2 ploščici Weetabix z mlekom
, kot da jem čokolešnik :), le v bolj hranljivi obliki.

2 ploščici Weetabix z mlekom
, kot da jem čokolešnik :), le v bolj hranljivi obliki.
Danes pa ni bilo nobenih kosmičev in podobnega, ampak zajeten kos potice od stare mame. Mmmm odlična, z metinim čajem sta "tvorila" pošten zajtrk.
Cinnamon StickPri meni pa danes kar postno: pomaranča, koruzni kosmiči z mlekom (tega se hitro "najem"), potem pa še eno jabolko. Pa sem še vedno lačna. Ampak se tolažim s tem, da bom čez vikend vse "noter prinesla" ![]()
Cinnamon stick ![]()
MBrando mi je naredil lušte s to skutno palačinko in sadjem (pa sploh nisem pretirana ljubiteljica skute
). Sicer mi palačinka ni glih dobro uspela, tak da je ne morem ravno poimenovat palačinka. ![]()
Kljub vsemu pa je bila okusna, za še boljši okus pa sem nadevala gor narezano sadje (košček banane, košček hruške, pol jabolke, par suhih marelic) in potrosila s cimetom. Zraven pa dva popečena toasta z margarino. Drugače bi itak bila čez pol ure že spet lačna. ![]()
Že nekaj tednov vsak dan isto, ampak vedno z drugačnim nadevom: ameriške palačinke iz kokosove moke, jajca in mleka.
Danes s skuto, medom in cimetom, zraven 1 kivi.
jkdA palacinke iz samo teh sestavin in nic moke?? Zanimivo!
jaz sem jedla veliiiiiko lesnikov, jabolko.
| jkd je napisal/a: |
Že nekaj tednov vsak dan isto, ampak vedno z drugačnim nadevom: ameriške palačinke iz kokosove moke, jajca in mleka. Danes s skuto, medom in cimetom, zraven 1 kivi.
|
Tale ''skutina palačinka'' pa bo jutri za zajtrk tudi pri meni... Sem ravno iz zamrzovalnika vzela porcijo domače skute. ![]()
Moje zlato, saj če ni ravno palačinka ratala, je pa šmorn. Bom tudi jaz poizkusila, ko bom imela domačo skuto.
pirnica| pirnica je napisal/a: |
Moje zlato, saj če ni ravno palačinka ratala, je pa šmorn. Bom tudi jaz poizkusila, ko bom imela domačo skuto.
|
| mojezlato je napisal/a: |
MBrando mi je naredil lušte s to skutno palačinko in sadjem (pa sploh nisem pretirana ljubiteljica skute). Sicer mi palačinka ni glih dobro uspela, tak da je ne morem ravno poimenovat palačinka. Kljub vsemu pa je bila okusna, za še boljši okus pa sem nadevala gor narezano sadje (košček banane, košček hruške, pol jabolke, par suhih marelic) in potrosila s cimetom. Zraven pa dva popečena toasta z margarino. Drugače bi itak bila čez pol ure že spet lačna. mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/ |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Goveja juha z valjanimi rezanci