Kaj danes za zajtrk

Uff uff...A vam je skrivnost kako spraviš 120g ajdovega kruha z orehi na cirka, 13 kosov!!! Majkemi. Jaz sem živa kruhoreznica. Na koncu to izpade nekako tako, kot oni ita.kruhki iz trgovine kateri so pokapani s paradižnikom in oliFcem, pa hrustljavi kot prepečenec. hihi. Jaoooo. Ampak, tako jaz uživam!

Skratka-->
1. Ajdov kruh z orehi (najtaboljšejši!!)
2. Tetka skuta 
3. Domača kutinova ter breskova marmeLJad z very very malo sladkorja.( le maman projekt je kutina, moj pa breskve)
4. kremasto francosko maslo (na dveh malih koščkih kruha, da sem sprobal ako mi odgovarja. Veliko bolje mi paše skuta)
5. 1ČŽ arašidovega masla. ( takisto na dveh koščkih. No, to je vedno ena izmed BOMBASTIČNIH kombinacij ter okusov. Naravno ara.maslo + marmelada. MMMM, njaaamsi.)
6. Šalca KNEIPP kafice z riževim mlekom

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MMM. Po dolgem, dolgem času spet uporabil štedilnik za tale zajtrk!

1.Na koščke narezano sadje (breaburn, hruška, pomarančna, mango)
2. Rženi kosmiči kuhani na vodi. Dodan kefir+mleto laneno seme+ovseni otrobi
3. Tetka skuta posipana z ogromno cimeta
4. Različni oreščki/semena v skledi polni sadja.

Svežini in vitaminčkom ni ne konca in kraja!!
Malo kasneje pa še obvezna tableta ŽELEZA ( po navodilih gospe DOKTOR!), pa sem perajt. 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

JA PA DOBRO JUTRO....SERVUUUUS

Ko pa imaš za zajtrk ostanek včerajšnega kosila pa veš, da si nekje nekaj narobe razumel 
Skratka. Današnje razvajanje:

- Kos ostanka bedre iz kurjega paprikaša
- PZ žličniki s pehtranom
- PZ svedrčki
- podušena mešana zelenjava (grah,koruza,bučke,brokoli,cvetača...)
- mešana soljat (fižol,paradižnik, radič, glavnata soljat...)
Za piko na I pa:
- Še zadnja doza tetke skute + malo hruške, malo idared jabolke, par krhljev pomaranče, mandlji in pistacije ter za žlico ali dve pinjevca

Da ne bo kosilo vedno za kosilo 

P.S: TETKE SKUTE mi je zmanjkalo!!!! KATASTROFA!!! 
Hvalabogu danes dobin novo kilsko dozo. Poskrbel in oddal naročilo že v pon, pri moji gospe s Tinja. Komaj, komaj čakam. Suha,grudasta,nevtralnega okusa...NEBESA

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 07. 2013 07:35

Danes palačinke iz pirine polnozrnate moke, z arašidovim maslom in jagodami. Zraven mate čaj in kapučino.

aby

Danes pa obljubljena sprememba  ter http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw v ozadju. TO JE ZMAGOVALNI ZAČETEK DNEVA 

Danes:
NOM NOM NOM...
- Rženo ovseni kosmiči kuhani na mleku (da je gosto kot se šika) + par velikanskih žlic ČOKOLINA   
- Žlica ČOKO-KUKI kremastih proteinov (za beljakovine in še dodatno zgostitev  )
- Kozarec mleka za sproti 
Za otroka v tebi! 

Jutri:
- Ajdov kruh z orehi
- Tinstano sveže sadnje in domača marmeljad 
- Tetka skuta 
- VELIKA SKLEDA FRANKIČKE z vrelim mlekom

P.S: Sami KRALJEVI zajtrki 

Očiščevalni zajtrk - tako ga je poimenoval moj mož:

rrr

ribaracarak je napisal/a:

Očiščevalni zajtrk - tako ga je poimenoval moj mož:

rrr

BOOOOOOOŽAAAAAAAAAAANSKOOOOOO

Pa dobro jutro vsem.
Danes se je uživalo ob sledečih dobrotah (dvomim da sem si jih zaslužil)
- ajdov kruh z orehi,
- domača kutinova ter breskova marmeljad ( Prva proizvodnja od MAMAN; druga pa je moja. Sugar free),
- Tetka skuta,
- arašidovo maslo
- nanoškem siru.
Za toploto pa je poskrbela VELIKA šalca čaja 1001 cvet ZIMSKI UŽITKI!

Še sploh lahko gre komu bolje? 

Kislo mleko in domač kruh.

polarbear

Moj klasičen zajtrk. 
Včeraj sem bil že malo paranojičen in v stresu. Zakaj? Tetke skute mi zmanjkuje (manj kot pol kilce še imam) in ker moji pridejo v mesto a niso vedeli kdaj, sem bil na trnih. Je le treba naročit skuto, saj ne pade to iz krave, kot iz trgovinske police 
Naj vas pomirim. Starši so se zjasnili in jaz sem lahko včeraj zvečer oddal naročilo za izdelavo LE GRANDE SUPERIORE skutike 

Danes zmešal tetko skuto z CIMETOM in KOKOSOM (Hjooo, še bolje kot običajno)

Idejo dobil na enem fitness forumu. Ko pa bomo češnje zobali, pol pa nekaj za dol past! SKUTA + ČEŠNJE + pravi KAKAV!!! AAA

Čokolešnik

La_Rosa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti