Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Hej, eno vprasanje, a t ortilje so na OH dan???? Sem vceraj jedla rižoto z redičem, in sem našla en ful dobr, poceni riž, tajski v merkatorju, kar tko v eni vrečki :). In se lepo vsak posebi skuha, res super. Sam sem pa mogoče malo pretiravala, ker je bilo tko dobro. lep dan, lara A je kej panike če jaz spustim en sadni dan, sej ne bom preveč jedla, samo mamo en 30 rojstni dan, pa lih na sadju ne morem bit, ker sem ze zadnjic ga posvirala na sadni dan, pa zelodcku ni bilo ravno najbolje, se je orng pritozu . Bom pa danes pazila da bom jedla cimlazjo hranco in jutri, kaj potem predlagate za danes,čimlažjega???? Lars
Ali katero izmed tistih, ki ste dokoncale 3MD in znova poskusate, pa se kar ne morete drzati diete morda zanima ena druga dieta s katero se hujsa pol kile na pol kile? JamieO
JamieO mene zanimajo vse diete, ker imam trenutno en sam mix diet - ampak se ne sekiram, ker deluje v 17 dneh 6 kg - dobr a ne. Tako, da kar na dan z besedo. afrodita
JamieO ti le povej :) Lars
Afrodita bravo!!!!!!!!!!!!!! Jaz mam tudi 19 dan, ampak cisto ne vem kolko je slo dol, nekje 5 kil pa bi ze lahko bilo, tko se pocutim, je pa to tudi vecina voda :) lp, Lars
Ok, upam pa, da ne bo pritegnila tiste, ki so pred nedavnim zacele 3MD, ker res deluje. Omenjam jo zato, ker sem sama nameravala se oktober nameniti temu, da skocim v st. 38, pa se kar nekako ne morem vec natancno drzati pravil 3MD. Ta dieta ni na principu stetja kalorij niti na kolicinskem omejevanju. Je se dokler nisi sit, prenajsesti pa se ne sme. Obstajata 2 obliki, ena hitrejsa in ena pocasnejsa. Ker verjetno vecinoma zanima hitrejsa, bom opisala najprej to. Aja, dieta temelji na kompatibilnih zivilih, ki pospesujejo kurjenje kalorij. Bistvo diete je, da ima cikle po 11 dni, vmes so 3 dnevi premora, ko jes kar zelis in potem sledi nov cikel. Na dan pojes 4 obroke med njimi mora biti 2,5 ure pavze. 3-dnevni premor pa je zato, da se telo ne navadi na drugacne/manjse kolicine hrane in da se zaradi tega ne upocasni hujsanje. V enem ciklu se lahko shujsa do 4 kile. jedilniki za 11 dni naj ne bi bili enaki, lahko jih poljubno kombinirate pod nevih na podlagi jedilnika, ki ga bom napisala. Na dan je potrebno popiti 10 kozarcev vode. Dovoljene pijace v neomejenih kolicinah: dietni sokovi, caj, kava (zadnja 2 nesladkana) zacimbe so dovoljene osnovne: sol, poper, paradiznikova mezga, gorcica, nizkokaloricni solatni dressingi. na dan lahko spijete kozarec vina, pivo pa je prepovedano. Obroke ni treba jesti po dolocenem zaporednem vrstnem redu. ne pozabite pa na cas med obroki! No, ce vas bo dieta pritegnila, vam bom v naslednjem mailu povedala kaj kombinirati npr. v solati... DAN 1 1. obrok: bananin milkshake 2. obrok: sadna solata 3. obrok: ovseni kosmici 4. obrok: omleta s testeninami DAN 2 1. obrok: strocji fizol 2. obrok: testenine s paradiznikovo omako 3. obrok: pusta sunka z mesano solato 4. obrok: omleta iz beljaka DAN 3 1. obrok: ovseni kosmici 2. obrok: puran z zelenjavo 3. obrok: orehi 4. obrok:piscanec DAN 4 1. obrok: piscanec in testenine 2. obrok: puran in mesana solata 3. obrok: zelo pusta sunka 4. obrok: omleta iz beljaka DAN 5 1. obrok: puranje meso 2. obrok: piscanec 3. obrok: morska riba 4. obrok: sendvic DAN 6 tekocine: voda, caj, kava, ce se ne pocutite dobro, pijte nesladkani sok (100% sok) DAN 7 1. obrok: puranje meso 2. obrok: piscanec 3. obrok: omleta iz beljaka 4. obrok: sendvic DAN 8 1. obrok: piscanec in testenine 2. obrok: omleta in strocji fizol 3. obrok: zelo pusta sunka 4. obrok: puranje meso DAN 9 1. obrok: bananin milkshake 2. obrok: piscanec in strocji fizol 3. obrok: orehi 4. obrok:omleta iz beljaka DAN 10 1. obrok: ovseni kosmici 2. obrok: mesana zelenjava 3. obrok: piscanec in mesana solata 4. obrok: omleta iz beljaka DAN 11 1. obrok: sadna solata 2. obrok: ovseni kosmici 3. obrok: mesana zelenjava 4. obrok: puranje meso in strocji fizol 12. - 14.DAN: kar hocete JamieO Sporočilo je spremenil(a) JamieO dne 08. okt 2004 11:22:24
Moj prvi vtis je, da je to malo preveč hrane za uspešno hujšanje. Ampak po moje vsaka dieta deluje, če se je držiš vsaj do neke točke, ko se ustavi. Potem pa je potrebno ali zmanjšati količino hrane ali povečati telesno aktivnost, da se vsa ta stvar premakne naprej. Ob branju vse te hrane sem postala lačna kot volk. Pojedla sem en jogurt Danone brez maščob. Po službi moram po svoje in tuje otroke v šolo in vrtec potem pa takoj naprej v glasbeno šolo na balet, tako, da bo danes moj prvi pravi obrok okoli 17. Pa še to ne vem kaj bi jedla. Včeraj sem že zjutraj imela preblisk za rižoto z gobami, danes sem pa čisto brez ideje. afrodita
Ja, res je tako pri redukcijskih dietah kot ti pravis, zato jaz med 3MD nisem nic telovadila, ker se dobro poznam in bi se mi slej ko prej ne ljubilo vec... tako, da sem telovadbo prihranila za cas po dieti. Bom pa tole poskusila in videla, kako bo na meni delovalo. Po hitrem pregledu je najvec beljakovin in precej manj OH. Mi je pa vsec, da lahko vmes 3 dni jes normalno. No, bom porocala kaksni so uspehi. Moja sestra je enkrat hujsala po podobni metodi kot 3MD, potem je dobila neko dieto, beljakovinsko po kateri naj bi v 14-dneh shujsal 5 kg. No, ni se je drzala 100% in je shujsala za 2 kg.... na prvi pogled se morda res zdi, da je hrane veliko. V koncni fazi pa je od posameznika odvisno koliko bi pojedel. Meni se ne zdi, da je prevec....No, bomo videli. Imas danes B dan, da si jedla Danone? Aja, saj si rekla, da nisi na klasicni 3MD.... JamieO
PO MOJE HUJSATI PREHITRO NITI NI ZDRAVO, ZATO TU 3 DNEVI NORMALNI, KER CE DOBRO POGLEDAS, NAJ BI PO TEJ DIETI SHUJSAL SKORAJ 12 KIL NA MESEC - TO JE MNOGO PREVEC. HITRO HUJSANJE RES NI ZDRAVO!!!!!!! PROBAJTE, JAZ OSEBNO JE NE BI, SPLOH SO PA TAKO HECNI OBROKI, RIBE, MESO, PA KR VSE V ENEM DNEVU. TA SE MI ZDI TAKA DRAGA DIETA. MENI JE RAVNO FAJN 3MD, KER MAM FUL ZELENJAVE NA VRTU TRENUTNO IN JE SUPER POCENI. KAJTI KENEKAJ JE RES, DIETE SO DRAGA STVAR NI KAJ!! JST BOM SE MAL NA 3MD, ME VCASIH MINE, AMPAK SE HITRO POGLEDAM V OGLEDALO :) Lars
Živijo! Ja čudni smo res ljudje -vse mogoče diete bi probali samo manj jest pa ne,kar bi močno pocenilo zadevo.Tu je toliko mesa v enem dnevu kot ga jaz ne pojem cel teden.Pri tej dieti bi imela sama s sabo polno dela kje so pa še ostalii štirje,ki so tudi lačni.Bomo kar pri 3md ostali,ti Jamieo pa poročaj o rezultatih. Jaz imam danes beljakovinski dan pa bi najraje kar mlekarno oropala tolk mi vlečejo mlečni izdelki.Upam,da bo lepo vreme čez vikend,drugače bo težko zdržat do ponedeljka brez grehov. Lep konec tedna vsem ! jesen

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti