Tisti, ki toliko pljuvate po trojanskih krofih - kaj če bi naredili eno degustacijo pa bi vi dali za poskusit tiste krofe, ki jih sami spečete?![]()
![]()
![]()
Blanchy
Tisti, ki toliko pljuvate po trojanskih krofih - kaj če bi naredili eno degustacijo pa bi vi dali za poskusit tiste krofe, ki jih sami spečete?![]()
![]()
![]()
Blanchy
Se vidi, da nisem pristaš krofov in mi možgani najprej sploh niso povlekli, sem mislila, da bo kaj v zvezi z računalniškimi virusi![]()
Jaz sem takoj za - pa čeprav trojanskih nisem grajala in čeprav so bili včasih moji krofi pravi "ponesrečki".
rrr
| Blanchy je napisal/a: |
Tisti, ki toliko pljuvate po trojanskih krofih - kaj če bi naredili eno degustacijo pa bi vi dali za poskusit tiste krofe, ki jih sami spečete?
|
Lahko, morda nas/vas celo na Trojanah sprejmejo, kot so nas, izjemno prijazno, ko smo se pred nekaj leti dobili na enem od KulSlo srečanj tam. Samo, da ne bo pomote, naj organizirajo tisti, ki jim njihovi krofi niso všeč.....
Ne vem, meni se res ne zdi treba ne vem kako strašno razglašati, če mi nekje nekaj ni všeč. Saj meni ni bilo všeč, morda drugim je. Z veseljem pa pohvalim, če mi je všeč. Čeprav vem, da morda drugim ne bo. Se vam čudna? Pa čeprav.
Ko se bom naslednjič peljala čez Trojane, bom reskirala za 2 krofa - enega pojedla tam in enega doma, da vidim, če so se res kaj spremenili.
Drugače je pa gotovo odvisno od okusa. Sama imam izredno občutljiv želodec na višek kakršnekoli maščobe, po jedeh, ki vsebujejo pregreto maščobo mi je pa itak vedno slabo.
Zanimivo so mi v pustnem času všeč skoraj vsi krofi, med letom sem pa dokaj sigurna le pri Zmajčkovem butiku, ostalih se (morda po krivici) raje ognem.
Itak jih pa po večini delam sama in se jih prav nič ne bojim dati na pokušino ![]()
.
Midva se VEDNO oglasiva na Trojanih, ko greva z letališča k staršem. Edino kar me jezi je to, da nimam dovolj volje, da bi ga pojedla samo pol.![]()
NA Trojanah sem že dobila znotraj surove, pečene v prežganem olju, pa vendar vedno znova poskusim, kak okus imajo. Večinoma mi to uspe.
Dobila jih nisem samo enkrat, med junijsko vojno, ko sem se vračala z morja. Prihod na Trojane je pomenil svobodno ozemlje, hmelj pa najlepšo bilko na svetu, na poti domov. Takrat krofov niso pekli.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Rumove kocke