Zanima me recept za pripravo krofov, katere pripravljajo na Trojanah. Ti so namrec nepozabno dobri. Lep pozdrav vsem!!!
Andrej
Zanima me recept za pripravo krofov, katere pripravljajo na Trojanah. Ti so namrec nepozabno dobri. Lep pozdrav vsem!!!
Andrej
Tralala... mal nakladate.
Če poješ Trojanski krof takole zraven kave, ko se pelješ skozi Trojane so res nesramno dobri. Če se pa spravte jest Trojanske krofe, ko mate že vsega polno p..., pa ni čudno, da vam niso dobri.
MatjažNič tralala Matjaž- Trojanske krofe imam sicer pred nosom, a sem ga poskusila prvič, zadnjič in nikoli več. Ravno prejšnji vikend smo se ob pol 6ih zjutraj ustavili na Trojanah in sem bila lačna, da se mi je v rit svetilo- pa verjemi, da me je ob pogledu na krofe minila vsa lakota. Imajo pa najboljši sladoled daleč naokoli, to pa ![]()
Andrej je samo za recept vprašal....krofi pa kakor za koga. Baleta Labodje jezero tudi ne razume in prenese vsak....
Trojanski krof mi je bil dober takrat, ko smo se tam mimogrede ustavili za zajtrk in spili zraven še kavico ali čaj.
Parkrat jih je mož prinesel domov, ko se je vozil tam mimo, a ti mi niso šli več v slast. Kot Reca sem tudi sama začutila priokus precvrtega olja, še zdaleč niso tako lepo puhasti kot oni, doma narejeni po receptih iz naše kulinarike. Hladni so se mi zdeli kot z maščobo prepojen navaden bel kruh.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev