| katarinčica je napisal/a: |
Lepo pozdravljeni vsi skupaj; Že dolgo časa berem, da je zajtrk najpomembnejši obrok dneva-vsi svarijo: ne izpuščajte zajtrka, ker škodujete svojemu telesu itd.. pa se mi je zdelo vredno, da se priključim vsakodnevni debati in tako še jaz pristavim kakšno idejo za zajterk ali pa si jo samo sposodim! Danes sem začela dan s skledico mandeljev z domačim medom ter pravim zelenim čajem. Za malico me čakajo jagode, banana in ananas. Potem spijem še veliko vode ( od 2-3 litre ), ker pred fitnesom ne smem jesti saj me potem tišči v želodcu. Po fitnesu pa me čaka: kozarec mlačne vode-pol litra, sveža rdeča paprika, rdeči radič ter postrv na žaru z veliko stisnjene limone. Najverjetneje se mi bo pred spanje tožilo po sladkorju zato bom spila kakšne pol litra domačega bezgovega soka. Ja in tako bo spet dan okoli...joj kako čas beži... Lep sončen dan in pozdrav vsem skupaj!!!!!
|
SUPERCA!!! Najbolj pa se mi milo stori po zadnji navedeni stvari pred spanjem. DOMAČ BEZGOV SOK!!! JAOOO njaaam. Lani je bilo bolj bougo, saj sem bil prepozen, da bi naredil sok. Užival sem le v bezgovih palačinkah, bezgu v pivskem testu, ter ob pitju domačega soka pri sosedi
Pa super da se pridružuješ