Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Halo vsem, da vam razložim še mojo "bilanco" začela sem 19.07. in sicer so bili začetni kg. 80, pri 164 cm. Fletkano zaobljeno. Ko sem dobila razvite slike iz morja sem si najjjjjjjjlepšo nabila na hladilnik in štartala. No po dobrem mesecu je tole moj rezultat, ja in se zavedam da mi gre res prehitro dol. Kljub temu, da sem si normalno to želela, je moje energetsko stanje bolj klavrno kot ne. Ne vem zakaj, ampak verjetno imam čudovito službo s še bolj čudovitim delovnim časom, tako da imam velikokrat kosilo in večerjo ob enem. V vseh teh dnevih sem sladkim večerjam podlegla le enkrat, ampak vsakič mi je bilo tega odrekanja na sadni dan l žal. Sem si pač mislila; klinc te gleda prej si jedla, zdej pa pač ne boš / in sem šla spat. No in tako VEM, da ste ve na boljšem, ker vse delate nekako z glavo in s tem tudi pomalo grešite. A to ni mogoče čisto človeško?? Toliko let sem kiksala, da sedaj ne odstopim a ma niti za milimeter. Sam bog ve če se bo ta trma izplačala. Ja in JamieO, men te tud zdi na tole višino tvojo, kar fletkana tale številka 40?? Al kaj?? Koliko imaš še do konca? Sonce
Sonce sije, upam, da si si prilepila na hladilnik sliko od takrat, ko si bila suha, ker če se boš gledala, kako si na njih zaobljena, bodo šli kilogrami bolj počasi dol. Nekateri priporočajo celo, da bi si človek moral najti sliko ene lepe ženske (oz. moškega za moške) - idealnega telesa in si gor nalepit svoj obraz. To pa bi moral imeti nekje, kjer čim večkrat pogledaš. Baje to deluje OB DIETI zelo dobro. Imaš pa boljše izhodišče, kot sem ga imela jaz - 163 cm, 87 kg. Sem že končala in zgubila 16 kg. Upam in želim ti, da jih boš ti tudi vsaj toliko. Pozdravčki, Sy
ZDRAVO!DANES SEM SE PRVIČ SREČALA Z VAŠO STRANJO IN SEM NAD NJO ZELO NAVDUŠENA.SEM VAŠA SOTRPINKA, KI JE PRIČELA 90-DNEVNO DIETO PRED DOBRIM TEDNOM. POMAGAM SI Z RININO KNJIGO 90-DNEVNA LOČEVALNA DIETA. Z NJO SEM ZELO ZADOVOLJNA, SAJ JE V NJEJ RECEPT Z USTREZNO ZAMENJAVO ZA VSAK DAN.KAKO SE BODO TOPILE KILE BOMO VIDELI.RADA BI IZGUBILA 15 KG.BOJIM PA SE, DA SEM PRI KOLIČINAH HRANE MALCE PREVEČ RAZKOŠNA. POVEJTE MI, ČE LAHKO POJEŠ NPR. PRI SADNEM DNEVU ZA EN OBROK KAJ VEČ SADJA KOT SAMO DVA KOMADA. KER SEM SLADKOSNEDA, SI PRI OH PRIVOŠČIM DOBER KOS TORTE ALI USTREZNEGA PECIVA.NA ŽALOST (ALI SREČO ) NISO NAPISALI, KOLIKŠEN NAJ BO TA KOS.KAJ MENITE VI? SE ŠE KAJ SLIŠIMO.UPAM DA BOM ZDRŽALA 90 DNI! JOJ KJE JE ŠE TO..... ĆAO! Vilma Virc
A1307 pozdravljena. lepo ti gre tole zbijanje kilogramov. Na dopustu pač pazi, da ne boš mešala. Če boš dovolj močan karakter, ti bo to uspelo.Saj dieta je takšna, da se vedno da najti izhod. Dobro preštudiraj kaj lahko ješ na katere dneve in se tega drži. Če ne bo nič ustreznega, pa ne jej tega ampak kupi drugo stvar. Res je to metanje denarja ampak se izplača, ker v nasprotnem primeru lahko dobiš vse kg nazaj. Sy, ne morem se načuditi tvojemu -kg. JAZ BI TUDIIIIII! Začeli sva na približno enaki stopnički po višini in širini. Zadnje dneve sem energetsko malo na psu, tako, da je moja dieta malce manj stroga, ampak danes imam vitaminski dan-krasno za nov začetek stroge diete. VilmaV tudi jaz sem zelo sladkosnedna, vendar pri tej dieti kar malo izgine želja po cukru. Jaz na sadni dan vseeno pazim katero pecivo si privoščim. Ampak, ker ne maram jedilne čokolade, potem naredim zamenjavo z večjo količino peciva. Praviloma pojem dva kosa doma spečenega peciva. Za dva kosa torte bi mogla biti pa kar heroj, da bi ju pojedla, ker so kar preveliki, se ti ne zdi? Sadja pa pač pojem toliko kosov, da nisem lačna. alja
Dobro jutro, punce! SONCE SIJE: ha-ha tudi jaz poznam ta sindrom lepih slik z morja in ko sem robantila nad njimi, me je moj dragi zacudeno gledal, ces da sem na slikah taka kot sem v resnici, on ze ni slabo slikal.... . No, zdaj pa se doma z digitalcem slikam kar sama, da vidim kaksna je kaj razlika oz. kako mi kaj pase. Do konca imam se dobre 3 tedne, uradno. Pa bom malce podaljsala. Komaj cakam, da grem na morje, ker na morju se bom itak ful potepala in tedaj me lakota cisto nic ne matra. Tako sem se zadnjic preganjala po Smrekovcu in sem bila do 17:30 komot na sadju in vodi. Ti kar bodi trmasta. Za telovadbo te pa kar ne upam vprasati glede na tvoj urnik. Saj, nic boljse nismo od tebe, da ves (delate z glavo). Prsti marskija pametnega napisejo, zelodcek pa vcasih kar nekaj po svoje.... Najbolj pomembno je to, da si clovek zada REALNE cilje in poisce pot do njihove uresnicitve. In potem ni slabe volje. VILMAV-mislim, da se na vitaminski dan vecina drzi pravila, da mine med obroki vsaj 1 ura, da naenkrat jes samo 1 vrsto sadja in da ga pojes toliko, da se najes. Res ni definirano kako velik mora biti ta kos torte, pa saj ce si ga kupis itak ne more biti prevelik, ker se ne spomnim zadnje case v kateri slascicarni bi imeli veeeelike kose. Kar se ostalih obrokov tice opisanih v Rini, se mi zdi, da vecina pravi, da so kolicine za testenine npr. prevelike. Porcija naj bi bila zvrhan globok kroznik za kosilo in pol manj za vecerjo. Ko sem jaz zacela s 3MD, si nisem mogla predstavljati kako bo minilo teh 90 dni. Mislim, da bo treh tednih nekako nehas o tem razmisljat; zelodcek se skrci in strah pred morebitnim stradanjem tudi mine, ko vidis, da se v glavnem kar najes in da ni lakote. A1307: predvidevam, da na dopust ne gres sama. Mislim, da si celo v prednosti, ker bodo za vas kuhali drugi in s tem bo manj moznosti za prekrske. Pri zajtrku je najbolje, da sploh ne dovolis, da ti prinesejo na mizo kaj drugega od sadja, oz. ce je samopostrezni bife - da vzames le sadje. Pri kosilu pa pojej pac tisto kar je dovoljeno na tisti dan. Ce imas OH dan in bodo servirali riz - se ne sekiraj, lepo ga pojej. Ce bos dobila na skrobni dan testenine - se tudi ne sekiraj, B dan bo pa itak najmanj problematicen. Ce pa bos le imela prevelike skomine po "komplet" kosilu/vecerji, pa enostavno vstani od mize, ko bos pojedla tisto kar si si predvidela in pojdi ven. ALJA, kaj pravis "jaz bi tudi" - saj ti itak ze gre vec kot super, le casovno si se zadaj. JamieO
Vsak dan vas redno prebiram zato se mi zdi pošteno, da se tudi malo oglasim. Na dieti nisem se pa zelo kontoliram kaj jem in pravo kombinacijo in uro. Kot že enkrat povedano začnem septembra. Alja si šla spet pozno spat, da na sadni dan ješ pecivo. Glede JemiO ne vem mislim, da je punca s to višino in kon.št. ravno prav, tako da se te diete drži samo zato da je v dobri družbi foruma, ker se tukaj zelo sproščeno pogovarajmo svašta. lp Irena
Aneris....soooooorry, zgleda, da mi res manjka spanja!!! Zmotla sem se! Mislila sem na škrobni dan. Da bi pa na sadni dan jedla pecivo, bi pa bil SMRTNI GREH...Hi, hi... Ja, spet sem šla ob 1.30 spat. Jaz ne morem pomagat. saj čez vikend bom pa do 11h spala in not prinesla. alja
Zdravo, punce (fantov pač ni več...)! Sama sebi sem obljubila, da se na forumu oglasim, ko bom imela isto kilažo kot pred pregrešnim dopustom. In zdaj sem tu! Spet sem se potrudila do 67 kg. Kar ponosna sem sama nase! Vidite, kako močna motivacija je to, da lahko sodeluješ na forumu... Ampak za "grehe" na dopustu mi ni žal, takooooo sem uživala v morju, poležavanju, čvekanju in, seveda, tudi v hrani... Zdaj pa me čakajo še gore, čez vikend gremo planinarit. V mislih si že pakiram sendviče, s katerimi se ne bom pregrešila. Pa seveda sadje... Tale dieta je prav luškana, a ne? Tudi domači zdaj pojejo še več zelenjave kot prej (pa smo jo tudi prej vedno imeli na mizi). Se pravi, da je zdrava za celo družino! Uživajte LP, Stanka
Alja, ti si pa res pravi ponočnjak. A nisi nič lačna preden greš spat, ko greš tako pozno? Ti bi morala imeti še en dodatni obrok. Ne, raje ne, pojdi raje prej spat, da nas ne bo skrbelo zate. Stanka, bravo, prav si se odločila, da boš še vedno z nami. Ko pa je tako pestro. Kar naprej preverjam, če je kdo napisal kaj novega in vem, da nas je veliko takih, ki veliko beremo te strani in malo manj pišemo. Vsem nam pa so te strani vzpodbuda. Za vikend pa grem tudi jaz v hribe (Triglav), vendar iz hribov prinesem nazaj vedno kakšen dodatni KG, čeprav se dokaj dobro držim diete. Verjetno so količine prevelike. No pa saj porabim tudi nekaj (cca.7ur hoje/dan), ampak očitno premalo. Prejšnji vikend sem imela sadni dan in po 7 urah hoje sem si privoščila na koči gobjo juho, ker sem potrebovala nekaj toplega. Verjetno ni bilo najbolj prav, a mi ni žal. Na B dan pa jem senviče pa če je prav ali ne. Ta dieta mi je res zelo všeč, najbolj od vseh mojih 100 diet, ki sem jih že poskušala, ker vem, da mi ne bo težko tudi kasneje pravilno kombinirati hrano. Sibila
Hojla! Evo mene z dopusta. Bilo je čudovito in pestro. Športno in zabavno gasilsko, malo morsko, malo kolesarskega popotništva do kempa Akvaluna, delavno doma in pri kolegu na njivi, skratka pestro samo od M3 popolnoma nič. Cel dopust sem jedel vse vprek, saj je bilo tudi nekaj piknikov vmes. Pa so prišle kile kar same od sebe nazaj, No ne vse, nekaj pa le. Sedaj pa ne razumte me narobe, Ker sem že tako in tako prekinil dieto bo še par dni jedel vse kar mi paše. Prvega septembra pa začnem od začetka. Mislite si kar hočete, tudi da sem mevža, ampak tako sem se odločil. Kaj pa piknik? Poletja bo konec! LP vsem. PS No do septembra vas berem in mogoče kaj pokomentiram z vami ampak 1. septembra pa zares!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti