Jutro,
Kikis- bravo, dobro si se določila. Vtrajaj in ne sekiraj se če shujšaš kakčno kilco manj :)
Marina5 - se strinjam z JamieO, če se pregrešiš zaradi poslovnega kosila, imej drugi dan sadni dam ,če jih bo več, ni nič hudega, ali si samo skuhaj zelenjavno juhico. Pa še nekaj je - naj okolica ve, da hujšaš. v času ko sem hujšala pri zdravniku, 8 let nazaj, so vsi vedeli za mojo določitev in ni me bilo sram, ker so bili dokazi na meni vidni. In ko smo šli v re4stavracijo sem si naročila jed, ki sem jo lahko jedla. Nekaj se moraš zavedati, da je dobro, da ostane tak način prehranjevanje za vedno v tebi, ne samo v času hujšanja. In ko boš suha te ne bo sram take hrane naročiti v gostilni, zdaj te pa je,zakaj???? Bodi odločna, in verjemi v svoj cilj!!
Lolita - pravijo da se počasi daleč pride!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teh 7 kilc boš zgubila le če boš hotela. Ne boš verjela, še včeraj sem bila malce žalostna zaradi kilic, včeraj sem šla na tehtnico pa je malo manj kazalo, pa če bo danes preveč pa nič hudega, prišel bo dan ko bo vse šlo v minus, ker tako hočem.
Ti se obvladaj in ne hlastaj po hrani, odmisli jo in bop videla da bo šlo, saj ni tako hudo :). Pojej magari kakšen lečnik, indisjki,mandeljček, pa bo bolj, pa še lažje boš prebavila vse. Boš videla da bo šlo :)
Punci upam, da razumeta moje besede, pa češrav direktne kot vzbodbudne :), ker so tako mišljeme.
Včeraj zvečer recimo je fant prišel izpod tuša in pravi, ej Lara midva sva popolnoma pozabila na obletnico. Ker sem mu ravno pekla jabolčno pito, ki je nisem imela namen jesti, kajti ni OH dan, sem se po teh besedah odločila, kajti nič ni bilo za nazdravti za najina srečna leta, da bom pojedla košček to pite. In verjemite nič mi ni žal, in ne bom imela danes sadnega dneva zaradi tega, normalno bom jedla krompirček :). Včasih moramo tudi grešiti, ni na svetu ljudi brez greha.
S tem prideš do ugotovitve kdo si, kaj si zakaj si, spoznaš svojo bti :)
Lep dan,
Lars