Hello, hello!
Evo, spet ta vitaminski dan! Se dobro, da sem nasla tvoj recept, ALJA, za gobice z zelenjavo. Najlepsa ti hvala. Danes sem po dolgem casu pogledala kateri dan diete je danes zame - 65.dan! Se slaba 1/3 je pred mano. Zanimivo je pa to, da si v bistvu sploh ne zelim vec, da bi 90-i dan prisel cim hitreje, ker sem se na ta nacin prehranjevanja ze tako navadila oz. se "sprijaznila" z njim

. In ravno zaradi tega bi se najraje vseskozi tako prehranjevala, z obcasnimi grehi, seveda. No, vitaminski dan bi bil le vsak ponedeljek. Svetuje se, da naj bi po 3h mesecih prekinil 3MD, ampak meni se nic ne zdi, da bi me kaj zacelo zdelovati, razen zelja po dolocenih pregrehah. Po drugi strani pa tudi ne bi mogla trditi, da se je moje telo v toliksni meri navadilo na ta nacin prehranjevanja, da ne bi zmogla pojesti paniranega puranjega zrezka s solato in malo pire krompirja.
No, morda pa me malo zdeluje strah pred tem, da bi, ce bi malo spremenila prehrano, kilograme dobila nazaj....
Kako se ob rezimu 3mD pocutite druge. In tiste, ki ste s 3MD ze koncale - ali si sedaj enostavno zelite locevanja hrane, ali hrano locujete zato, ker ste se tega navadile ali vas enostavno mika, da bi v istem obroku kar vse lepo skupaj zmesale.
JamieO