Kaj danes za zajtrk

Omleta s sirom in papriko za nedeljski zajtrk.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

O pa ti lump ti. To pa je bilo tako dobro, da bi morali prepovedat takšne kulinarične perverzije ob teh zgodnjih urah 

Današnji frištik:

- Domače jajčne testenine umešane s
- TETKO SKUTO  (o ti  je tale nova sveža kila skute PERFEKTNA. Ponovno suha kot poper, grudasta in ehhh...nebesa)
- malo jajca z mlekom
- ter vmešano polovico merice ALL IN 1 ČOKO KUKI proteinov.

Vse to premešano, potreseno z žlico
- domačih pz drobtinic
,
- prelito s preostalo mešanico jajc/mleka in zapečeno v pečici.

Par minut pred koncem pa sem dal zadevo še pod gril, da se je HRUSTLJAVO zapekla.

Za konec sem še nasekal kombinacijo mandljev/lešnikov/arašidov, dodal sončnično seme ter žlico grobega maka!

Za telo prebudit ter vitaminčkov polno jutro (danes čaj samo za uverturo ) :>>> pa je poskrbel
- doma narejen smoothie---> pomaranča, jabučka, mleto laneno seme, ovseni otrobi in žlica kislega mleka.

Ja pa kaj si ja nor. Da DOL padeš !!

Joooj, kako bi še vse ostale, meni takooo ljube osebe na KULINARIKI pogostil s takšnim FRIŠTIKOM!!!
Glede na vreme, je letos gospod  malo zamešal zadeve in mi zacumpral tale zajtrk 

Za konec pa samo še 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sardine z limono in kruh.

Smuti  iz ananasa, banane in pomaranče.

Lopatka

Sobota: jagode z vanilijevim jogurtom

Nedelja: kašica iz pokuhanih ovsenih kosmičev, hruške in riževega mleka s kokosom.

Danes: standardni zajtrk med tednom - šejk iz banane, riževega mleka in ovsenih kosmičev.

aby

@MBrando: ja športno sem zelo aktiven, do pred kratkim sem treniral košarko zdaj pa jo igram 2-3x tedensko, v fitness pa hodim vsak dan če zmorem razen v nedeljah počivam. glede ovsenih kosmičev imam enako mnenje, nikakor se jih ne naveličam, in ja, jagodni pire sem si sam naredil.

danes: ovseni kosmiči kuhani v vodi s korenčkom in jajcem

mali kuhar

Sporočilo je spremenil(a) mali kuhar dne 25. 2013 18:39

mali kuhar je napisal/a:

@MBrando: ja športno sem zelo aktiven, do pred kratkim sem treniral košarko zdaj pa jo igram 2-3x tedensko, v fitness pa hodim vsak dan če zmorem razen v nedeljah počivam. glede ovsenih kosmičev imam enako mnenje, nikakor se jih ne naveličam, in ja, jagodni pire sem si sam naredil.

danes: ovseni kosmiči kuhani v vodi s korenčkom in jajcem

mali kuhar

Sporočilo je spremenil(a) mali kuhar dne 25. 2013 18:39

Špica . Jaz se ponovno skupaj sestavljam oz. prihajam k sebi. Kar tako dalje glede kulinaričnih kakor tudi osebnih/športnih podvigov

Današnji frištik:
A bi ti vi košček?
- Skleda na drobno narezanega sadja...

- Rženi kosmiči umešani z mešanico jajčka/mleka +
- TETKA SKUTA +
- vanilijeva aroma +
- ovseni otrobi in pšenični kalčki (za boljšo prebavo )
- Popečeno na teflonu,
- 1/4 ržene "palačinke" premazana z arašidovim maslom (da vidim kako paše kombinacija) ter
- vse skupaj posipano s cimetom.

- Za spremljavo pa sem angažiral  light kislo mleko in
- košček domačega jabolčnega/makovega/oreščki/ pšenični zdrob peciva 
- domači marmeladni žepek iz pz moke (tale dva zadnja, sta bila kot pika na i...En košček enega in en košček drugega, pa košček "palaćinke" in hopa v kopalno kad od kislega mlega. BOŽANSKO mešanje sladko/kislo/hrustljavo.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Jaz sem si pa danes privoščila jajčko na oko na čebuli, pa kruh in kisle kumare zraven.

MBrando a skuto sam pripravljaš?
danes: enako kot včeraj, ovseni kosmiči s korenčkom in jajcem

mali kuhar

Namočene suhe slive z lanenimi semeni, skuta, jogurt, ringlo, cimet in presni kakav .

Mayisa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti