Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

hey! Tud jaz sem prišla z dopusta. Imela sem polni penzion tko da sem se morala nekaterim obrokom preprosto odpovedati. V hotelu so imeli tudi solatni bar tko da sem obrok nadomestila z VELIKO solate. Opazila sem da je na forumu kar neka novih..... Vsem želim velik sreče in uspehov. Imam pa eno vprašanje(sj verjamem da je to žr pisal sam vseen)Na kakšen način mi vi priporočate da si priprtravim tofu? Kakšne so vaše izkušnje? lp
Lep pozdrav vsem skupaj! Pa smo le dobile sotrpina med sebe. Bravo Matjaž! Punce že zadnjič sem vas vprašala,če ima tudi kaera od vas pooovečan apetit pred menstruacijo. Jaz ga imam! Problem rešujem tako da pojem več sadja in se napijem vode, ampak včasih pa se mi tako zlušta nekaj konkretnega ali pa slaaaadkega njam, njam. Zdaj bi pa imela vsak dan OH.A valči
Tofu je fajn, če ga kar narežeš na 3 mm rezine in ga spečeš na malo olivnega olja. Dober je tudi ocvrt (mogoče celo boljši). Moko in vodo ter sol zmešaš, pustiš vsaj 15 minut, da se moka napne. Medtem lahko tofu, ki si ga narezala na 3 mm rezince, namočiš v sojino omako, potem pa obvezno v suho moko (da bo srajčka ostala na končnem izdelku) in nato v zmes moke in vode. Potem pečeš v olju toliko časa, da srajčka postane zlato rjava. Njam! Pa še jajčk ni pri pohanju, zato ga lahko ješ na škrobni dan. Pa dober tek
Jutro vsem! Sr..... pa ta dež. Tudi meni je prvo opravilo zjutraj, ko pridem v službo, da malo prečekiram, kaj je novega na forumu. Zbiram moralo za nov krog hujšanja, ki ga bom pričela s 1. septembrom. Matjaž, mislim, da nas bo kar nekaj takih, pa si bomo lahko malo morale dajali. Lep dan vsem, pa veliko sončka. No, za v službi sedet pa tudi dež paše. Te vsaj ven ne vleče. Čauči!
Ojla, Alja, tudi na škrobni dan se ne je sladice. Si res malo spala, ali nas vse skupaj goljufaš? Pa-pa. Še malo pa pade sladica, jaz imeti OH dan. sissi
Hello vsem skupaj, se pridružujem Lisički, Matjažu in vsem novim in starim sotrpnikom. Kristalno mi je jasno, da je fora v možgančkih, težko pa jim je slediti. Upam, da mi bo skupaj z vami uspelo stopiti delček sebe. Sem nepopravljvi optimist v vsakem pogledu... sedaj pa veselo na delo. Se slišimo. V
alja je pol taka nocna pticka kot jest, k spim cca 4 ure na noč :), sam pol čez vikend mi nekak ne rata nč not prnest :) Marjeta Žniderčič
Joj punce, Alja in Marjeta morate več spat!!!!!!!!! Ne vem več kakšni hormoni (?), ali neki se sprošča med spanjem, kar pomaga pri hujšanju in vzdrževanju teže. 8 ur na noč. Zato pa lahko noč JOKL
Dobro jutro! Punce, nobene ne zafrkavam s temi dnevi, ampak tisti dan, ko sem pisala, sem bila energetsko že čisto na psu. Točno vem, da si sledijo mesek,rižek, cukr in sadje (pa včasih voda), ampak z imeni se pa ne ukvarjam preveč. kakorkoli - ne grešim pri prehrani, pa čeprav sem dvakrat naredila napako pri poimenovanju dneva.NO, da zdaj pa res popravim - sladico jem na OH dan, prav? Ebonlass, res sem ponočnjak. kadar je kriza grem spak kakšno uro prej, pol ga pa naslednje dneve še bolj kronam in še kasneje hodim spat. Imam občutek, da sem že kronično neprespana. Ja JOKL verjamem ti, ampak jaz pač ne morem prej spat. Saj sem pa dalj časa budna in več kalorij pokurim. Moram rečt, da se po prvem vodnem dnevu komaj spravljam nazaj na normalen tir. Mi je čisto energijo požrl.pa sem na B dan jedla kosilo in večerjo, pa na Š in OH tudi in sem mislila, da sem se začela rediti. Pa sem danes stopila v strahu na vago in glej ga zlomka - še vedno hujšam!! trikrat hura za Matjaža - spet si naš!!! Lupčka vsem... alja
Nikar preveč ne hvalite Matjaža, ko pa je sam priznal, da je grešil na celi črti in da bo sedaj samo prebiral kako se me mučimo. Šele 1.9. ga lahko začnemo zopet vzpodbujat, seveda, če si ne bo premislil. Žalostna sem danes, moji hribi so odpadli, na Triglavu je sneg pa še sadni dan imam. No, pa saj imam kar rada te sadne dneve, ker ljubim sadje in tolažim se, da se na ta dan maščoba kar topi, kar pri ostalih dneh nimam tako občutka, ker se tako fajn najem. Glede spanja pa se trudim, da bi hodila malo prej spat, vendar mi bolj slabo uspeva, tako da čisto razumem punce kot so Alja in druge, ko pa je toliko za narediti ravno zvečer. Sissi, si boš za kosilo pripravila kakšno toplo sadno poslastico ali pa kar hladno, mešano sadje? Sibila

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti