Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Pozdravljene punce stare in nove Kot veste sem končala dieto konec marca.Konc dopusta in gremo novi krog z dieto. Pričnem z dieto v ponedeljek 30.08. še to naj dodam da sem se zredila samo 1 kg . lp Ksenija Sporočilo je spremenil(a) okidoki dne 27. avg 2004 08:53:20
Okidoki, a nam zaupaš kako je s KG od marca do danes? Si lahko obdržala (vsaj približno) tisto težo, ki si jo imela konec diete in seveda spremenjen način prehranjevanja? Veš, zanima me za naprej, ko bom jaz končala z dieto (čez 1 mesec). Sibila
Sibila kaj naj ti povem enkrat tedensko sem mela sadni dan to se pravi sak ponedeljek. Večerjala skor nikoli nisem sadje zutraj iz navade veliko vode in samo vode brez sokov kava brez sladkorja. Ksenija
Okidoki, kolk pa ti je uspelo dat dol?
Živjo. Danes pa meni internet zelo počasil dela. Sibila, nič toplega nisem še dala danes vase. Pa tudi ne bom, ker z dragim preživljava ločen vikend (zaradi dela). Včeraj sem si za sladico privoščila 1 skodelico piškotov. Če jih ima rada še katera, lahko poišče recept na kulinariki, pod imenom čokoladni cookiji. Priprava je zelo enostavna, so pa zeloooo dobri. sissi
ok shujšala sem 20 kg ampak sem se strogo držala dijete.Danes sem začela drugi krog in upam da bom zdržala do konca.
Okidoki ......???......bravo!!!!!!!!! Seveda boš zdržala drugi krog, ali hočeš še veliko dol dat? Meni so ostali 4 kilogrami, nikamor ne gre več. v prvi rundi sem zgubila 11 kil. JOKL
Okidoki čestitam! Jaz imam +15 in si niti ne upam upati na tvoj rezultat! Pravim, naj gre dol kolk gre. Mene ubijajo vikendi, ko kuham za svoje doma. Pa še tole: strogo se držati diete, kaj to pomeni, ker berem različne teorije tudi na tem forumu: v vzorčnem jedilniku navajajo, da recimo danes lahko pojemo tudi kos kruha, jutri tudi. Se držite tega recepta, ali se npr. izogibate kruhu?
Po pravici naj povem kruh redko gdaj ,odvisno kaj jem.Recimo če spečem jajca seveda brez maščobe teflon pojem polnozrnato rezino, ribe,belo meso in sir jem brez kruha. Jaz mam namen shujšati se 5 kg,ampak drugi krog gre počasi, to so mi povedeali tisti ki su že to delal večkrat tako da sak krog manj shujša hujšaš do idealne teže in se pol ustavi. p.s.ok me ni treba vikat kar po domače se dajmo tikat velja?
Ja, tole bi pa kar verjela. Najbrz zato, ker se skoraj vsak, ki planira se naslednji krog, v vmesnem casu pazi pri prehrani in je potem razlika med "obicajnih" prehranjevanjem in ponovnim 3MD prehranjevanjem minimalna. JamieO

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti