Ojla!
Teichy in Jesen, poznam te izgovore "jutri pa res začnem", saj se je meni to že neštetokrat zgodilo. Jutri bo natanko 1 mesec, kar sem na dieti. Moram priznat, da sem kar ponosna nase, da sem se držala, čeprav je bilo ene par prekrškov. Jutri grem na tehtnico, pa sporočim, koliko je šlo dol.
Rožica,nisi edina, tudi jaz sem imela včeraj totalno krizo. Imela sem sadni dan in me je imelo, da bi samo jedla, pa ne sadja. Včeraj sem pojedla, jabolko, banano, za kosilo pa sem si naredila kar mešano solato iz paradižnika, zelene solate in avokada in veliko česna. Okrog 21h pa me je zagrabila strašanska lakota in sem si naredila zeleno solato spet z veliko česna - dobro, da ni bil kakšen zmenek v planu, ha ha.
Danes pa je moj najljubši dan, beljakovinski. Za kosilo sem si naredila zrezek, za prikuho kuhan brokoli ( čeprav ne vem, če je nevtralen? ) in poleg zeleno solato. Mnjam. Drugače pa, če naredim kakšen prekršek, po tem spijem kakšen liter vode, da imam manj slabo vest ( kot, da bo voda odplaknila vse to iz mene, ha ha).
No, upam, da bom pridna še ta dva meseca in, da ne bom preveč kršila.
Lep dan pa pejte na soncek, če imate čas!