Na našo ulico vozi neki pek kruh in pekarske izdelke. ( Izogibanje davkom, hmm.). V petek je soseda kupila nekaj krofov in so bili odlični, v čertek pa so bili prav grozni. Dva dni razlike.
F r i n a
Pustne miške
Na našo ulico vozi neki pek kruh in pekarske izdelke. ( Izogibanje davkom, hmm.). V petek je soseda kupila nekaj krofov in so bili odlični, v čertek pa so bili prav grozni. Dva dni razlike.
F r i n a| jade je napisal/a: |
Hej a obstajajo 2 Trojane? Sprašujem zato, ker kadarkoli gremo mi na Trojane so krofi odlični, dobri, nič mastni, skratka super.
|
Se podpišem pod tole. Nam so še vedno dobri, čeprav jih pečemo tudi doma po Recinem receptu. Tiste parkrat na leto, ko se peljemo čez Trojane, jih pa z veseljem popapcamo.
Julija| Jelenckova je napisal/a: |
| Stana.r, kdo dela take lepe fotografije? Pravi majster res. Ja, pa tisti, ki je delal krofe je tudi majster. |
Jelenckova, tudi fotografije so moje. Evo vidiš, kdo bi si mislil, da bom zaradi receptov začela še fotografirat![]()
![]()
![]()
stana
Sedaj mi je jasno, zakaj mi trojanski krofi ne "sedejo". Preveč maščobe za moj želodec in še ta je maslo ali margarina, namesto olja. Če je recept seveda pravi, iz 1 kg moke si ne predstavljam 50 trojanskih krofov, tudi če dodamo manjkajoče mleko. Tisti "kruhast" okus gre pa na račun beljakov, takega so imeli tudi moji krofi, ko sem jih poskusno naredila iz celih jajc.
Cila| stana.r je napisal/a: | ||
Jelenckova, tudi fotografije so moje. Evo vidiš, kdo bi si mislil, da bom zaradi receptov začela še fotografirat stana |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom