čajem pa ni nič boljše. Če imate kakšnem predlog kako bi stvar lahko malo omilila se lepo priporočam. Sedaj moram nehat mehur hoče na wc. LP Dipsi
Ku KUUU! Ja kje pa ste vse Marjetka cvetka, veš da sem tudi jaz danes poizkusila tvojo varianto pečenega sadja. Moram priznat, da ga nisem še nikoli. Danes pa sem si ravno pripravila sadno solato ( jabolko, suhe marelice, sok 1 pomaranče, kiwi, posula sem z narezanimi mandelni), in po slučaju preden sem pričela jest pogledam še na forum in v istem hipu sem se odločila, da še jaz poizkusim. Bilo mi je bolj všeč, ker je bilo toplo. A ja, sadje sem popekla kar v mikrovalovni pečici. Ker je bila lakota prehuda, da bi čakala. Ne boste verjele pri nas, je treba regrad še vedno s povečevalnim steklom iskat. Zadnjič mi ga je tast nabral celo vrečko v vinogradu, ko je šel po vino, tako da ga je bilo dovolj za cel teden. Zdaj pa so zaloge žal pošle in odpravila sem se past na naš travnik. Nabrala sem bolj malo regrada, ker me nenormalno ZEBEEEE!! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Sy: ČAKA TE ZASEBNO SPOROČILO, KI TI ŽE UTRIPA!!!!!!!!!!!! lP, uRŠI
Hey... nekje sem zasledila pogovor o srečanju?! Drugače pa je danes prav prijeten dan. Jaz mam namreč najraje petke popoldne, ko je vse lepo sproščeno in vsi navdušeni nad vikendom. Pridne bodite... Amelie
haj Po zelo dolgem času se bom še jaz malo izpovedala.Danes je moj 27 dan oz.OH DAN in moram priznat da je bil ta dan zelo težak. Že zjutraj sem občutila lakoto ki sem jo čez celoten dan zelo težko prenašala čeprav sem si privoščila testenine in solato.Zvečer pa eno dobro tortico. Mogoče me že daje spomladanska utrujenost.Dobro da je jutri nov dan imam sadni dan potem pa prvi vodni. Upam da mi bo uspelo. kristina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti